Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verharen 9.1

Expert altijd goed. Goede prijs/kwaliteit/service verhoudingen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (456)

  • Beoordeling: 9.1

    Expert altijd goed. Goede prijs/kwaliteit/service verhoudingen
    Geschreven door Klant Verharen uit zeewolde. op 16-09-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede zaak
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit nijkerk. op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en deskundige, eerlijke en hartelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Van Ophem uit amersfoort op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ik kom al jaren bij Expert men is klant vriendelijk en deskundig nemen alle tijd voor je, ik zal die winkel zeker aanbevelen bij kennissen en .
    Geschreven door Klant Kemp uit zeewolde. op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert betrouwbaar en deskundigested. Zr gd service!!! Fam Toes
    Geschreven door Klant Toes uit nijkerk. op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    zeer prettige winkel en personeel
    Geschreven door Klant Stel. uit nijkerk. op 07-09-2020
  • Beoordeling: 7.6

    SERVICE met hoofdletters
    Geschreven door Klant Kool uit nykerk op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    We worden bij de aankoop van artikelen al ruim 30 jaar tot volle tevredenheid begeleid. Indien er iets in de loop van de tijd kapot gaat worden we steeds op uitstekende wijze geholpen
    Geschreven door Klant Kreupeling. uit nijkerk. op 04-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Nijkerk vriendelijk en deskundig advies
    Geschreven door Klant Drooger uit amersfoort. op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Persoonlijke service deskundigheid en waarvoor je geld
    Geschreven door Klant Rijs. uit nijkerk. op 03-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en advies
    Geschreven door Klant uit almere buiten afslag 8 op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Nijkerk een top winkel👍👍
    Geschreven door Klant Van uit nijkerk. op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Deze zaak heeft veel keus, en geven goede informatie.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service en erg klantvriendelijk. Pijs/Kwaliteit is goed
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Heel tevreden met de service van Expert Nijkerk. Tijd terug ook TV bij hen gekocht. Toen er later nog iets was, kwamen ze gewoon even kijken en het probleem oplossen. Dat is precies waarom ik dit soort zaken niet op internet koop!
    Geschreven door Klant Mevr. Hendriksen uit nijkerk. op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    x
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 23-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Vlot geholpen on de winkel door een deskundig iemand Daarna kon gekocht product zelfs binnen een uur afgeleverd en geïnstalleerd worden
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerk. op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    uitstekend geholpen goede service
    Geschreven door Klant Henkes uit nijkerk op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nijkerk, fijne winkel met zeer kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerkerveen op 07-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Dat het allemaal goed geregeld word en top service bieden met name naar oplossingen en keuzes maken van producten maar ook alternatieve oplossingen 👍🏻
    Geschreven door Klant Hagenaar uit nijkerk. op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Koop hier uw product en ervaar hoe goed het ook kan zijn.
    Geschreven door Klant Van Loo uit nijkerk. op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Droger stuk, om 10.30 bij de Expert in Nijkerk naar binnen gelopen om een nieuwe aan te schaffen, om 12.45 stond die op zijn plek na een goed advies en turbo snelheid van de Top bezorger. Is misschien iets duurder dan de \"dozenschuivers\" op internet, maar dat stapje extra wat Expert doet is onbetaalbaar, Top winkel.
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Om 16.30 uur belde ik om te vragen of de Bosch diepvries, van de aanbieding er nog was. Ja hoor mevrouw die hebben we nog hier op voorraad staan. Ok dan wil ik die graag kopen zei ik. En wanneer kan die bezorgd worden. De bezorger gaat om 17.00 uur naar huis en levert die nog wel even af. En dat deed hij ook. Hij plaatste hem netjes in de schuur.
    Geschreven door Klant Van de Broek uit nijkerk op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Als wij een Melding krijgen van aanbiedingen is het helemaal uitstekend
    Geschreven door Klant Van Hoorn uit amersfoort op 05-08-2020
  • Beoordeling: 7.1

    De koelkast die we besteld hadden kon niet geleverd worden, dat hoorde we op de dag van de levering, beetje aan de late kant als het meer dan 30 graden is en al je spullen op het aanrecht staan. Uiteindelijk wel goed op gelost met een andere koelkast met korting
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 04-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Was heel goed
    Geschreven door Klant Schoonderbeek uit nijkerk. op 03-08-2020
  • Beoordeling: 7.4

    we zijn zeer tevreden met de wijze van afspraak en levering
    Geschreven door Klant Mostert uit nijkerk op 30-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    prima winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 30-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Ondanks de drukte kon mijn aankoop toch eerder geleverd worden.
    Geschreven door Klant uit terschuur. op 27-07-2020