Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Nijkerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijkerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijkerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hofman 10.0

Ik heb zeer goede ervaringen met Expert Nijkerk. Prettige medewerkers met kennis van de producten. Goede en snelle service! En hele mooie producten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (359)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb zeer goede ervaringen met Expert Nijkerk. Prettige medewerkers met kennis van de producten. Goede en snelle service! En hele mooie producten.
    Geschreven door Klant Hofman uit hoevelaken. op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert Nijkerk kopen we al jaren. Altijd goed advies en goede levering. En dat voor een prima prijs
    Geschreven door Klant Bakker uit nijkerk. op 12-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Men vraagt duidelijk wat de klant wil en daar word je naar geadviseerd en geholpen
    Geschreven door Klant Zwolle uit nijkerk. op 08-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Als je een email stuurt heb je binnen no time een reactie. Als ze een artikel niet hebben gaan ze deze snel bestellen. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden.
    Geschreven door Klant Van de Broek uit nijkerk op 05-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Duidelijk, eerlijk en uitgebreid advies ontvangen van een enthousiaste verkoper (Jan).
    Geschreven door Klant Ceelen uit barneveld op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Behulpzaam
    Geschreven door Klant Van den Brink uit nijkerk op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Nijkerk goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 27-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 15-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Erg goede service en deskundig personeel erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Eggenkamp uit nijkerk op 11-02-2019
  • Beoordeling: 5.6

    Keurig in gericht winkel, beperkt assortiment laptops en pc\'s. Hoofdzaak witgoed en tv\'s. Matig geholpen personeel alleen gericht op sales en matige aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant Visser uit nijkerk op 08-02-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Van der Ploeg uit nijkerk. op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede winkel om al uw witgoed en elektrische apparatuur te kopen ect , altijd goede service , snel en goed, veilige aankoop
    Geschreven door Klant De Vries. uit nijkerk. op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Top winkel
    Geschreven door Klant Hairxclusive uit nijkerk. op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben heel erg vriendelijk, zorgvuldig en snel geholpen
    Geschreven door Klant Hijwegen uit nijkerk. op 17-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Service & Advies koop je niet via internet.
    Geschreven door Klant Havinga. uit nijkerk. op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ik kan U Expert bij U aan bevelen men heeft goede akties en de weekelijkse folder !!!
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service, uitleg en bezorging bij Expert Nijkerk.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik vind het leuk en fijn als een gekocht product kapot gaat dat ze eerst kijken wat de reparatie gaat kosten, zodoende blijf je terug komen als je wat anders wild kopen.
    Geschreven door Klant Bouwman uit nijkerk. op 21-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Je wordt er uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit hoevelaken op 21-12-2018
  • Beoordeling: 6.9

    goede service
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 13-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Heel tevreden over expert Nijkerk!
    Geschreven door Klant Timmer. uit nijkerk. op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant Van de Pol uit nijkerk op 03-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    prettige winkel en personeel
    Geschreven door Klant Van Den Bosch uit nijkerk op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goed en klantvriendelijk personeel. Luisteren goed naar mijn wensen. Levering was professioneel en snel. Erg vriendelijk.
    Geschreven door Klant Belt uit nijkerk. op 21-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Bij de aanschaf van een laptop zijn we uitstekend geholpen door een medewerker van Expert. Hij gaf kundig advies na eerst goed bij ons te hebben geïnformeerd wat voor ons belangrijk was en waarvoor de laptop veel gebruikt gaat worden.
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    De bezorging van de warmtepomp wasdroger verliep prima hoewel de bezorgers er twee trappen mee op moesten. Ik kreeg heldere uitleg over de bediening en nuttige tips. Niet alleen over de wasdroger maar ook over de wasmachine (ook van Expert Nijkerk) die ernaast stond en al een poosje in mijn bezit is. Kortom een zeer tevreden klant!
    Geschreven door Klant De Wit- Stockmann uit putten op 06-11-2018
  • Beoordeling: 7.9

    goede levering vriendelijke jongens/mannen best tevreden
    Geschreven door Klant uit nijkerk. op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Perfect in alles ben zeer tevreden .
    Geschreven door Klant Maessen. uit nijkerk. op 24-10-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant uit zwartebroek op 23-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Wij wilden alle aan te schaffen apparatuur ook laten aansluiten waarvoor loodgieters- en elektrowerk nodig was. Dit was in Amersfoort bij geen enkele zaak mogelijk, alleen bij Expert Nijkerk. Dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 24-09-2018