Navigatie

Beoordelingen Expert Kaatsheuvel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Kaatsheuvel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Kaatsheuvel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (611)

  • Beoordeling: 7.2

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 20-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben door expert vakkundig geholpen, levering op tijd service uitstekend
    Geschreven door Klant Mounier uit kaatsheuvel op 20-05-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Doet de naam eer aan.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    werd goed geholpen
    Geschreven door Klant Priester uit sprang capelle op 17-05-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Goede kennis produkten aanwezig
    Geschreven door Klant Van Boxtel uit kaatsheuvel op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Ik zou me in elk geval bij Expert lsten informeren en op grond van die ervaring een besluit nemen.
    Geschreven door Klant Schilders uit waalwijk op 09-05-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Goede keuze en deskundige adviezen
    Geschreven door Klant Haefkens uit kaatsheuvel op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed en duidelijk
    Geschreven door Klant uit loon op zand op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, ze nemen de tijd voor je zodat je goed kunt uitleggen wat je zoekt
    Geschreven door Klant Rosenbrand uit waspik op 29-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Uitsteken advies
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 29-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen en snelle levering door aardige medewerkers.
    Geschreven door Klant Sprangers uit kaatsheuvel op 25-04-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben super blij met me nieuwe koffiezetapparaat de EQ700 van Siemens, goede service en goede uitleg gekregen,
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 21-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 18-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel , fijn fysieke uitleg en fysieke aankoop, ook voor reparaties en garanties prefereer ik fysieke winkelaankoop
    Geschreven door Klant Stokman uit sprang capelle op 14-04-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen. Vriendelijke medewerker. Denkt mee.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 14-04-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 14-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Je wordt er goed geholpen en deskundig
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Wordt vanmiddag pas geleverd, zodoende nog geen beoordeling kunnen geven over bezorging, bezorger. Maar ik ga er van uit dat dit ook weer goed is, daar we al verschillende artikelen hebben gekocht en altijd goed, netjes behandeld zijn en ze hun afspraken normaliter ook goed nakomen
    Geschreven door Klant Urselman uit sprang-capelle op 06-04-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Zelf gaan ervaren!
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 30-03-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben netjes en snel geholpen in de winkel. Duidelijk advies, geen poespas of verkoop praatjes, meteen to the point. Super.
    Geschreven door Klant Van Rijzewijk uit kaatsheuvel op 29-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede prijs en service
    Geschreven door Klant Lagrouw uit dongen op 25-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    komt heel vertrouwelijk over
    Geschreven door Klant Hendriks uit kaatsheuvel op 25-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Kijk altijd eerst op internet en ga dan naar de winkel.
    Geschreven door Klant Spuijbroek uit sprang-capelle op 14-03-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 14-03-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Prettige ervaring ondervonden met het aanschaffen van producten. Geen verkooppraatjes, heldere informatie.
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 07-03-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Vriendelijk personeel. En een prima service!
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 21-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en uitleg van het gekochte product
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 21-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel goed advies en goede uitleg bij levering echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Verdoorn uit sprang-capelle op 17-02-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 14-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke jonge man goed geholpen, kom zeker weer terug. Super happy 🥳
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 13-02-2022