Navigatie
8.83 10 517

Expert Vroomshoop

Plan uw route
 • 10.0 10 “Hele goede service en klantvriendelijk”
 • 7.9 10 “Bij Expert is winkelen een uit je en wordt je netjes behandeld.”
 • 8.4 10 “Goede service en kennis van zaken. Ze doen wat ze beloven.”
 • 9.0 10 “gewoon een prima winkel !”
 • 8.0 10 “Ik ben goed tevreden over de geboden service”
 • 7.7 10 “Voor speciale producten kan je beter naar een gespeciaal erkend bedrijf gaan die hoofdzakelijk in die producten handelen. mn telefoons.”
 • 7.5 10 “Goede service en vriendelijk geholpen. We zijn niet gewezen op mogelijkheid dat we andere apparaten misschien niet meer kunnen gebruiken.”
 • 8.8 10 “Goede servisch, geven aan ik kan niet helpen haal even collega. eerlijke uitleg. nemen de tijd. goede garantie en hulp bij vragen als iets niet goed werkt.”
 • 9.6 10 “ik heb een nieuwe TV gekocht, en hij werd de andere dag al gebracht én aangesloten, en aangemeld bij Ziggo. prima serve \'s”
 • 7.4 10 “Goed te pas over”
Expert Vroomshoop

Expert Vroomshoop

Expert Visie

Welkom bij Expert Vroomshoop!
Bij Expert Vroomshoop geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert Visie

Vacature fulltime bezorger M/V
Expert Berkhof in Vroomshoop zoekt een enthousiaste bezorger met een servicegerichte en klantvriendelijke instelling. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bezorgen, installeren, inbouwen en aansluiten van diverse apparatuur, zoals TV’s, audio, inbouwapparatuur en witgoed. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en we geven de kans om door te groeien. Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Vroomshoop Magazine

Bedrijfsmagazine
In het bedrijfsmagazine van Expert Berhof Vroomshoop kunt u alles lezen over Expert Berkhof. Een stukje historie, een stukje bedrijfsfilosofie, interviews met collega's en klanten. Alles komt voorbij.

Klik hier om het magazine te bekijken. Wij wensen u veel leesplezier!

Expert Vroomshoop
Tonnendijk 1
7681 BJ Vroomshoop
0546 642436 vroomshoop@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 21:00
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels