Navigatie

Beko

Koelkasten Wasmachines Drogers Vaatwassers

Beko producten bij Expert

Beko is een bekend merk voor onder andere koelkasten, wasmachines, drogers, vaatwassers, vriezers en kookplaten. Beko is opgericht in 1969 en is sindsdien uitgegroeid tot het tweede witgoedmerk van West-Europa. Daarnaast is Beko bekend als sponsor van FC Barcelona en diverse basketbal teams.

Bekijk alle Beko producten

Beko apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Beko apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Beko koelkasten

Beko is het meest bekend van zijn koelkasten. Met Beko haal je een moderne koelkast in huis, voor een scherpe prijs. Koelkasten met NeoFrost hebben een apart koelsysteem voor het koel- en het vriesgedeelte. Voordeel is dat er sneller wordt gekoeld en dat vocht beter wordt vastgehouden waardoor etenswaren niet uitdrogen. Met MultiZone, kun je je koelkast precies zo indelen als jij wilt. Je kunt voor de verschillende compartimenten een temperatuur kiezen tussen de -24 °C en +10 °C. Extra veel vriesruimte nodig? Met MultiZone maak je van je koelkast een vriezer. Andersom kan natuurlijk ook, voor extra veel koelruimte. Met EverFresh+ technologie, kun je groente en fruit tot wel 30 dagen bewaren, dankzij een optimale bewaartemperatuur en luchtvochtigheid.

Bekijk alle Beko koelkasten

Beko wasmachines

Wasmachines van Beko wassen niet alleen prachtig schoon maar beschikken daarnaast over een aantal vernieuwende technieken. Zo is de ProSmart inverter-motor energiezuinig, duurzaam en bijzonder stil. Beko geeft dan ook niet voor niets 10 jaar garantie op deze motor. Met CoolClean doe je de was op slechts 20 °C, met hetzelfde resultaat als een 40 °C was. Hierdoor bespaar je maar liefst 75% energie! Met SteamTherapy wordt de was na het wassen gestoomd. Stoom neutraliseert geurtjes en maakt strijken makkelijker. En met AutoDose gebruikt de wasmachine altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Je bespaart hiermee op wasmiddel én je wasmachine hoeft minder hard te spoelen om overbodig sop weg te krijgen. Met een Beko wasmachine geniet je voor een mooie prijs van de nieuwste techniek.

Bekijk alle Beko wasmachines

Beko wasdrogers

Ook Beko wasdrogers hebben mooie techniek voor een goede prijs. Het meest energiezuinig zijn de warmtepompdrogers. Je bespaart tot wel 73% op het energieverbruik, vergeleken met een C-klasse afvoerdroger. Bovendien zijn warmtepompdrogers beter voor je kleding doordat er op een lagere temperatuur wordt gedroogd. Hierdoor blijven kleuren langer mooi, zonder te vervagen. Verder is de trommel zo ontworpen dat wasgoed voorzichtig wordt behandeld en niet onnodig slijt. Met OptiSense wordt er nooit langer gedroogd dan nodig. Sensoren meten het vochtgehalte van het wasgoed en stoppen de droger wanneer de was droog is.

Bekijk alle Beko drogers

Beko vaatwassers

Als je liever niet zelf wilt afwassen, dan is een Beko vaatwasser ideaal. Zelfs sterk aangekoekte vaat wordt weer stralend schoon met een vaatwasser met AquaIntense techniek. In de intensieve zone aan de rechterkant van de vaatwasser, wordt vuile vaat weer mooi schoon. Een afwasborstel heb je dus niet meer nodig. De meest vuile plek van de vaatwasser is meestal het afvoerfilter. Gelukkig blijft het EverClean afvoerfilter 4x langer schoon dan een normaal afvoerfilter. Hierdoor hoef je het filter 4x minder vaak schoon te maken. Verder weet de vaatwasser precies hoe lang hij moet wassen, spoelen en drogen. Het maakt daarbij niet uit wat voor soort vaatwastabletten je gebruikt. De vaatwasser past het programma automatisch aan voor een optimaal stralend resultaat.

Bekijk alle Beko vaatwassers

Beko inbouw

Beko heeft een breed assortiment aan inbouw producten die naadloos in je keuken integreren. Dit bespaart je ruimte in de keuken, en het zorgt ook voor een strakker geheel. Inbouw producten zijn een aanwinst voor iedere keuken, en bij Beko zit je qua kwaliteit en functionaliteit goed. Het aanbod inbouw producten is enorm, en voor elke nis of elk keukenblok heeft Beko een gepaste oplossing in haar assortiment. Zo geniet je van alle normale voordelen van je keukenapparatuur, maar dan in een ruimtebesparend design.

Bekijk alle Beko inbouwapparaten

Beko

Beko biedt prima kwaliteit voor een budget prijs. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of een koelkast, met een Beko zit je altijd goed. Beko heeft een groot aanbod witgoed en grote keukenapparatuur. Deze apparaten combineren een scherpe prijs met moderne techniek. Zo zijn er wasmachines waarmee je je was op kunt frissen met stoom en koelkasten met vershoud-technologie waarin je groente en fruit tot wel 30 dagen vers blijven! De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste Beko-product voor jou.

Beko witgoed te koop bij Expert