Navigatie

Beoordelingen Expert Kaatsheuvel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Kaatsheuvel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Kaatsheuvel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Eijsvogels 8.9

We zijn wederom goed en deskundig geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (464)

  • Beoordeling: 8.9

    We zijn wederom goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Eijsvogels uit boxtel op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Persoonlijke aandacht en service, dat vind ik zelf heel belangrijk. Er werd zelfs voorgesteld om met beeldbellen het assortiment in de winkel te laten zien zodat ik niet alleen in de webshop hoefde te kijken. Ik ben altijd al tevreden geweest over de klantvriendelijkheid en service van Expert Kaatsheuvel.
    Geschreven door Klant v Wijk uit kaatsheuvel op 02-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Bijna alle gestelde vragen zijn voor mij eigenlijk niet van toepassing , omdat de winkel waar ik het product gekocht heb, gesloten was en er alleen bestellingen afgehaald konden worden worden. Derhalve geen goed oordeel kunnen vormen.
    Geschreven door Klant uit gilze op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Nette personeel en denken graag met je mee en helpen je met advies
    Geschreven door Klant Van Walenburg uit kaatsheuvel op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Met zo een v.d.Velden Expert in de buurt hoef je niet naar het internet.
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 20-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede keus
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 20-02-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Tot op heden goede ervaring met Expert Kaatsheuvel ten aanzien van afspraken en service . Zijn zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen bij het instellen van aan mij geleverde apparatuur , dit kon telefonisch en men nam er ruim de tijd voor.
    Geschreven door Klant uit waspik op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Goede en snelle service. Afspraken worden nagekomen. Monteurs nemen alles netjes mee
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Keurig en vriendelijk geholpen.Afhalen was super geregeld.
    Geschreven door Klant Voort uit dongen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer prettig geholpen door de medewerkers van vestiging kaatsheuvel. Kennis over het product was top!
    Geschreven door Klant uit wernhout op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige goede en snelle service nadat mijn koel vries combinatie kapot gegaan was binnen paar uur stond er een nieuwe in de keuken.
    Geschreven door Klant Biekens uit kaatsheuvel op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede winkel goede service
    Geschreven door Klant Kroon uit waalwijk op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    klant vriendelijk gespecialiseerd vakkundig
    Geschreven door Klant Paardekam uit kaatsheuvel op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    goede winkel
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service!
    Geschreven door Klant Blok uit kaatsheuvel op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super tevreden over de aankoop, goed advies en snelle bezorging
    Geschreven door Klant uit sprang capelle op 05-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ze doen hun best om ondanks de lockdown toch goede service te blijven leveren. Ik ben tevreden!
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 03-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Professionele club mensen met verstand van zaken. Denken met je mee en denken in oplossingen.
    Geschreven door Klant Witteveen uit sprang capelle op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goede ervaring met Expert Kaatsheuvel. Hier al meerder producten gekocht. Service, deskundigheid, adviezen en levering zijn prima in orde Ga zo door.
    Geschreven door Klant V/d Hoven uit kaatsheuvel op 31-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Flink -ten Hoonte uit raamsdonk op 31-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Komen hun afspraken na kortom een goede service
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Fantastisch geholpen ondanks Corona sluiting
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Dankzij de inventiviteit van medewerker Rob kon ik in deze corona tijd zeer snel over het apparaat beschikken
    Geschreven door Klant Bogers uit oosterhout nb op 27-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service Snelle levering Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 26-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super service van Expert Kaatsheuvel !
    Geschreven door Klant Koning uit kaatsheuvel op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Top service
    Geschreven door Klant Janssen uit echt op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    De service van Expert, zeker in deze Coronatijd is fantastisch. Voor mijn volgende aankoop zal ik zeker eerst bij Expert kijken.
    Geschreven door Klant Stoop uit roosendaal op 23-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Tevrede en goede service
    Geschreven door Klant Smits uit waspik op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Diepvries was kapot, maar dezelfde dag werd de nieuwe geleverd. Telefonische informatie was prima en de diepvries is helemaal naar wens
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Betrouwbaar en aardig.
    Geschreven door Klant Paulides uit waalwijk op 18-01-2021