Navigatie

Beoordelingen Expert Vroomshoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vroomshoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vroomshoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Landkroon 9.2

Expert beveel ik aan het is wel iets duurder met de service is voor ons ook belangrijk en die is utstekend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (624)

  • Beoordeling: 9.2

    Expert beveel ik aan het is wel iets duurder met de service is voor ons ook belangrijk en die is utstekend
    Geschreven door Klant Landkroon uit vriezenveen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit westerhaar op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    wel te doen
    Geschreven door Klant uit vroomshoop op 03-07-2020
  • Beoordeling: 5.7

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit vroomshoop op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel prima service
    Geschreven door Klant Ravenhorst uit westerhaar op 03-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit den ham op 03-07-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed bedrijf, snelle service
    Geschreven door Klant uit kloosterhaar op 24-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect geholpen en super snelle levering, geweldig
    Geschreven door Klant Schuurman uit rheezerveen op 23-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen, goede uitleg zowel door de verkoper als de bezorger.
    Geschreven door Klant uit vroomshoop op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe laptop gekocht. Goede informatie gekregen, de verkoper had de juiste kennis over het product en gaf ons advies bij het maken van de keuze....zekers een aanrader
    Geschreven door Klant Scholten uit vroomshoop op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekend service. Geholpen door deskundige personeel die niet opdringerig waren.
    Geschreven door Klant Happs uit westerhaar-vriezenveensewijk op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende ervaring met Expert Berkhof,Vroomshoop.
    Geschreven door Klant Zandbergen-slot uit vriezenveen op 10-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Als je het goed voor elkaar wilt hebben moet je bij expert zijn. Ze doen wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Ter Horst uit vriezenveen op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Exper Berkhof Vroomshoop is een fijne winkel om heen te gaan!
    Geschreven door Klant Schreur uit westerhaar op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    prima service /leuke winkel/aardig personeel ze nemen een klacht serieus en komen met een oplossing
    Geschreven door Klant Rijken uit almelo op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert Berkhout is de klant nog altijd koning.
    Geschreven door Klant uit den ham op 24-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Hele goede en snelle service !! Monteur heel erg vriendelijk alles netjes uitgelegd en goed geinstalleerd!
    Geschreven door Klant Ekkel uit westerhaar op 22-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    we hadden de wasmachine defect, en kregen op zaterdag direct een leenmachine retour. smaandags een nieuwe wasmachine gekocht , dinsdag geleverd en leenmachine meegenomen. super geregeld
    Geschreven door Klant Jonker uit vriezenveen op 18-05-2020
  • Beoordeling: 7.1

    n.v.t
    Geschreven door Klant Kelder uit vroomshoop op 15-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Weet ik nog niet. Hij ligt nog in de auto.
    Geschreven door Klant uit vroomshoop op 11-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit westerhaar op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert berkhof is een prima winkel met goede service tijd en aandacht
    Geschreven door Klant uit bergentheim op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    wij raden iedereen aan om eerst naar expert Vroomshoop te gaan voor naar een ander zelfs familie uit Wierden zijn bij je geweest voor wasmaschine.
    Geschreven door Klant Noppers uit westerhaar op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Alles perfect
    Geschreven door Klant Wijkamp uit ulft op 07-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    In alles goed
    Geschreven door Klant Rotgers uit gramsbergen op 04-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een top firma! Een hele goede service!!
    Geschreven door Klant uit marienberg op 02-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijke website Direct antwoord op de vragen Ook na de aankoop kun je met vragen bij ze terecht. Lukt het niet dan sturen ze iemand langs
    Geschreven door Klant Bolier uit vriezenveen op 25-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede winkel
    Geschreven door Klant uit sibculo op 24-04-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Als wij iets nodig hebben, gaan we naar Expert. Omdat je prettig wordt geholpen, ze zijn altijd vriendelijk. En als het bezorgt moet worden is het personeel bereid om met je een goede afspraak te maken.
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 22-04-2020