Navigatie
 • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
 • Wij scoren een 8.7

8.74 10 247

Expert Kaatsheuvel

Plan uw route
Expert Kaatsheuvel

Expert Kaatsheuvel

Expert Kaatsheuvel

Welkom bij Expert Kaatsheuvel!
Bij Expert Kaatsheuvel geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Ook via Expert.nl koopt u bij ons
Vandaag vóór 13.00 uur besteld,vanavond nog GRATIS bezorgd (mits voorradig).

Expert Team Kaatsheuvel

Ons team
Of het nu gaat om persoonlijk advies, extra uitleg of thuisbezorgen van uw bestelde producten. Expert Kaatsheuvel regelt het allemaal. U bent van harte welkom in onze winkel zodat u zelf kunt ervaren wat Expert Kaatsheuvel te bieden heeft. Ons vaste team van medewerkers staat voor u klaar. De winkel is gevestigd in het centrum van Kaatsheuvel waar u gratis kunt parkeren.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.


Wifi-specialist
 

Voor optimalisatie van een bestaand netwerk of de aanleg van een nieuw netwerk kunt u bij ons terecht. Wij komen bij u thuis om u te adviseren en u zoekt samen met onze wifi-specialist de perfecte oplossing. Als u andere vragen heeft betreffende uw netwerk kunt u ook bij ons terecht.

Expert Kaatsheuvel is officieel dealer van o.a. de volgende merken

Bekijk onze winkel

Expert Kaatsheuvel
Hoofdstraat 50
5171 DE Kaatsheuvel
0416 273225 kaatsheuvel@expert.nl
Openingstijden
 • Vandaag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Vrijdag : 9:00 - 20:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels