Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ruesink 9.8

empatisch en zeer deskundig personeel, niets is hen teveel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (377)

  • Beoordeling: 9.8

    empatisch en zeer deskundig personeel, niets is hen teveel.
    Geschreven door Klant Ruesink uit ede gld op 20-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zie mijn eerste antwoord. Mag gebruikt worden.
    Geschreven door Klant Noordanus uit amersfoort op 19-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Klant gericht!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Met recht EXPERT . Gardebroek en Team NIJKERK complimenten
    Geschreven door Klant uit hilversum op 14-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Werd goed geholpen en netjes
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 13-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert Gardebroek. Voor alles wat je nodig kan hebben.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Expert verleent een uitstekende en snelle service
    Geschreven door Klant Top uit nijkerk. op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb goede ervaringen met Expert. Goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Iets meer aandacht voor de klant zou goed zijn. Snel klaar lijkt nu de opdracht.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service.
    Geschreven door Klant Ruizendaal uit bunschoten-spakenburg op 30-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer prettig geholpen in de winkel. De aflevering was perfect.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 01-08-2019
  • Beoordeling: 8.8

    We zijn erg goed geholpen door expert in Nijkerk met uiterst deskundig advies en goede informatie.
    Geschreven door Klant Slot uit hardewijk op 31-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Eerlijk/professioneel advies,expert Nijkerk een vertrouwd adres.
    Geschreven door Klant Ter Mate uit nijkerk op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goed personeel ze hebben er verstand van
    Geschreven door Klant Van Loenen. uit nijkerk. op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Correcte service en afhandeling
    Geschreven door Klant Van de Kamp. uit nijkerk. op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben in alle opzichten heel tevreden over Expert Nijkerk. Zowel telefonisch als bij bezorgen. Ook was het geen probleem om het product in Amersfoort af te leveren zonder bezorgkosten. Ik heb geen negatieve opmerkingen. Bedankt Expert ! Margo uit Amersfoort.
    Geschreven door Klant Van den Eshof uit amersfoort op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vorige week kocht ik een nieuwe stofzuiger bij Expert in Nijkerk. De service is top. De weg ligt open dus kreeg ik direct aangeboden om de stofzuiger bij mij thuis af te leveren. Heel fijn!!!
    Geschreven door Klant Van den Akker uit nijkerk. op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed personeel leuke sfeer en ondanks de verbouwing een winkel met een uitstraling wat nog meer naar buiten komt na de verbouwing
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 11-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb zeer goede ervaringen met Expert Nijkerk. Prettige medewerkers met kennis van de producten. Goede en snelle service! En hele mooie producten.
    Geschreven door Klant Hofman uit hoevelaken. op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Nijkerk kopen we al jaren. Altijd goed advies en goede levering. En dat voor een prima prijs
    Geschreven door Klant Bakker uit nijkerk. op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Men vraagt duidelijk wat de klant wil en daar word je naar geadviseerd en geholpen
    Geschreven door Klant Zwolle uit nijkerk. op 08-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Als je een email stuurt heb je binnen no time een reactie. Als ze een artikel niet hebben gaan ze deze snel bestellen. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden.
    Geschreven door Klant Van de Broek uit nijkerk op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Duidelijk, eerlijk en uitgebreid advies ontvangen van een enthousiaste verkoper (Jan).
    Geschreven door Klant Ceelen uit barneveld op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Behulpzaam
    Geschreven door Klant Van den Brink uit nijkerk op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Nijkerk goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Erg goede service en deskundig personeel erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Eggenkamp uit nijkerk op 11-02-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Keurig in gericht winkel, beperkt assortiment laptops en pc\'s. Hoofdzaak witgoed en tv\'s. Matig geholpen personeel alleen gericht op sales en matige aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant Visser uit nijkerk op 08-02-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit nijkerk. op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede winkel om al uw witgoed en elektrische apparatuur te kopen ect , altijd goede service , snel en goed, veilige aankoop
    Geschreven door Klant De Vries. uit nijkerk. op 28-01-2019