Navigatie

Samen Thuis

Thuis is nu belangrijker dan ooit

Dit is gezellig, maar zorgt ook voor uitdagingen. Thuis werken, thuis leren, thuis eten en het thuis gemoedelijk houden met het hele gezin. De juiste apparatuur in huis kan je leven makkelijker en aangenamer maken. Expert kan u hiermee helpen, gewoon zoals u van ons gewend bent.

Op deze pagina hebben wij een aantal thema’s voor u op een rijtje gezet, elk met een selectie van de beste producten voor thuis, voor nu. Wij helpen u met inspiratie en voor apparaten die het thuiszijn wat vergemakkelijken. Natuurlijk kunt u voor advies, bezorging en perfecte installatie nog steeds bij onze winkels terecht. Allemaal met de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM vooropgesteld natuurlijk.

16-04-2020

Koel Thuis – 5 tips voor een koel huis

De zon schijnt steeds vaker en de temperatuur stijgt. Het is daarom verstandig om vast na te denken over hoe je jouw huis koel gaat houden op warme zomerdagen. In deze blog lees je daarvoor 5 tips.

Lees meer

02-04-2020

Review Citation MultiBeam 700 & Sub S – Compacte alleskunners

Begin dit jaar breidde Harman Kardon de Citation-lijn uit met de Multibeam 700 en Sub S, een compacte soundbar en bijpassende subwoofer. Ik nam ze naar huis en kon ze uitvoeriger testen dan ik van plan was.

Lees meer

26-03-2020

Eenvoudig Airfryer recepten bereiden met de nieuwe Philips Airfryer

Philips heeft een nieuwe Airfryer uitgebracht. Hoewel ik vooral kip, vis en vegetarisch probeer te eten, vind ik het veel gedoe om kip te bakken. Daarom ging ik de Airfryer daarmee uittesten. In deze blog lees je het resultaat.

Lees meer