Navigatie

Beoordelingen Expert Kaatsheuvel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Kaatsheuvel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Kaatsheuvel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Eerden 9.7

Je wordt er netjes en deskundig Geholpen en er is aandacht voor je als klant

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (345)

  • Beoordeling: 9.7

    Je wordt er netjes en deskundig Geholpen en er is aandacht voor je als klant
    Geschreven door Klant Van Eerden uit kaatsheuvel op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    nee
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 04-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het is aan te raden om bij Expert wat te kopen, je word vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Heurter uit sprang capelle op 13-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goed en correkt geholpen
    Geschreven door Klant Priester uit sprang capelle op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Na al die jaren dat we klant zijn nog steeds de klantvriendelijkheid ervaren, blijft een fijne winkel om aankopen te doen. Goede uitleg en zevdenken mee wat het beste past bij de klant.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 10-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede informatie in de winkel en de service is keurig
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik werd goed geholpen en de service is super goed
    Geschreven door Klant Sleenhoff uit waalwijk op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Super goed geholpen... Prima service
    Geschreven door Klant Van Laarhoven uit waalwijk op 04-06-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Service Expert goed
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig en vriendelijk personeel. Prima bezorging.
    Geschreven door Klant Westerburger uit waalwijk op 28-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    tv snel en vakkundig geleverd en geinstallerd.
    Geschreven door Klant Waij uit kaatsheuvel op 27-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Na wens geholpen en netjes afgewerkt
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 22-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Als je naar expert gaat wordt je goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 20-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert kaatsheuvel denkt altijd met ons mee!
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 11-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden, zoals gewend!
    Geschreven door Klant uit rijssen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    .
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 07-05-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Goed en snel geholpen!
    Geschreven door Klant uit delft op 04-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goed
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 01-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    heel tevreden over service en advies
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 29-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    ik werd heel goed geholpen door vriendelijk, deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 29-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een prima winkel, goede uitleg over de verschillende wasmachines. De keuze is in de winkel bijgesteld.
    Geschreven door Klant Van Well uit kaatsheuvel op 25-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij kopen graag bij Expert personeel heeft kennis van zaken en zijn klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Sarink uit sprang-capelle op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Heb mijn aankoop gedaan bij Expert Kaatsheuvel waar ik zeer goed geholpen ben door deskundig personeel die de tijd namen om mijn vragen te beantwoorden en mij goed op de hoogte hielden over de status van mijn aankoop. Een zeer betrouwbaar bedrijf waar ik tot nu toe nooit iets negatiefs ervaren heb.
    Geschreven door Klant Kleinloog uit sprang capelle op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundigheid personeel en goede aftersale, bereikbaarheid tot voor de deur.
    Geschreven door Klant Schop uit waspik op 10-04-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Tevreden tot nu toe.
    Geschreven door Klant Zwaans uit kaatsheuvel op 09-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service geweldige monteurs
    Geschreven door Klant Voogd uit waalwijk op 07-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Top personeel en service bij expert Kaatsheuvel!!
    Geschreven door Klant Berg uit sprang capelle op 07-04-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 03-04-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goede keuze om bij expert witgoed en / of Tv te kopen
    Geschreven door Klant uit waspik op 03-04-2020