Navigatie

Whirlpool

Wasmachines Drogers Keuken

Whirlpool producten bij Expert

Het Amerikaanse Whirlpool bestaat al meer dan 100 jaar. Ooit begonnen met de productie van wasmachines, is Whirlpool ondertussen uitgegroeid tot een multinational die met haar witgoed apparaten over de hele wereld bekend is. Whirlpool produceert onder andere wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en magnetrons.

Bekijk alle Whirlpool producten

Whirlpool apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Whirlpool apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Whirlpool wasmachines en drogers – Doe de was slimmer, sneller en zuiniger

De wasmachines van Whirlpool zitten boordevol met de nieuwste technologie. 6th sense sensoren houden alles wat er binnenin de wasmachine gebeurt bij. Het wasprogramma wordt hierop automatisch aangepast. 6th sense zorgt er op deze manier voor dat je zo zuinig mogelijk wast, met een laag water- en energieverbruik. Bovendien is de was sneller klaar.

FreshCare zorgt ervoor dat het wasgoed ook nadat de wasmachine klaar is nog een paar uur in beweging blijft zodat het wasgoed fris blijft. Normaal kan stilstaand wasgoed op den duur gaan verstikken waardoor er een muffe geur ontstaat. Door de was in beweging te houden blijft het fris, ook als je niet direct de was uit de wasmachine haalt.

De nieuwste Whirlpool wasmachines en drogers maken gebruik van 6th Sense Live. Hiermee bedien je het apparaat op afstand met de handige app op je smartphone. Daarnaast communiceert de wasmachine met je droger. Het juiste droogprogramma wordt automatisch ingesteld. Was inladen en de rest gebeurt vanzelf.

Ook de drogers van Whirpool beschikken over de nieuwste technologie. Een aantal Whirlpool wasdrogers kunnen naast perfect drogen ook stomen. Stomen zorgt ervoor dat de was minder gekreukt uit de trommel komt. Hierdoor hoef je minder te strijken en gaat strijken makkelijker. Stomen is hygiënisch, het doodt bacteriën en verwijdert luchtjes.

Bekijk alle wasmachines en drogers

Whirlpool kookplaten

Whirlpool heeft diverse inbouw inductiekookplaten die niet zullen misstaan in je keuken. 6th Sense sensoren stellen automatisch de juiste kooktijd en temperatuur in. Sommige Whirlpool kookplaten detecteren automatisch de grootte en positie van de pan. En met de smeltfunctie kun je chocolade smelten, zonder dat het aanbrandt. iXelium zorgt ervoor dat de kookplaat krasbestendig is. Zo blijft de kookplaat er ook na intensief gebruik mooi uit zien, zonder lelijke krassen.

Bekijk alle kookplaten

Whirlpool magnetrons

De magnetrons van Whirlpool zijn veelzijdig en eenvoudig te bedienen. Met de draai en bevestig knop ga je makkelijk door de kookinstellingen heen zodat je snel kunt beginnen met koken. Veel gerechten zijn voorgeprogrammeerd. Kies je gerecht en de magnetron stelt automatisch de juiste kookinstellingen in.

Sommige Whirlpool magnetrons hebben ook een stoomfunctie. Stomen is een heel gezonde manier van koken. Met stoom bereid je heerlijke gezonde maaltijden boordevol vitaminen en smaak.

Bekijk alle magnetrons

Whirlpool koelkasten

Whirlpool koelkasten zijn van alle gemakken voorzien. Met Supreme NoFrost technologie hoef je de vriezer nooit te ontdooien en blijft voedsel perfect bewaard. FreshControl zorgt voor een optimale luchtvochtigheid waardoor eten langer goed blijft. Verder is er een speciale 0 graden lade waarin vlees en vis onder ideale omstandigheden worden bewaard. En met 6th Sense Live bedien je de koelkast met een handige app.

Bekijk alle koelkasten

Wie is Whirlpool?

Whirlpool is in 1911 opgericht in het Amerikaanse Michigan. Ondertussen is Whirlpool uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd actief is. Whirlpool produceert witgoed en keukenapparatuur, waaronder: wasmachines, drogers, vriezers, koelkasten, vaatwassers, magnetrons, ovens, kooplaten, afzuigkappen en koffieapparaten. De apparaten van Whirlpool hebben een aantrekkelijke prijs en beschikken over de nieuwste technologie.

Bekijk alle Whirlpool producten bij Expert