Navigatie

Asko

Wasmachines Drogers

Asko producten bij Expert

Bij ASKO staan een strak Scandinavisch design, degelijke kwaliteit en milieubewustzijn voorop. Bij het ontwerp gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de gebruiksvriendelijkheid. De apparaten worden gemaakt van hoogwaardig staal en gietijzer. Alle apparaten worden uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten. ASKO machines zijn water- en energie-efficiënt en zijn gebouwd om langer mee te gaan.

Bekijk alle Asko producten

Asko apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Asko apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Asko kwaliteit

De apparaten van Asko worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal en gietijzer. Asko staat voor gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en een aantrekkelijk design. Met een Asko wasmachine, vaatwasser of droger kun je dan ook jarenlang doen. Elk apparaat wordt eerst uitvoerig getest voordat het de fabriek verlaat. Asko machines voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, functie, duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze wassen schoner, gebruiken minder water en energie en gaan langer mee.

Scandinavisch design

Asko ontwerpt al haar apparaten volgens de principes van Scandinavisch design. De apparaten hebben een rustige, ingetogen uitstraling. Elk onderdeel heeft een duidelijke functie waardoor het apparaat logisch in elkaar zit en intuïtief is te bedienen. Het design heeft strakke, elegante lijnen en bestaat grotendeels uit hoogwaardig roestvrij staal. Naast de Asko apparaten prachtig ogen, hebben ze een fantastisch bedieningsgemak en is er bij het ontwerp ook gedacht aan ergonomie.

Asko wasdrogers met stoom – Minder strijkwerk, hygiënisch droog

Met stoom geef je je kleding een snelle opfrisbeurt. Stoom verwijdert geurtjes en doodt bacteriën. Bovendien is stoom zowel geschikt voor natuurlijke stoffen zoals linnen of katoen als voor synthetische stoffen. Daarnaast zorgt stoom ervoor dat je nauwelijks nog hoeft te strijken. De was komt aanmerkelijk minder gekreukt uit de droger. Dat bespaart je een hoop strijkwerk!

Asko wasmachines – Extreem stil en geen trillingen

Asko wasmachines hebben vier schokabsorberende poten die stevig aan de bodemplaat zijn bevestigd. Hierdoor worden geluid en trillingen tot het absolute minimum beperkt. Verder hebben Asko wasmachines degelijke contragewichten van gietijzer. Doordat gietijzer veel zwaarder is dan beton, blijft de wasmachine ook tijdens het centrifugeren stabiel zodat hij niet heen-en-weer gaat schudden. Doordat de wasmachine stabiel staat en niet schudt, is een Asko wasmachine ook geschikt voor plaatsing op houten vloeren.

Steal Seal deurverzegeling – Extra hygiëne

Wasmachines van andere merken hebben een deurverzegeling van rubber. Het probleem van een deurrubber is dat het een plek is waar vuil en bacteriën zich makkelijk ophopen. Daarom gebruikt Asko geen rubber maar staal voor het verzegelen van de deuren. Met een stalen deurverzegeling kun je hygiënischer wassen. Vuil en bacteriën krijgen geen kans.

Aandacht voor het milieu

Asko vindt milieubehoud heel belangrijk. Er wordt bij het ontwerpen en produceren van de apparaten continu naar de meest natuurvriendelijke oplossingen gestreefd. Er wordt zo zuinig mogelijk omgegaan met energie, water en materialen bij de productie van de machines. Hiermee wil Asko het milieueffect van de productie van de apparaten zo klein mogelijk maken. Zo is bij een Asko apparaat elk onderdeel zwaarder dan 50 gram geschikt voor recycling.

Line Concept bediening – Alle instellingen op een rij

Asko Pro Home wasmachines en drogers hebben een eenvoudige bediening volgens het Line Concept. De instellingen zijn overzichtelijk van links naar rechts te bedienen. Je begint bij de wasmiddellade uiterst links en eindigt rechts bij de startknop. Zo heb je alle instellingen overzichtelijk op een rijtje, van het wasprogramma tot de temperatuur en het toerental.

Asko vaatwassers – Extra ruimte, extra kwaliteit

Vaatwassers van Asko worden gemaakt van hoogwaardig staal. Waar andere fabrikanten plastic gebruiken, gebruikt Asko staal. De 8 belangrijkste onderdelen van de vaatwasser zijn dan ook gemaakt van staal. Asko heeft een aantal vaatwassers met een extra grote capaciteit voor maar liefst 17 couverts. Hierin kun je vergeleken met een normale vaatwasser tot wel 40% meer afwas kwijt. Zelfs extra vuile vaat met aangekoekte resten wordt in de onderste korf goed schoon dankzij de twee hogedruk zones.

Asko - Scandinavische kwaliteit

Asko staat voor Scandinavische kwaliteit en biedt apparaten van hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Asko producten, zoals vaatwassers, wasmachines en drogers, zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen. Asko is in 1950 ontstaan in Vara, een plaats in Zweden. Een slimme jongeman wilde graag een wasmachine bouwen om het leven van zijn moeder wat eenvoudiger te maken. En zo geschiedde. Meer dan 65 jaar later is ASKO een merk dat staat voor hoge kwaliteit en passie voor betere producten.

Asko witgoed te koop bij Expert