Navigatie

Atag

Kookplaten Ovens Afzuigkappen

Atag producten bij Expert

Atag is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. De roots van Atag liggen in de Achterhoek, met een rijke historie van ijzerverwerking en email. De productie begon met een eenvoudig 2-vlams komfoortje, waar destijds (rond 1950) grote vraag naar was. Atag is pionier op het gebied van inbouwapparaten. Zo was Atag de eerste fabrikant die met een inbouwkookplaat kwam.

Bekijk alle Atag producten

Atag apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Atag apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Black Steel

Naast industrieel geborsteld metaal en stijlvol donker grafiet hebben Atag aparaten nu een derde kleur om uit te kiezen: Black Steel. Black Steel is een combinatie tussen geborsteld metaal en donker grafiet. Black Steel oogt op afstand rustig en donker en van dichtbij spannend en rijk aan details. De diepe borsteling van het metaal zorgt voor mooie highlights. Black Steel is tegelijk modern en tijdloos.

Atag Kookplaten

Nederlanders zijn gek op wokken. Wokgerechten hebben lekker knapperige groenten, zijn vol van smaak en zijn gezond, boordevol vitamines. Maar om goed te kunnen wokken, heb je een speciale brander nodig met een superhete kern. Daarom heeft Atag voor haar gaskookplaten een speciale wokbrander ontwikkeld: de krachtige Fusion Volcano wokbrander. Op hoog vermogen heeft de vlam een hete, kolkende kern. Op laag vermogen kun je er zachtjes op sudderen. De Fusion Volcano is de trots van de Atag gaskookplaat. Kook je niet met gas? Natuurlijk heeft Atag ook moderne, energiezuinige inductiekookplaten. Deze kookplaten hebben de nieuwste technieken, zoals een boostfunctie waarmee je een pan snel opwarmt en water in recordtijd laat koken.

Bekijk alle Atag kookplaten

Compact formaat, intuïtieve bediening

Hetelucht, grill, boven- of onderwarmte, met een inbouwoven van Atag heb je alle tools tot je beschikking om elk recept tot in de perfectie te bereiden. Zo heb je voor een taart of pizza krachtige onderwarmte nodig, voor een gratin een grill en voor een bladerdeegkorst bovenwarmte. Met een Atag oven kan het allemaal! Atag ovens hebben de nieuwste technieken, zoals een soft-close deur, pyrolytische zelfreiniging waarmee je vuil los brandt of een TFT touchscreen.

Bekijk alle Atag ovens

Atag Inbouwvaatwassers

Atag vaatwassers zijn ruim, stil, en flexibel in te delen. Atag heeft een aantal XL en XXL inbouwvaatwassers op de markt waarin je tot wel 18 couverts kwijt kunt, ideaal voor als je vaak veel vaat hebt. Deze vaatwassers behoren tot de ruimste vaatwassers op de markt. Je kunt hiermee alle vaat in één keer doen, in tegenstelling tot andere vaatwassers waarbij je soms twee keer achter elkaar de vaatwasser aan moet zetten. Verder hebben een aantal Atag vaatwassers PowerZone. Dit uitgekiende sproeisysteem bestaat uit 7 tot 10 sproeiniveaus waarmee elke hoek van de vaat wordt bereikt. Van je grote pannen tot het kleinste kopje, je hele vaat wordt weer stralend schoon! Bovendien hoef je je vuile vaat niet meer van tevoren af te spoelen. Zo bespaar je op water en energie.

Bekijk alle Atag inbouwvaatwassers

Magna lijn

De meest geavanceerde kookplaten, ovens en afzuigkappen van Atag vindt je terug in de Magna lijn. De Magna apparaten zijn gemaakt van prachtig afgewerkte hoogwaardige materialen zoals RVS, keramisch glas, massief metaal en gietijzer. Bij veel Magna apparaten is een bijzonder soort glas gebruikt, met een zachtzwarte, matte look. Daarnaast bevatten ze de nieuwste technologie die Atag te bieden heeft. Atag heeft dan ook niet voor niets prijzen gewonnen met haar Magna lijn.

Atag kookplaten, ovens en afzuigkappen

Atag heeft een passie voor koken en kwaliteit. Het bedrijf ontwikkelt al ruim 70 jaar verschillende handige tools voor in de keuken, zoals kookplaten, ovens en afzuigkappen. Het begon allemaal in 1948 toen Antoon Tijdink en Antoon van Goor een simpel kookapparaat ontwikkelden, iets waar toen veel vraag naar was. Als bedrijfsnaam werden de namen van de twee ondernemers gecombineerd tot ATAG. Sinds die tijd is er een hoop veranderd en zijn veel nieuwe technieken ontwikkeld, die bijvoorbeeld terugkomen in de Magna lijn. Met respect voor het rijke verleden van ATAG ontwikkeld het bedrijf door voor een succesvolle toekomst.

Atag apparaten te koop bij Expert