Navigatie

Bose

Wie is Bose?

Bose staat al meer dan 50 jaar aan de top van de audio-markt met innovatieve producten waarbij de ervaring van het geluid centraal staat. Van robuuste draadloze bluetooth speakers met 360°-geluid tot kamervullende geluidssystemen die eenvoudig te bedienen zijn met de Soundtouch app en innovatieve true wireless oordopjes die speciaal zijn ontwikkeld om de nachtrust te bevorderen, met elk Bose-product haal je een indrukwekkende audio-ervaring in huis waarmee jij als nooit tevoren kan genieten van jouw favoriete muziek.

Wie is Bose?

Bose staat al meer dan 50 jaar aan de top van de audio-markt met innovatieve producten waarbij de ervaring van het geluid centraal staat. Van robuuste draadloze bluetooth speakers met 360°-geluid tot kamervullende geluidssystemen die eenvoudig te bedienen zijn met de Soundtouch app en innovatieve true wireless oordopjes die speciaal zijn ontwikkeld om de nachtrust te bevorderen, met elk Bose-product haal je een indrukwekkende audio-ervaring in huis waarmee jij als nooit tevoren kan genieten van jouw favoriete muziek.

Bose producten te koop bij Expert-winkels

Let op: Bose-producten zijn slechts in een beperkt aantal Expertwinkels te vinden en daarom niet online te bestellen.
Bekijk alle Expertwinkels met Bose in het assortiment.

Bose Revolve

Met de Bose Revolve heb je altijd je favoriete muziek bij de hand. Deze kleine maar krachtige speaker heeft 360°-geluid, zodat de hele kamer gevuld wordt met jouw favoriete muziek en is eenvoudig te bedienen via je telefoon of tablet, of met stemcommando’s via Google Assistent of Siri. De Bose Revolve is uitgerust met ingebouwde bumpers, waardoor de speakers bestand is tegen vallen, schokken of stoten, is spatwaterbestendig zodat je er ook mee op pad kan als er regen is voorspeld of als je naar het zwembad gaat, en heeft een accu waarmee de speaker tot 12 uur meegaat.

Bose heeft ook een speciaal oplaadstation voor de Revolve uitgebracht, waarmee je de speaker subtiel kan opladen en gebruiken als je thuis bent en waarmee je de Revolve direct kan meenemen als je op pad gaat. Zo ben je er altijd zeker van dat je genoeg power hebt om de hele dag vol muziek door te komen.

Bose SoundTouch

Bose SoundTouch is meer dan een speaker, SoundTouch is een familie. De SoundTouch-familie bestaat uit wifi-speakers, van de compacte SoundTouch 10 tot het uitgebreide Bose Wave SoundTouch music System, die eenvoudig met elkaar te verbinden zijn zodat je in elke kamer van je huis je favoriete muziek kan luisteren zonder ook maar een noot te missen. De Bose SoundTouch werkt optimaal met de SoundTouch-app. Via deze app heb je de volledige controle over je luisterervaring. Je kan bladeren door populaire streamingdiensten als Spotify en Deezer, of internetradiozenders luisteren via TuneIn. Ook kan je via deze app jouw favoriete instellingen opslaan in handige presets en snel bepalen in welke kamer en over welke speaker je jouw favoriete muziek af wil laten spelen.

Bose Home Speaker

Bose Home-speakers zijn smart-speakers van Bose met verrassend veel power. Bose Home-speakers zijn vrij compact, maar zijn uitgerust met krachtige drivers die in tegenovergestelde richting zijn gericht, om het geluid via de wanden van je kamer te weerkaatsen. Hierdoor wordt elke kamer gevuld met een verbluffend stereogeluid. Bose Home is eenvoudig te verbinden aan het wifi-netwerk bij je thuis, zodat je snel je favoriete muziek kan afspelen via bekende streamingdiensten als Spotifty, Deezer en TunIn. Mocht je muziek willen luisteren die op je telefoon of tablet staat, dan kan je dit direct streamen via bluetooth.

Bose heeft er ook veel energie in gestoken om ervoor te zorgen dat Bose Home eenvoudig te bedienen is. De speakers hebben simpele aanraakgevoelige bediening bovenop, waarop je 6 presets kan instellen zodat je direct je naar favoriete afspeellijsten en radiozenders kan luisteren, en zijn intuïtief te bedienen met de Bose Music-app. Via de app zijn overigens meerdere gebruikers in te stellen, zodat iedereen makkelijk zijn eigen voorkeuren binnen handbereik heeft.

