Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kok 7.5

Expert Nijkerk denkt met je mee, doet onderzoek en komt met een gedegen advies. Kom daar nog maar eens om bij de internetreuzen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (593)

  • Beoordeling: 7.5

    Expert Nijkerk denkt met je mee, doet onderzoek en komt met een gedegen advies. Kom daar nog maar eens om bij de internetreuzen.
    Geschreven door Klant Kok uit nijkerk op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.3

    heel goed geluid. blijft goed zitten met de bijgeleverde oordopjes. Noice cancelling werkt ook goed
    Geschreven door Klant Groenendal uit nijkerk op 13-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen. op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Mooi overzichtelijk. Makkelijk te bestellen
    Geschreven door Klant Van Hell uit nijkerk. op 04-09-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Om bij Expert te lopen neuzen maak u de juiste keuzen
    Geschreven door Klant Zwolle uit nijkerk op 03-09-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Expert topper
    Geschreven door Klant uit hooglanderveen op 31-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Poortermans uit zeewolde op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service staat zeer hoog bij Expert. Prijs kwaliteit staat goed in verhouding. Kortom niet twijfelen gewoon winkelen bij Expert
    Geschreven door Klant Rijs. uit nijkerk. op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn in de winkel snel en vakkundig geholpen. De levering van onze aankoop kon binnen enkele dagen plaatsvinden. Aflevering en installatie werd deskundig en volgens afspraak uitgevoerd. We gaan voor een volgende aankoop zeker terug.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 25-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nijkerk, een aanrader. Vriendelijk en behulpzaam met persoonlijke aandacht. Je krijgt wat ze beloven
    Geschreven door Klant Zijl uit bunschoten. spakenburg. op 25-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    De informatieverstrekking, keuzemogelijkheden, goed begrip voor de productbehoefte, keurige afhandeling en service staan bij Expert Nijkerk zeer hoog aangeschreven (ook door andere klanten van hen). We kunnen online de producten zeker sneller ontvangen, maar we steunen locale ondernemers en dat blijven we doen! Complimenten! Groet Chantal Borghuis
    Geschreven door Klant Blankestijn Beheer Bv uit nijkerk op 25-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    geen commentaar.
    Geschreven door Klant Adams. uit nijkerk. op 19-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De medewerkers zijn erg positief en klantgericht.
    Geschreven door Klant Van de Broek uit nijkerk op 15-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goed meedenken bij de aanschaf, goed advies. Bezorgen, plaatsen en installeren prima.
    Geschreven door Klant Van Ooik. uit nijkerk op 11-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer goeie en fijn zittende koptelefoon. Mooi geluid door 2 speakertjes per oorschelp en goede BT verbinding. Ook een snoer om direct aan te sluiten of zelfs 2x BT koptelefoon op zelfde geluidsbron aan te sluiten. Er is ook een duurdere versie met noise candeling maar heb toch voor deze gekozen.
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen op 10-08-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben tevreden
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 29-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Betrouwbaar.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    goede en deskundige medewerkers, die je vriendelijk en meedenkend helpen
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ik zocht en vond een kookplaat. Het personeel nam alle tijd voor mij, stond mij vriendelijk te woord, inventariseerde mijn wensen, adviseerde en de koop was snel gesloten. Levering en plaatsing binnen 4 dagen. Een zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 22-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel en zeer goede service
    Geschreven door Klant Wilgenburg. uit nijkerk op 21-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Mooie keuze gemaakt door het advies van medewerker Expert
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 21-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Deskundig en zeer vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 20-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Een enorme fijne winkel om iets te kopen, met personeel wat verstand heeft van zaken. Kan ik iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 09-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en prima adviezen. Klantvriendelijk en servicegericht.
    Geschreven door Klant Nederlof. uit amersfoort op 08-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De werknemers hebben veel kennis over hun producten, wij hebben hier heel veel besteld en ze hebben alles naar boven gebracht (4 trappen!!) omdat de lift stuk was. Ik ga nergens anders meer heen dan naar Expert!
    Geschreven door Klant op 08-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Parkeren staat niet aan de deur! Lastig!
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.4

    vakbekwaam en klantvriendelijk gericht personeel
    Geschreven door Klant Van Omme. uit nijkerk. op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Probleem, met cashback, door personeel voortreffelijk opgelost, zo hoort het, en dan kom je terug
    Geschreven door Klant De Wit uit nijkerk op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden over Expert
    Geschreven door Klant Bakker. uit nijkerk. op 23-06-2021