Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ter Mate 8.2

Eerlijk/professioneel advies,expert Nijkerk een vertrouwd adres.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (365)

  • Beoordeling: 8.2

    Eerlijk/professioneel advies,expert Nijkerk een vertrouwd adres.
    Geschreven door Klant Ter Mate uit nijkerk op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goed personeel ze hebben er verstand van
    Geschreven door Klant Van Loenen. uit nijkerk. op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Correcte service en afhandeling
    Geschreven door Klant Van de Kamp. uit nijkerk. op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben in alle opzichten heel tevreden over Expert Nijkerk. Zowel telefonisch als bij bezorgen. Ook was het geen probleem om het product in Amersfoort af te leveren zonder bezorgkosten. Ik heb geen negatieve opmerkingen. Bedankt Expert ! Margo uit Amersfoort.
    Geschreven door Klant Van den Eshof uit amersfoort op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vorige week kocht ik een nieuwe stofzuiger bij Expert in Nijkerk. De service is top. De weg ligt open dus kreeg ik direct aangeboden om de stofzuiger bij mij thuis af te leveren. Heel fijn!!!
    Geschreven door Klant Van den Akker uit nijkerk. op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed personeel leuke sfeer en ondanks de verbouwing een winkel met een uitstraling wat nog meer naar buiten komt na de verbouwing
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 11-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb zeer goede ervaringen met Expert Nijkerk. Prettige medewerkers met kennis van de producten. Goede en snelle service! En hele mooie producten.
    Geschreven door Klant Hofman uit hoevelaken. op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Nijkerk kopen we al jaren. Altijd goed advies en goede levering. En dat voor een prima prijs
    Geschreven door Klant Bakker uit nijkerk. op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Men vraagt duidelijk wat de klant wil en daar word je naar geadviseerd en geholpen
    Geschreven door Klant Zwolle uit nijkerk. op 08-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Als je een email stuurt heb je binnen no time een reactie. Als ze een artikel niet hebben gaan ze deze snel bestellen. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden.
    Geschreven door Klant Van de Broek uit nijkerk op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Duidelijk, eerlijk en uitgebreid advies ontvangen van een enthousiaste verkoper (Jan).
    Geschreven door Klant Ceelen uit barneveld op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Behulpzaam
    Geschreven door Klant Van den Brink uit nijkerk op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Nijkerk goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Erg goede service en deskundig personeel erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Eggenkamp uit nijkerk op 11-02-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Keurig in gericht winkel, beperkt assortiment laptops en pc\'s. Hoofdzaak witgoed en tv\'s. Matig geholpen personeel alleen gericht op sales en matige aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant Visser uit nijkerk op 08-02-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit nijkerk. op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede winkel om al uw witgoed en elektrische apparatuur te kopen ect , altijd goede service , snel en goed, veilige aankoop
    Geschreven door Klant De Vries. uit nijkerk. op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Top winkel
    Geschreven door Klant Hairxclusive uit nijkerk. op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben heel erg vriendelijk, zorgvuldig en snel geholpen
    Geschreven door Klant Hijwegen uit nijkerk. op 17-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Service & Advies koop je niet via internet.
    Geschreven door Klant Havinga. uit nijkerk. op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ik kan U Expert bij U aan bevelen men heeft goede akties en de weekelijkse folder !!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service, uitleg en bezorging bij Expert Nijkerk.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik vind het leuk en fijn als een gekocht product kapot gaat dat ze eerst kijken wat de reparatie gaat kosten, zodoende blijf je terug komen als je wat anders wild kopen.
    Geschreven door Klant Bouwman uit nijkerk. op 21-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt er uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 21-12-2018
  • Beoordeling: 6.9

    goede service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 13-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Heel tevreden over expert Nijkerk!
    Geschreven door Klant Timmer. uit nijkerk. op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerk op 03-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    prettige winkel en personeel
    Geschreven door Klant Van Den Bosch uit nijkerk op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goed en klantvriendelijk personeel. Luisteren goed naar mijn wensen. Levering was professioneel en snel. Erg vriendelijk.
    Geschreven door Klant Belt uit nijkerk. op 21-11-2018