Bose QuietComfort

Met een Bose QuietComfort koptelefoon kan je altijd optimaal genieten van jouw favoriete muziek, ook als je onderweg bent. De QuietComfort headphones zijn uitgerust met noise-cancellingtechnologie die op drie niveaus is in te stellen, waardoor storend omgevingsgeluid weg wordt gefilterd en jij elk muzikale detail meekrijgt. De Bose QuietComfort headphones zijn met bluetooth aan je smartphone of tablet te verbinden, zodat er nooit een kabeltje in de weg zit, en door de handige knoppen op de oorschelpen is je telefoon ook via de koptelefoon te bedienen. Zo hoef je nooit meer je telefoon uit je tas te halen om naar het volgende nummer te skippen.

Bose produceert de QuietComfort met duurzame en hoogwaardige materialen, zoals oorkussen van Alcantare, waardoor de koptelefoon jarenlang meegaat en de hele dag comfortabel blijft. De accu van de QuietComfort gaat tot 20 uur mee en in het geval dat de accu leeg is kan je nog steeds muziek blijven luisteren door de meegeleverde audio-kabel.

Bose Home Cinema

Bose doet niet alleen hard zijn best om jou optimaal van je favoriete muziek te laten luisteren, met Bose til je al je multimedia-ervaringen naar een hoger plan. Met een home-cinemaset of soudbar van Bose transformeert jouw favoriete film of serie in een ware beleving. Heb je een Bose soundbar 500 of Bose Soundbar 700 en wil je nóg meer opgaan je film, combineer deze dan met een draadloze Bose Bass Module om een extra vol geluid te creëren. Wil je wel genieten van muziek met een home-cinemaset van Bose, dan kan dat uiteraard ook. De soundbars en home-cinemasets van Bose zijn uitgerust met SoundTouch, zodat je makkelijk muziek kan streamen en de set kan verbinden met andere SoundTouch-speakers in je huis, zodat je overal kan genieten van je favoriete muziek.

Bose Sleepbuds

Slapen is een van de belangrijkste activiteiten die je elke dag doet. En hoewel de wetenschap er nog niet precies uit is waarom we slaap nodig hebben, is er geen twijfel over mogelijk dat slaap erg belangrijk is. Slaaptekort kan ernstige gevolgen hebben, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en mentale gezondheidsproblemen. Het is dan ook een ernstige zaak dat 60% van de volwassenen slaapproblemen heeft, zoals moeite om in slaap te vallen, door te slapen of om wakker te worden. Bose erkent dat dit een serieus probleem is en ziet het als een persoonlijke missie op een oplossing te vinden. Bose heeft samengewerkt met een team slaapwetenschappers, dokters en geluidswetenschappers om erachter te komen waar slaapproblemen vandaan komen en wat ze eraan kunnen doen.

Daarom heeft Bose de Sleepbuds ontwikkeld. Dit zijn compacte en comfortabele oordopjes die je de hele nacht kan dragen. Deze sleepbuds zijn gekoppeld aan je smartphone en spelen de hele nacht rustgevende geluiden af, zoals het ritme van de golven op het strand, het ruisen van bladeren en het tsjirpen van krekels, zodat jij ontspannen in slaap kan vallen en de hele nacht vast kan slapen.

Bose

Al meer dan 50 jaar staat Bose bekend om een passie voor audioproducten. Deze passie begon al in de vroege jaren van de oprichter Amar Bose; de jonge Amar had geen geld om nieuwe modeltreintjes te kopen, dus kocht hij oude, defecten modellen die hij zelf uit elkaar haalde en opknapte. Zo ontstond zijn liefde voor repareren en al snel verdiepte hij zich in het repareren van radio’s, waarmee hij binnen de kortste keren een aardig zakcentje verdiende, gesteund door zijn vader. “Ik had een afspraak met mijn vader dat als mijn cijfers goed bleven, ik maar vier dagen per week naar school hoefde en hij een briefje zou schrijven dat ik hoofdpijn had of zoiets.”

Nu, meer dan 50 jaar later, staat Bose aan de top van de audiomarkt, met innovatieve producten waarbij de beleving van geluid centraal staat. Van krachtige speakers waarmee je je hele huis met muziek kan vullen tot noise-cancelling headphones om zelf in stilte te genieten van je favoriete muziek.

Bose | Te koop bij Expert