Navigatie

Inventum

Koelkasten Kleinhuishoudelijk Verzorging en gezondheid Kookplaten Magnetrons

Inventum  producten bij Expert

Wie slim is... kiest Inventum! Want bij Inventum kun je altijd rekenen op een goede kwaliteit. Ze staan achter hun producten en geven je met een gerust hart 5 jaar garantie. Zonder verplichte registratie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel een goede service te verlenen.

Al sinds 1908 denkt Inventum goed na over producten waar jij echt behoefte aan hebt. Door het maken van slimme keuzes ontwikkelen ze aantrekkelijke en kwalitatieve apparatuur met toegankelijke prijzen. Dat maakt Inventum apparaten onderscheidend en duurzaam.

Bekijk alle Inventum producten

Inventum apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Inventum apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Inventum inductiekookplaten

Als het om snelheid gaat, haal je met een inductiekookplaat van Inventum het allerbeste in huis. Wanneer je de pan op een kookzone plaatst, wordt deze automatisch herkend en start het verwarmingsproces. Het magnetisch veld zorgt voor een snelle verwarming van de pan. Als de pan van de kookplaat wordt afgehaald, koelt de kookplaat ook snel weer af. Deze manier van koken is veilig en zuinig in energieverbruik. In Nederland is koken op inductie bijna niet meer weg te denken.

Bekijk alle Inventum inductiekookplaten

 

Inventum inbouwmagnetrons

Maak het jezelf eens gemakkelijk met een Inventum (combi) magnetron! Inventum heeft twee soorten magnetrons: een magnetron met grill en de uitgebreidere combi magnetrons. Je kunt ontdooien, verwarmen en grillen. De combi magnetrons zijn tevens voorzien van een heteluchtfunctie. Wil je even een maaltijd opwarmen of een lekker visje grillen? Met de Inventum magnetrons is het mogelijk.

Bekijk alle Inventum inbouwmagnetrons

 

Inventum friteuses

Met de friteuses van Inventum maak je de lekkerste en knapperigste frites. Je hebt de keuze uit verschillende soorten friteuses: traditionele friteuses, koude zone friteuses en airfryers. Frituren in een airfryer is een gezondere manier van bereiden, maar heeft ook invloed op de smaak en het uiterlijk van je snacks. Het smaak anders, maar is minstens net zo lekker! Met de airfryer zijn er naast het bereiden van snacks ook talloze andere mogelijkheden voor het bereiden van lekkere maaltijden. In de airfryer kun je grillen, roosteren en bakken dus je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het ermee maken.

Bekijk alle Inventum friteuses Bekijk alle Inventum airfryers

 

Koelen en vriezen

De koel- en vrieskasten van Inventum zijn er in alle soorten en maten. De hoogte varieert van 85 cm tot 188 cm. Je hebt de keuze uit diverse koelers, koelkasten, vrieskasten en vrieskisten. De koel- en vrieskasten van Inventum koelen vrijwel geruisloos en zijn energiezuinig. Alle koelers en koelkasten zijn voorzien van een automatisch ontdooisysteem, het dooiwater loopt via het afvoergootje naar een opvangbakje waarin het verdampt. Op het reinigen van het opvangbakje na, heb je er geen omkijken naar. Lekker makkelijk! Inventum vindt ieder detail belangrijk. Daarom zijn de strak vormgegeven deurvakken van veel koelers en koelkasten voorzien van rvs accenten. En om overzicht te houden in je koelkast zijn de deurvakken en lades transparant. Dit is niet alleen heel praktisch, maar geeft de koelkasten ook een extra luxe uitstraling.

Bekijk alle koel- en vrieskasten van Inventum

 

Een heerlijk warm bed

Inventum weet wat belangrijk is voor een gezonde en comfortabele nachtrust. Daarom hebben alle elektrische dekens een lengtemaat van tenminste 150 of 160 cm. Zo heb je altijd een deken die je van schouder tot voeten warm houdt. Last van koude voeten? Inventum heeft een uitgebreide keuze aan elektrische dekens waarvan het voetengedeelte apart aan en uit te zetten is ten opzichte van de rest van de deken. De bediening van de elektrische dekens is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik door de duidelijk voelbare standen en een prettig sluimerlicht. Met de Inventum elektrische dekens stap je nooit meer in een koud bed!

Bekijk alle dekens van Inventum

 

Inventum historie

In 1908 begon Inventum als een kleinschalige fabriek voor elektrische apparaten. In ruim 110 jaar tijd is het merk uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse markt. In al die jaren is er behoorlijk wat veranderd. Maar wat nooit veranderde, is de constante kwaliteit, het innovatieve karakter en de liefde voor 'producten met een stekker'. Inventum is inmiddels één van de oudste zelfstandige merken in Nederland.

Al sinds 1908 is Inventum een oer-Hollands merk. Dit betekent dat de teksten op de apparaten, de handleidingen en de verpakkingen 100% Nederlands zijn. Dit geeft een vertrouwd gevoel en zo zijn de producten ook extra gebruiksvriendelijk.

Inventum - apparaten te koop bij Expert