Navigatie

4 keer op rij: De beste winkelketen van Nederland!

NIJKERK – De categoriewinnaars van de publieksprijzen ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Webshop Awards’ 2020-2021 zijn bekendgemaakt en Expert is voor het vierde jaar op rij verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Elektronica.

Expert opnieuw uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland

Nijkerk, 23 september 2020

Dinsdag 22 september zijn tijdens een groot online evenement de ABN Amro Beste Winkelketen-Awards uitgereikt. Duizenden consumenten vanuit het hele land beoordeelden in de afgelopen maanden hun favoriete retailers op verschillende vlakken. En ook dit jaar is Expert door een grote meerderheid tot winnaar verkozen in de categorie Elektronica. De combinatie van online en offline, die Expert op een unieke wijze weet te verenigen wordt door de klant erg gewaardeerd en de vernieuwingen die continu worden bedacht, ontwikkeld en doorgevoerd zorgen voor een steeds betere winkelervaring. Hiervoor zijn we door de consument voor de vierde keer op rij beoordeeld met de 'ABN Amro Beste Winkelketen-Award'.

Over Expert
Over Expert Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak die zich onderscheidt met drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Online en offline zijn bij Expert volledig geïntegreerd. Of de klant nu in één van de 140 Expertwinkels of online op www.expert.nl koopt: het is altijd de lokale ondernemer die bezorgt, het is de lokale ondernemer die vragen beantwoordt en het is de lokale ondernemer die service verleent. Expert gelooft in de lokale ondernemer. Hij voegt waarde toe aan het merk en hij is een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Dat is de kracht van Expert.