Navigatie

Kärcher

Schoonmaken Stofzuigers Huishoudelijk Strijkijzers

Kärcher producten bij Expert

Kärcher is een Duits familiebedrijf dat al sinds 1962 wereldwijd actief is. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn hogedrukreinigers, reinigingsapparatuur voor allerlei vloeren, onderdelen voor reinigingssystemen, raamreinigers en handige, gebruiksvriendelijke stofzuigers. Kärcher produceert zowel reinigingsapparatuur als volledige reinigingssystemen en is de wereldmarktleider op het gebied van reinigingstechnologie.

Bekijk alle Kärcher producten

Kärcher apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Kärcher apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Kärcher schoonmaakproducten

Kärcher produceert kwalitatief hoogwaardige reinigingsapparaten voor gebruik in en rondom het huis en voor in professionele omgevingen. Kärcher biedt innovatieve raamreinigers aan waarmee je eenvoudig en snel ramen wast zonder strepen. Ze zijn te gebruiken voor allerlei gladde oppervlakken, van badkamertegels en spiegels tot douchecabines. Daarnaast bieden de serie stoomreinigers optimale reiniging (99,99%) in het huishouden tegen alle voorkomende bacteriën op harde oppervlakken. Maar Kärcher biedt ook producten aan voor buitenshuis: met de hogedrukreinigers verwijder je zelfs het meest hardnekkige vuil. Met het Full Control Plus spuitpistool ervaar je maximale controle tijdens gebruik.

Bekijk schoonmaakproducten van Kärcher

Kärcher schoonmaakproducten te koop bij Expert

Kärcher stofzuigers

De stofzuigers van Kärcher combineren krachtige reinigingsprestaties met een functioneel ontwerp. De steelstofzuigers beschikken over een telescopisch systeem, wat de steelstofzuigers ook geschikt maken voor kleinere woningen. Ook is een geïntegreerde filterreiniging aanwezig, wat vrijwel al het fijnstof tegenhoudt. Daarnaast hebben de zakloze stofzuigers geen filterzak, maar vertrouwen ze op de natuurlijke kracht van water dat krachtig in het filter wordt rondgeslingerd. Het opgezogen vuil wordt door het ronddraaiende water geblazen waardoor het vuil wordt gefilterd. Iedere stofzuiger van Kärcher biedt optimale reinigingsprestaties, een laag energieverbruik en een lange actieradius.

Bekijk stofzuigers van Kärcher

Kärcher stofzuigers te koop bij Expert

Kärcher huishoudelijke apparaten

Kärcher biedt nog meer innovatieve huishoudelijke producten aan om het dagelijks leven voor jou gemakkelijker te maken. Zo is de RoboCleaner jouw ideale schoonmaakhulp voor een zelfstandige vloerreiniging. De robotzuigers kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van een app, waarna het apparaat alle kamers zelf schoonmaakt. Maar ook voor in de voor- of achtertuin produceert Kärcher slimme producten. De veegmachines reinigen 5 keer zo snel als conventionele machines en zijn ideaal voor trottoirs, wegen, opritten en binnenplaatsen. De machines leiden het vuil direct naar de geïntegreerde afvalcontainer.

Bekijk huishoudelijke apparaten van Kärcher

Huishoudelijke apparaten van Kärcher te koop bij Expert

Kärcher strijkijzers

Kärcher biedt ook strijksystemen aan waarmee je 2 keer zo snel klaar bent met strijken. Door te strijken met een Kärcher stoomreiniger bespaar je tot wel 50% van je tijd. Daarnaast zijn de strijkplanken van Kärcher voorzien van een blowerfunctie of een uitblaasfunctie. De blowerfunctie zuigt het wasgoed vast en zuigt de vochtigheid op, waarnaast de uitblaasfunctie het strijkoppervlak opblaast als een ballon. Hierdoor worden kreukels voorkomen, ook bij gevoelige stoffen. Met de strijkplanken van Kärcher ga je altijd ergonomisch te werk door de in hoogte verstelbare planken.

Bekijk strijkijzers van Kärcher

Kärcher strijkijzers bij Expert

Wie is Kärcher?

Kärcher is in 1935 opgericht door Alfred Kärcher en is sinds 1939 gevestigd in Winnenden, Baden-Württemberg. Het bedrijf is wereldleider op het gebied van reinigingstechnologie en in 2017 behaalde het familiebedrijf met 2,5 miljard euro zijn hoogste omzetcijfer in de geschiedenis van het bedrijf. Al sinds de oprichting is innovatie de belangrijkste opvatting in de bedrijfscultuur. Alleen al in 2011 bracht Kärcher meer dan 100 nieuwe producten op de markt. Heb je liever persoonlijk advies over alle innovatieve producten van Kärcher? De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vindt het juiste Kärcher product voor jou.

Bekijk alle Kärcher producten bij Expert