Navigatie

Beoordelingen Expert Vroomshoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vroomshoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vroomshoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Veerbeek 10.0

Wij bevelen deze zaak aan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (670)

  • Beoordeling: 10.0

    Wij bevelen deze zaak aan.
    Geschreven door Klant Veerbeek uit den ham op 19-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prettige en deskundige hulp, goede service.
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 16-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Nee
    Geschreven door Klant uit westerhaar op 14-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Ik wacht hiermee totdat alles goed en geplaatst is.
    Geschreven door Klant Meijerink uit vriezenveen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Bij Berkhof Expert wordt je altijd op deskundige wijze geholpen en de producten die we hebben gekocht zijn van uitstekende kwaliteit. Eerlijk advies en goede service zowel in de winkel als tijdens de bezorging van een nieuw aangeschafte wasdroger.
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Het personeel is vriendelijk en heeft kennis van de producten. Service is uitstekend.
    Geschreven door Klant Jonker uit vriezenveen op 02-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    We hebben goede ervaring met Berkhof Vroomshoop
    Geschreven door Klant Dollen uit wierden op 29-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Na problemen met een recent nieuwe bosch wasmachine, en het niet oplossen van de problemen door de Bosch service monteurs ivm garantie. Heeft expert dit opgepakt en netjes opgelost
    Geschreven door Klant Slomp uit westerhaar op 28-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft een heel persoonlijke en snelle service, ze denken mee in oplossingen en geven alles een persoonlijke tint.
    Geschreven door Klant uit vroomshoop op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Hele mooie grote winkel voor ieder betaalbaar en goed en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Optimale begeleiding van zowel de aanschaf van de televisie en nu de laptop was is optimaal. Ook de service na de aankopen. Ik raad Expert Vroomshoop sterk bij U aan.
    Geschreven door Klant Sierink uit vroomshoop op 27-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    geen fijne ervaring
    Geschreven door Klant uit bergentheim op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Lees mijn toelichting bij de eerste vraag en zet dat op de website dan denk ik dat Berkhof expert zeer tevreden is met mijn toelichting.
    Geschreven door Klant Mooibroek uit den ham op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede info en goede service
    Geschreven door Klant Ardesch uit vriezenveen op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.3

    als eerder vermeld, alles is goed geregeld, en correkt,
    Geschreven door Klant uit daarle op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    We werden goed geadviseerd en personeel is vriendelijk!
    Geschreven door Klant Goossen uit vriezenveen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben geen vraag en geen klacht of opmerking. Wij kopen al jaren bij Expert in Vroomshoop. 👍
    Geschreven door Klant Aalders uit vroomshoop op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Heb eerst het product opgezocht op de website, Verder goed geholpen, vriendelijke personeel
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 18-08-2020
  • Beoordeling: 6.9

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit marienberg op 17-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Wij worden prettig geholpen, en dat zal ik zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant Goossen uit vriezenveen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Steeds weer een heel prettige winkelervaring, snel geholpen, alle aandacht, meedenken, helpen met in de auto laden, kortom TOP!
    Geschreven door Klant Smelt uit vriezenveen op 11-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel. Deskundig en goed personeel. Denkend in oplossingen en service is top
    Geschreven door Klant Groen uit den ham op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service en hulp bij het uitzoeken van het product.
    Geschreven door Klant Schippers uit vroomshoop op 11-08-2020
  • Beoordeling: 7.8

    goed en deskundig personeel , bij vragen altijd duidelijk antwoord. werkt er iets niet naar behoren word er een oplossing gezocht.
    Geschreven door Klant uit geerdijk op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Voor ons is expert berkhof Vroomshoop de winkel van het jaar
    Geschreven door Klant Wessels uit almelo op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Klant vriendelijk en je wordt snel geholpen
    Geschreven door Klant Ekkel uit vriezenveen op 06-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed personeel met tijd voor uitleg.
    Geschreven door Klant Maneschijn uit daarlerveen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen in de winkel goed advies. Goede services
    Geschreven door Klant uit den ham op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    x
    Geschreven door Klant uit westerhaar-vriezenveensewijk op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    ik kom er al jaren ga nooit naar een andere winkel. en dan bedoel ik expert Vroomshoop.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 29-07-2020