Navigatie

Indesit

Wassen Koelen Koken Afwassen

Bekijk alle Indesit producten bij Expert

De huishoudelijke producten van Indesit bieden een oplossing voor de dagelijkse behoeften van het huis en de keuken. Het brede assortiment Indesit producten is energiezuinig en wordt gekenmerkt door het stijlvolle uiterlijk, gecombineerd met intelligente technologieën die het leven in huis makkelijker maken. De producten van Indesit zijn ontworpen met het oog op de eisen en behoeften van jou, je familie en de wensen van je huis voor een optimale gebruikservaring. Als het om huishoudelijke producten gaat hanteert Indesit de volgende gedachtegang: eenvoudig is beter!

Bekijk alle Indesit producten

Bekijk alle producten van Indesit
Bekijk alle producten van Indesit

Wassen

De wasmachines en drogers van Indesit hebben iets gemeen: ze maken het wassen van kleding makkelijker. De MyTime wasmachines zorgen er door middel van Water Balance Plus-technologie voor dat je water, energie én tijd bespaart, terwijl de was met de Rapid Wasprogramma’s binnen een uur weer schoon en fris is. Met Push & Was is het voor iedereen makkelijk om kleding te wassen. Doe de was in de wasmachine, en met één druk op de knop start het wasprogramma. Een kind kan de was doen met Indesit wasmachines.

De drogers van Indesit zijn slim en hebben een aantal functies die het drogen van kleding makkelijker maken. Met de Fast Iron-optie blijft de was na het drogen voldoende vochtig om gemakkelijk gestreken te worden, en met de Memo-optie sla je je veelgebruikte opties op zodat de droger altijd klaar is voor gebruik.

Bekijk Indesit wassen

Indesit wassen

Koelen

De vriezers van Indesit doen wat vriezers moeten doen: eten zo energiezuinig mogelijk conserveren. Met Super Freeze daalt de temperatuur aan de binnenkant van de vriezer in een handomdraai, zodat verse etenswaren zo snel mogelijk ingevroren kunnen worden. De temperatuurregelaar in de Indesit vriezers zorgen ervoor dat de temperatuur in de vriezer niet boven de maximaal gewenste temperatuur komt en geeft een signaal wanneer dit dreigt te gebeuren.

Indesit koelkasten zijn veelzijdig en geven je de mogelijkheid om een breed scala aan voedingsmiddelen tegelijkertijd te bewaren. Met de Flexi Use Box bewaar je verse producten zoals fruit, vis of vlees in de Indesit koelkasten, en de Openspace-indeling maakt van je Indesit koelkast een veelzijdige koelkast die naar jouw wens ingericht kan worden. Maak ruimte voor grote producten en bewaar kleine producten in de opbergruimtes.

Bekijk Indesit koelen

Indesit koelen

Koken

De magnetrons, afzuigkappen, kookplaten en fornuizen van Indesit maken van koken een feestje. De moderne en betaalbare producten van Indesit zijn energiezuinig en beschikken over handige technologieën voor optimaal gebruiksgemak. Met de grillfunctie bereid je met Indesit magnetrons krokante gerechten met gemak, en met de voorgeprogrammeerde functies heb je voor ieder gerecht de juiste kooktijd en temperatuur. De Indesit fornuizen bieden met Multichef unieke kookmethodes voor heerlijke maaltijden, en de kookplaten van Indesit beschikken over een wokbrander voor nog meer flexibiliteit tijdens het koken.

Bekijk Indesit koken

Indesit koken

Afwassen

Met de vaatwassers van Indesit is een half schone vaat verleden tijd. De innovatieve hydraulische technologie verwijdert de meest hardnekkige vuilresten, en met de tijdschakelaar op de Indesit vaatwasser bepaal je zelf op welk moment de vaat schoon uit de vaatwasser komt. Zo kan je de vaatwasser ’s nachts aanzetten tijdens het goedkopere tarief, en is de vaat weer schoon als je ’s ochtends naar beneden komt om te ontbijten. Met het uitneembare bovenrek heb je een antwoord voor elke vaat en creëer je extra binnenruimte om die ene grote pan nog net in de vaatwasser te krijgen.

Bekijk Indesit afwassen

Indesit afwassen

Wie is Indesit?

Indesit werd in 1975 opgericht in Italië in het stadje Fabriano. Vanaf de oprichting richtte het bedrijf zich op het produceren van witgoedartikelen, maar tegenwoordig is naast witgoed ook keukenapparatuur een belangrijke focus van het bedrijf. Om te kunnen blijven concurreren met vergelijkbare bedrijven probeert Indesit haar producten zo modern mogelijk te maken en tegen een lage prijs te verkopen, vanuit de gedachte: eenvoudig is beter!

Bekijk alle Indesitproducten bij Expert