Navigatie

Beoordelingen Expert Kaatsheuvel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Kaatsheuvel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Kaatsheuvel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Een printer gekocht met een goed advies welke het moest worden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (373)

  • Beoordeling: 8.7

    Een printer gekocht met een goed advies welke het moest worden
    Geschreven door Klant uit waspik op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert vlot accuraat vertouwelijk
    Geschreven door Klant Paardekam uit kaatsheuvel op 12-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Personeel/eigenaar denkt met de klant mee.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Ben heel goed te vrede over de monteur en de winkel. Alles ging in goed overleg.
    Geschreven door Klant uit de moer op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt fantastisch en deskundig geholpen!! het ontbreken van de afstand bediening in de doos werd direct opgelost. alsnog hartelijk bedankt voor de goede service.
    Geschreven door Klant Damen uit sprang-capelle op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima voorlichting en uitstekende service! Levering geheel conform de verwachtingen.
    Geschreven door Klant Schenk uit kaatsheuvel op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Na een bezoek bij expert Kaatsheuvel mooie tv gekocht Christ bedankt voor je hulp bij het kiezen vd juiste tv En de jongens vd installatie Perfect werk Bedankt Fam Molenschot
    Geschreven door Klant Molenschot uit kaatsheuvel op 31-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vakkundig, meedenkend en als extra service in elkaar gezet. Super
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 29-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Net de oven en de koelvriescombinatie netjes afgeleverd, ben er heel blij mee!
    Geschreven door Klant Van Osch uit kaatsheuvel op 28-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Netjes advies gekregen
    Geschreven door Klant Sleenhoff uit waalwijk op 22-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Altijd betrouwbaar,afspraak wordt altijd nagekomen. Goede service en alle tijd in de winkel om je uitleg te geven. Al jaren trouwe klant. Voor mij geen bol.com maar expert de ondernemer uit ons dorp met fantastische geduldig personeel . Dikke pluim.
    Geschreven door Klant Van Nieuwstad uit kaatsheuvel op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    professionele uitleg en goede service
    Geschreven door Klant Nulle uit kaatsheuvel op 18-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De medewerkers van Expert zijn super in het meedenken in wat bij je past! Fijn en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Brinkers uit waalwijk op 11-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant Van Heesch uit kaatsheuvel op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden, goede service en vriendelijk
    Geschreven door Klant De Kok uit kaatsheuvel op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    niets dan lof
    Geschreven door Klant Van Riel uit waalwijk op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Super geholpen
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 06-08-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Vervanging inbouwkoelkast vakkundig uitgevoerd. Hangt keurig recht.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 06-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Samsung smart TV en laten bezorgen en installeren. goed advies in de winkel en uitstekende bezorging. op tijd en snelle, deskundige installatie
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel, gedegen en persoonlijk advies, en een prettige en betrouwbare verkoopstijl. Weer zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prettige winkel, goed en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant Braamer uit kaatsheuvel op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer vriendelijk personeel en hebben kennis van alle apparaten die ze verkopen. We komen er graag !
    Geschreven door Klant Vugts uit kaatsheuvel op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende service en uitleg
    Geschreven door Klant De Beer uit waalwijk op 24-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een aanrader om hier je spullen te kopen, deskundig advies en denken goed met je mee. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. Dank je wel Exper kh
    Geschreven door Klant Huijsman uit tilburg op 24-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede firma
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 21-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede betrouwbare winkel en personeel
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 16-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    heb al meerde artikelen gekocht ,wordt altijd prima geholpen.
    Geschreven door Klant Snoeren uit waalwijk op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert erkend en vertrouwelijk Zeer klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Paardekam uit kaatsheuvel op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Je wordt er netjes en deskundig Geholpen en er is aandacht voor je als klant
    Geschreven door Klant Van Eerden uit kaatsheuvel op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    nee
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 04-07-2020