Navigatie

Siemens

Wasmachines Drogers Vaatwassers Keukenapparatuur

Siemens producten bij Expert

De innovatieve apparaten van Siemens maken het leven eenvoudiger. Doordat ze zo slim en intuïtief zijn, houd je meer tijd over op een dag. Siemens is vooral bekend van zijn uitgebreide assortiment aan inbouwapparatuur. Dat is niet gek, want Siemens was de eerste fabrikant die met inbouwapparatuur kwam en heeft zich op dit gebied bewezen. Siemens apparaten hebben een moderne, tijdloze vormgeving en passen perfect bij je keuken. Al meer dan 160 jaar staat Siemens voor perfectie, precisie en creativiteit.

Bekijk alle Siemens producten

Siemens apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Siemens apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

SensoFresh – Voor frisse was, zonder te wassen

Geef je kleding een opfrisbeurt met actieve zuurstof, zonder gebruik van water. Met de sensoFresh wasmachines van Siemens kun je bijna alle soorten kleding veilig opfrissen, zelfs textielsoorten die normaal niet in de wasmachine mogen. Je kleding wordt hygiënisch schoon, bij een lage temperatuur van 40°C. In plaats van dat je met een kledingstuk naar de stomerij moet, gebruik je voortaan gewoon sensoFresh.

Hyperfresh – Tot wel drie keer langer vers

Vlees, vis, groente en fruit blijven tot drie maal langer vers in een Siemens koelkast met hyperFresh premium. In de hyperFresh lade worden etenswaren bewaard bij een temperatuur van 0°C. Verder pas je de vochtigheidsgraad eenvoudig aan van droog voor fruit tot vochtig voor groenten. Dankzij een perfect afgestelde vochtigheidsgraad kun je etenswaren tot wel drie keer langer bewaren.

Siemens Home Connect – Makkelijke bediening, waar je maar wilt

De Home Connect apparaten van Siemens zijn eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone, waar je maar wilt. Van koken tot wassen, voor elk type apparaat heeft Siemens een slimme versie met Home Connect. Warm alvast de oven op en zet een heerlijk kopje koffie terwijl je onderweg bent naar huis. Met Home Connect kan het!

Zeolith – Perfect droge vaat met een schitterende glans

Siemens vaatwassers met het mineraal Zeoliet zorgen voor een perfect droge en schone vaat. Zeoliet heeft een vocht absorberende werking waardoor zelfs moeilijk te drogen vaat zoals plastic borden of flesjes op en top droog wordt. Bovendien droogt Zeoliet sneller en veel energiezuiniger dan een gewone vaatwasser. Siemens heeft diverse modellen vaatwassers, van vrijstaand tot volledig geïntegreerd.

Siemens inbouwapparaten

Siemens staat al meer dan een eeuw lang bekend om haar degelijke kwaliteit. Siemens is met name bekend van haar uitstekende inbouwapparatuur en was het eerste merk dat inbouwapparatuur op de markt bracht. Siemens biedt een heel assortiment aan inbouwapparaten. Van inbouwvaatwassers, -koelkasten en -vriezers tot -kookplaten, -ovens, -magnetrons en -afzuigkappen. Daarnaast produceert Siemens ook vrijstaande apparaten zoals wasmachines en drogers. De apparaten van Siemens vind je bij Expert. Met 140 Expertwinkels door heel Nederland, is er altijd een winkel bij jou in de buurt.

Siemens extraKlasse: alle extra’s inbegrepen

Siemens gaat met het extraKlasse assortiment net een stapje verder dan je al gewend bent. Siemens geeft aan deze apparatuur namelijk standaard iets extra’s mee. Een aquaStop met alarm bij de wasmachines bijvoorbeeld, of roestvrijstalen handgrepen bij de koelkasten. De extraKlasse-apparaten van Siemens worden in Duitsland geproduceerd en staan bekend om hun degelijke kwaliteit.

Lees meer over Siemens extraKlasse

Wie is Siemens?

Siemens werd in 1847 opgericht in Berlijn. Daarmee bestaat Siemens ondertussen al meer dan 160 jaar. Met meer dan 300.000 medewerkers is Siemens in de tussentijd uitgegroeid tot een bedrijf dat in 190 landen actief is. Daarnaast is Siemens al jarenlang hét merk voor inbouwapparatuur. De stijlvolle, moderne inbouwapparaten van Siemens tillen je keuken naar een hoger niveau. Maar ook voor vrijstaand witgoed ben je bij Siemens aan het juiste adres. Geniet van gebruiksgemak, perfectie en stijl. Voel het verschil en kom de Siemens apparaten bekijken bij Expert.

Bekijk alle Simens producten bij Expert