Navigatie
8.84 10 410

Expert Kaatsheuvel

Plan uw route
 • 10.0 10 “Netjes en vriendelijk geholpen”
 • 9.8 10 “Op een zeer aangename manier geholpen door het deskundige personeel. Ze hebben vanaf het moment dat je binnen komt alle aandacht voor je.”
 • 8.7 10 “Goede uitleg over het product wat u aan wil schaffen en het thuis brengen gaat zonder problemen”
 • 8.6 10 “Vriendelijk en professioneel geholpen . Goede service aan huis.”
 • 7.8 10 “Expert Kaatsheuvel. Een fijne winkel. Goed, deskundig, betrouwbaar personeel. Wil je graag een TV of een koelkast en deskundig advies ga dan naar Expert te Kaatsheuvel. Is iets niet goed bij je gedane aankoop wordt het op een vriendelijke, deskundige manier opgelost.”
 • 9.8 10 “Koop hier al jaren altijd goed geholpen”
 • 9.2 10 “Goede service en vakbekwaamheid van de medewerker.”
 • 9.1 10 “Goede service”
 • 9.2 10 “Gewoon een prima winkel!”
 • 9.8 10 “Koop er graag word altijd snel geholpen”
Expert Kaatsheuvel

Expert Kaatsheuvel

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Expert Kaatsheuvel

Welkom bij Expert Kaatsheuvel!
Bij Expert Kaatsheuvel geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Ook via Expert.nl koopt u bij ons
Vandaag vóór 13.00 uur besteld,vanavond nog GRATIS bezorgd (mits voorradig).

Expert Team Kaatsheuvel

Ons team
Of het nu gaat om persoonlijk advies, extra uitleg of thuisbezorgen van uw bestelde producten. Expert Kaatsheuvel regelt het allemaal. U bent van harte welkom in onze winkel zodat u zelf kunt ervaren wat Expert Kaatsheuvel te bieden heeft. Ons vaste team van medewerkers staat voor u klaar. De winkel is gevestigd in het centrum van Kaatsheuvel waar u gratis kunt parkeren.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.


Wifi-specialist
 

Voor optimalisatie van een bestaand netwerk of de aanleg van een nieuw netwerk kunt u bij ons terecht. Wij komen bij u thuis om u te adviseren en u zoekt samen met onze wifi-specialist de perfecte oplossing. Als u andere vragen heeft betreffende uw netwerk kunt u ook bij ons terecht.

Expert Kaatsheuvel is officieel dealer van o.a. de volgende merken

Bekijk onze winkel

Expert Kaatsheuvel
Hoofdstraat 50 a
5171 DE Kaatsheuvel
0416 273225 kaatsheuvel@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Vrijdag : 9:00 - 20:00
 • Van 12:00 tot 13:00 gesloten
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels