Navigatie

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Es 8.7

Ben goed geholpen en de service is goed. Alles door een goede \'expert\' geplaatst.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (485)

  • Beoordeling: 8.7

    Ben goed geholpen en de service is goed. Alles door een goede \'expert\' geplaatst.
    Geschreven door Klant Van Es uit nijkerk. op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Het filiaal in Nijkerk gaat verder dan alleen spullen adviseren en verkopen. Ze hebben bij ons meegedacht aan oplossingen om dingen sneller geleverd te krijgen. Het installeren werd netjes gedaan. En er werd goed rekening gehouden met de COVID maatregelen. Team Nijkerk bedankt uit Rhenen
    Geschreven door Klant Van Vuuren uit rhenen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert een goede keus!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 11-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Donderdag jl afzuigkap laten plaatsen. Het waren 2 en een half gezellige uren.vakwerk
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerk. op 09-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Nijkerk koop ik al jaren. Altijd vriendelijk en deskundig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Mulder uit nijkerk. op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Een TV kopen is niet zo moeilijk, maar een TV installeren is een vak apart. De mogelijkheden van de huidige TV\'s grenzen aan de computerwereld. En met name daarom is het van belang dat de TV deskundig en aangepast aan de wensen van de koper wordt geïnstalleerd. En dat hele proces, van kopen tot installeren is uiterst plezierig en vakkundig verlopen. En het zijn ook nog aardige mensen ook.
    Geschreven door Klant Haandrikman uit nijkerk op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    dit is een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan.de persoonlijke contacten zijn altijd uitstekend en afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Top!
    Geschreven door Klant uit nijkerkerveen. op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede hulp bij het kiezen van het product.
    Geschreven door Klant Schuringa uit nijkerk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 6.8

    Ondanks dat het personeel vriendelijk is, kwamen zij afspraken niet na.
    Geschreven door Klant Verhoef uit nijkerk. op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    coronaproof winkelen. goed advies
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zie mijn opmerking eerder.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al meer dan 20 jaar kopen wij bij Expert Nijkerk. Altijd als we een advies nodig hadden was het het de juiste en snelle service.
    Geschreven door Klant Van Dam uit almere op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bijzonder prettig personeel bij Expert. Zij geven duidelijk en eerlijk advies. Koop al vele jaren bij expert en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen.
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    prettige winkel en leuk personeel
    Geschreven door Klant Stel uit nijkerk op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    - uitstekende produkten - goede advisering - nakomen van afspraken
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 02-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    We zijn erg goed geholpen bij de afhandeling van de defecte mp3 speler waar nog garantie op zat. Gewoon een nieuwe gekregen ! uitstekende service, gewoon lokaal zaken aanschaffen....
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 29-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Uitstekende service en prima adviezen
    Geschreven door Klant uit nijkerk op 28-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    prima service weer
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    je word er al tyd netjes geholpen .goede uitleg .het aan raden als je iets nieuw moet kopen. wij gaan er altyd Super Winkel
    Geschreven door Klant Kampman uit nijkerk. op 28-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    okee
    Geschreven door Klant Smit. uit nijkerk. op 27-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geheel vrijblijvend mocht ik een monitor uitproberen ivm het thuiswerken. Super service en advies. Ik kom hier graag terug.
    Geschreven door Klant Doppenberg uit nijkerk op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, snelle levering, fijn personeel.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed geholpen, radio die we wilden hadden ze niet. Daarom een andere gekocht. Deze mocht terug als we niet tevreden waren. Na een aantal dagen toch besloten om voor de andere te gaan. Deze werd voor ons besteld en bedrag werd netjes verrekend. Andere radio weer terug gebracht.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 24-10-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed geholpen, goeie service thuis
    Geschreven door Klant uit amersfoort (vathorst) op 24-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Prettig geholpen en correcte levering en montage .
    Geschreven door Klant Schipper uit putten op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijke en deskundige medewerkers. Je krijgt waar voor je geld
    Geschreven door Klant Van Veelen uit nijkerk op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    mooi product maar meer uitleg was mooi geweest .....vraag daarom aan de verkoper je krijgt het niet vanzelf.
    Geschreven door Klant Zwolle uit nijkerkerveen. op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en kennis van zaken. Goede begeleiding en uitleg
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 25-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert altijd goed. Goede prijs/kwaliteit/service verhoudingen
    Geschreven door Klant Verharen uit zeewolde. op 16-09-2020