Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Atag

Kookplaten Ovens Afzuigkappen

Atag is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. De roots van Atag liggen in de Achterhoek, met een rijke historie van ijzerverwerking en email. De productie begon met een eenvoudig 2-vlams komfoortje, waar destijds (vlak na de 2e wereldoorlog) grote vraag naar was. Atag is pionier op het gebied van inbouwapparaten. Zo was Atag de eerste fabrikant die met een inbouwkookplaat kwam

Black Steel

Naast industrieel geborsteld metaal en stijlvol donker grafiet hebben Atag aparaten nu een derde kleur om uit te kiezen: Black Steel. Black Steel is een combinatie tussen geborsteld metaal en donker grafiet. Black Steel oogt op afstand rustig en donker en van dichtbij spannend en rijk aan details. De diepe borsteling van het metaal zorgt voor mooie highlights. Black Steel is tegelijk modern en tijdloos.

Black steel Atag

Atag Kookplaten

Nederlanders zijn gek op wokken. Wokgerechten hebben lekker knapperige groenten, zijn vol van smaak en zijn gezond, boordevol vitamines. Maar om goed te kunnen wokken, heb je een speciale brander nodig met een superhete kern. Daarom heeft Atag voor haar gaskookplaten een speciale wokbrander ontwikkeld: de krachtige Fusion Volcano wokbrander. Op hoog vermogen heeft de vlam een hete, kolkende kern. Op laag vermogen kun je er zachtjes op sudderen. De Fusion Volcano is de trots van de Atag gaskookplaat. Kook je niet met gas? Natuurlijk heeft Atag ook moderne, energiezuinige inductiekookplaten. Deze kookplaten hebben de nieuwste technieken, zoals een boostfunctie waarmee je een pan snel opwarmt en water in recordtijd laat koken.

Bekijk alle Atag kookplaten

Atag Kookplaten

Compact formaat, intuïtieve bediening

Hetelucht, grill, boven- of onderwarmte, met een inbouwoven van Atag heb je alle tools tot je beschikking om elk recept tot in de perfectie te bereiden. Zo heb je voor een taart of pizza krachtige onderwarmte nodig, voor een gratin een grill en voor een bladerdeegkorst bovenwarmte. Met een Atag oven kan het allemaal! Atag ovens hebben de nieuwste technieken, zoals een soft-close deur, pyrolytische zelfreiniging waarmee je vuil los brandt of een TFT touchscreen.

Bekijk alle Atag ovens

Atag Ovens

Atag Inbouwvaatwassers

Atag vaatwassers zijn ruim, stil, en flexibel in te delen. Atag heeft een aantal XL en XXL inbouwvaatwassers op de markt waarin je tot wel 18 couverts kwijt kunt, ideaal voor als je vaak veel vaat hebt. Deze vaatwassers behoren tot de ruimste vaatwassers op de markt. Je kunt hiermee alle vaat in één keer doen, in tegenstelling tot andere vaatwassers waarbij je soms twee keer achter elkaar de vaatwasser aan moet zetten. Verder hebben een aantal Atag vaatwassers PowerZone. Dit uitgekiende sproeisysteem bestaat uit 7 tot 10 sproeiniveaus waarmee elke hoek van de vaat wordt bereikt. Van je grote pannen tot het kleinste kopje, je hele vaat wordt weer stralend schoon! Bovendien hoef je je vuile vaat niet meer van tevoren af te spoelen. Zo bespaar je op water en energie.

Bekijk alle Atag inbouwvaatwassers

Atag vaatwassers

Magna lijn

De meest geavanceerde kookplaten, ovens en afzuigkappen van Atag vindt je terug in de Magna lijn. De Magna apparaten zijn gemaakt van prachtig afgewerkte hoogwaardige materialen zoals RVS, keramisch glas, massief metaal en gietijzer. Bij veel Magna apparaten is een bijzonder soort glas gebruikt, met een zachtzwarte, matte look. Daarnaast bevatten ze de nieuwste technologie die Atag te bieden heeft. Atag heeft dan ook niet voor niets prijzen gewonnen met haar Magna lijn.

Atag Magna lijn

Vragen of liever persoonlijk advies over Atag producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ervaren wat Atag-producten voor jou kunnen betekenen? Ervaar het verschil en bekijk de Atag-producten in één van onze winkels. Jouw lokale Expert-winkel staat altijd voor je klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget komen we samen tot de perfecte keuze. Vind de dichtstbijzijnde Expertwinkel of neem direct contact op.

Asko