Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Vroomshoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vroomshoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vroomshoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Buitenhuis 9.4

Gaan naar de winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (492)

  • Beoordeling: 9.4

    Gaan naar de winkel
    Geschreven door Klant Buitenhuis uit vriezenveen op 22-03-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 19-03-2019
  • Beoordeling: 9.0

    super mooie winkel
    Geschreven door Klant Mje Holding uit vriezenveen op 15-03-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit hardenberg op 15-03-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Apparaat voldoet prima aan de verwachting
    Geschreven door Klant uit sibculo op 11-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd een deskundig advies. Prima geholpen. Gewend aan een zeer goede service. Alleen een beetje vreemd dat bij levering van een groot en duur apparaat, €1000,= plus, extra kosten worden berekend worden voor retour nemen oude apparatuur en vepakkingsmateriaal.
    Geschreven door Klant Teunis uit vriezenveen op 07-03-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Klantvriendelijk en bieden een goeie service
    Geschreven door Klant uit sibculo op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    als ik in de winkel kom , heb ik hier goede ervaring
    Geschreven door Klant uit marienberg op 02-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    mooie winkel! veel aanbod,vriendelijk personeel,je word vrij snel geholpen als je dat wil.goede opgeruimde en schoone winkel.wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant Schutte uit vroomshoop op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Een zaak waar ik graag heen ga
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 28-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Fantastische winkel met een goeie uitstraling. Alles overzichtelijk uitgestald met zeer kundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Os uit uithoorn op 23-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Goede uitleg van producten en service !
    Geschreven door Klant Potgieter uit vroomshoop op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Deurgoan
    Geschreven door Klant Steen uit den ham op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer deskundig personeel. Verstand van zaken. Zeer goede service. Ruime parkeermogelijkheden.
    Geschreven door Klant Zieren uit vriezenveen op 18-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Korte wachttijd in de winkel. Vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit den ham op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    bij elk probleem zoeken ze snel naar een oplossing, door de jaren heen nooit geen klachten gehad over service of garantie
    Geschreven door Klant Op den Dries uit nijverdal op 29-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service!
    Geschreven door Klant uit den ham op 28-01-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Mooie en super zaak
    Geschreven door Klant Zandbergen uit vriezenveen op 25-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en snel geholpen.
    Geschreven door Klant Lievers uit vroomshoop op 22-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig personeel, ze denken met je mee. Snel en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 22-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit kloosterhaar op 21-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    een fijne winkel waar je graag komt winkelen. met heel vriendelijk personeel die alle tijd voor je heeft, en je niet zomaar van alles aan probeert te smeren. ze luisteren en denken mee aan wat het juiste is voor jou.
    Geschreven door Klant Ditmar uit vroomshoop op 18-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Vlotte bediening en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 17-01-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Een prettige samenwerking om tot een goede keuze te komen.
    Geschreven door Klant Vriezenveense Harmonie uit vriezenveen op 17-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Kan wel iets mooiere vormgeving en filmpjes er bij op van de producten.
    Geschreven door Klant uit vroomshoop op 14-01-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goede kwaliteit, prijs
    Geschreven door Klant uit den ham op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Telefonisch erg goed geholpen! erg meedenkend! Super!!!
    Geschreven door Klant Beuker uit groningen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ben te vreden met mijn aankoop en als ik weer wat nieuws moet ga ik weer naar expert
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Voor het artikel wat wij kochten kregen we zeer goede antwoorden en de service was uitstekend
    Geschreven door Klant Maneschijn uit daarlerveen op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service in winkel en bij aflevering.
    Geschreven door Klant Homans uit vriezenveen op 31-12-2018