Navigatie

SodaStream

SodaStream producten bij Expert

SodaStream probeert met haar producten van de wereld een betere plek te maken. Met SodaStream maak je van kraanwater eenvoudig bruisend water zonder dat hier plastic flessen voor nodig zijn. Want zeg nou zelf: plastic afval voorkomen is toch veel beter dan het recyclen ervan? De herbruikbare SodaStream flessen gaan tot wel 3 jaar mee, en besparen per huishouden tot ongeveer 2800 plastic wegwerpflessen. Zo werk je samen met SodaStream om de wereld een schonere plek te maken.

Bekijk alle SodaStream producten

SodaStream apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
SodaStream apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

SodaStream Spirit

Met SodaStream verander je kraanwater snel en makkelijk in koolzuurhoudend water. Je kunt zelf bepalen hoeveel prik je wilt. Met één CO2 cilinder kun je tot wel 60 liter bruiswater maken. En je bent tot drie keer goedkoper uit dan wanneer je literflessen bruisend mineraalwater in de supermarkt koopt. De lege CO2-cilinder ruil je makkelijk in voor een volle cilinder. Je betaalt dan slechts voor het gas, de cilinder zelf blijft eigendom van SodaStream.

De SodaStream Spirit is ontzettend makkelijk in gebruik, en geeft je verschillende opties voor het bruisniveau. Bevestig de CO2 cilinder aan de achterkant van de SodaStream Spirit, klik de fles vast aan het apparaat en druk op de knop aan de bovenkant van de SodaStream Spirit voor bruisend water. Simpel toch?

Bekijk de SodaStream Spirit

Bekijk de SodaStream Spirit

Flessen en karaffen

In het assortiment van SodaStream zijn, in plaats van plastic flessen, metalen en glazen flessen en karaffen opgenomen. Het strakke, moderne uiterlijk en het robuuste design van de flessen maken het makkelijk om de flessen mee te nemen, waar je ook heen gaat. In de flessen kan ongeveer 1 liter bruisend water, en met de dop wordt de fles hermetisch afgesloten. Zo blijft het water lekker bruisend en blijft het koolzuur langer behouden in de fles.

De flessen van SodaStream zijn ongeveer 3 jaar houdbaar, en de fles is niet vaatwasmachinebestendig. De glazen karaffen zijn wel vaatwasmachinebestendig, en met het stijlvolle uiterlijk zijn deze flessen ideaal om bruisend water te presenteren voor visite. Zo heb je voor elk moment en elke situatie een geschikte fles of kan.

Bekijk SodaStream flessen en karaffen

Bekijk alle SodaStream flessen en kannen

Verschillende smaken

Met SodaStream geniet je van heerlijk bruisend water, maar het aanbod van SodaStream stopt daar niet. Het is mogelijk om uit vele bekende smaken te kiezen, met of zonder suiker. Zoals Cola, Orange, Ginger Ale, Tonic, Lemon Lime of Ice Tea Peach. Met een 440ml fles SodaStream siroop maak je 7 tot 9 liter van jouw favoriete frisdrank. Zo geef je afwisseling aan de smaken van je water zonder dat hier plastic flessen aan te pas komen.

Bekijk alle SodaStream producten

Bekijk alle SodaStream producten

Wie is SodaStream?

Sodastream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStream toestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie.

Bekijk alle SodaStream producten bij Expert