Navigatie

BaByliss

Haardrogers Hairstyling Tondeuses Trimmers

Al meer dan 50 jaar creëert BaByliss de beste stylingtools voor hem en haar. Het merk ontwikkelt haar producten in samenwerking met kappers en luistert daarbij naar de wensen van de consument. Ze onderzoekt constant motoren, materialen en vormen van producten en blijft continu innoveren. Het biedt daarmee professionele oplossingen voor haarstyling, ontharing en baard- en lichaamverzorging. Creëer mooi en stijlvol haar met de krachtige en innovatieve tools, van een hoge kwaliteit.

Bekijk alle BaByliss producten

Bekijk alle Babyliss producten bij Expert
Bekijk alle Babyliss producten bij Expert

Bekijk alle Babyliss producten bij Expert

Al meer dan 50 jaar creëert BaByliss de beste stylingtools voor hem en haar. Het merk ontwikkelt haar producten in samenwerking met kappers en luistert daarbij naar de wensen van de consument. Ze onderzoekt constant motoren, materialen en vormen van producten en blijft continu innoveren. Het biedt daarmee professionele oplossingen voor haarstyling, ontharing en baard- en lichaamverzorging. Creëer mooi en stijlvol haar met de krachtige en innovatieve tools, van een hoge kwaliteit.

Bekijk alle Babyliss producten

BaByliss Haardrogers

Wil je elke dag wel een kapsel alsof je net bij de kapper vandaan komt? Met de föhns van BaByliss föhn je jouw haar net zo mooi, maar dan gewoon thuis. Door jouw haar te föhnen behoudt het haar volume en veerkracht. De föhns van BaByliss zijn allen voorzien van een krachtige motor. Ze verschillen in de standen, blaasmonden en bepaalde functies. Zo hebben een aantal haardrogers een anti-frizz functie, wat zorgt voor glad en glanzend haar dat niet gaat pluizen. Wil je ook op vakantie een mooie, gestylde look? BaByliss heeft verschillende compacte modellen haardrogers, die je eenvoudig mee kunnen nemen op reis.

Bekijk BaByliss Haardrogers

BaByliss Haardrogers bij Expert

BaByliss Krulborstels

Zit jij ook altijd te stoeien met jouw föhn en borstel? Of föhn je jouw haar regelmatig om het vervolgens met een krultang te krullen? Dan biedt een krulborstel van BaByliss uitkomst! Het wordt ook wel een föhnborstel of warme luchtborstel genoemd. Je brengt jouw haar er perfect mee in model, geeft het extra volume en maakt er een mooie slag in. Sommige krulborstels hebben extra opzetstukken, waardoor je het voor verschillende haarlengtes en groottes van krullen kunt gebruiken.

Bekijk BaByliss Krulborstels

BaByliss Krulborstels bij Expert

BaByliss Krultangen

De Franse kapper die BaByliss oprichtte, deed dit met het ontwikkelen van de eerste elektrische krultang. Dit deed hij in 1961, waarna er vele innovatieve krultangen volgden. Het resultaat is dat BaByliss hét merk is op het gebied van stylingtools voor krullen. Met het brede assortiment maak je allerlei soorten krullen. Voor kleine kies je een krultang tot ongeveer 25 mm, voor grote krullen heb je een krultang met een grotere diameter nodig. Daarmee maak je ook speelse beachy waves. BaByliss heeft bovendien de Curl Secret ontwikkeld, waarmee automatisch jouw haar wordt gekruld. Je hoeft het niet meer zelf om de tang te draaien. Hierdoor kan iedereen – of het nou lang, kort, dik of dun haar gaat – moeiteloos mooie krullen in het haar maken.

Bekijk BaByliss Krultangen

BaByliss Krultangen bij Expert

BaByliss Stijltangen

Met de stijltangen van BaByliss maak je jouw haar perfect steil. De haartools bieden bescherming en zelfs verzorging aan jouw haar. De keramische, titanium-keramische of Diamond Ceramic coating die de stijltangen van BaByliss hebben, verdelen de warmte evenredig over het verwarmingselement. Hierdoor kan je sneller en gelijkmatiger jouw haar steilen en wordt het beschermd tegen oververhitting. Enkele modellen zijn voorzien van de anti-frizz functie, wat – net als bij de haardrogers – ervoor zorgt dat het haar gladder en glanzender en niet statisch of pluizig wordt. BaByliss heeft verschillende soorten stijltangen: een klassieke, stoom- en 2-in-1 stijltang. Met die laatste kun je naast steilen, jouw haar ook mooie krullen geven.

Bekijk BaByliss Stijltangen

BaByliss Stijltangen bij Expert

BaBylissMEN Tondeuses

Sinds 2003 hebben alle producten voor mannen de naam BaBylissMEN. Met haar tondeuses creëer je in no time mooie, strakke kapsels. Ze hebben een professionele uitstraling en scheerkwaliteit, waardoor je thuis het resultaat kunt krijgen, alsof je net bij de kapper vandaan komt. Alle tondeuses zijn draadloos te gebruiken – sommige met een krachtige lithium-ion batterij – en afhankelijk van het model kunnen er haarlengtes tussen 0,3 en 28 mm mee geschoren worden. Bovendien zijn de mesjes van enkele modellen van 100% RVS en Carbon Titanium, waardoor ze langer scherp blijven.

Bekijk BaBylissMEN Tondeuses

BaByliss Tondeuses bij Expert

BaBylissMEN Trimmers

Heb jij een voorkeur voor een stoppelbaard of wil je liever een lange baard? De BaBylissMEN baardtrimmers helpen je jouw baard perfect in shape en op de goede lengte te houden. Ook voor een stijlvolle snor of sik, kun je terugvallen op deze trimmers. Wanneer je regelmatig last hebt van lange neus- of oorharen, bieden de neustrimmers van BaBylissMEN een uitkomst. Ze zijn beide afspoelbaar, waardoor je ze eenvoudig hygiënisch kunt houden.

Bekijk BaBylissMEN Trimmers

BaByliss Trimmers bij Expert

Wie is BaByliss?

Zoals gezegd richtte een Franse kapper in 1961 het merk BaByliss op. Het gaat om René Lelièvre, die in de jaren ’60 een eigen kapsalon had aan de Avenue Emile Zola in Parijs. De krultang waar hij mee begon, werd eerst alleen door kappers gekocht, maar al snel gingen consumenten zijn producten ook kopen. In de jaren daarna volgden de ontwikkeling van de eerste tondeuses, borstels en andere haar- en scheerproducten. Het bedrijf fuseerde in 1995 met Conair US en in 2003 kregen de producten voor mannen de naam BaBylissMEN. Dankzij haar innovaties en de samenwerking met professionals bij de ontwikkeling van producten, verkopen BaByliss haar producten in 61 landen over de hele wereld en zijn zij Europees leider op het gebied van haardracht.

Bekijk alle BaByliss producten bij Expert