Navigatie

Coronamaatregelen bij Expert

Maatregelen omtrent corona

Bij Expert staat de veiligheid van onze medewerkers en u als klant voorop. We willen u daarom graag op de hoogte brengen van onze veiligheids- en hygiëne procedures. In al onze winkels hebben we extra aandacht voor het naleven hiervan. Dit geldt voor zowel de hygiëne in onze winkels als die van onze medewerkers.

Let op: de situatie verschilt per winkel. Bekijk de winkelpagina van uw lokale Expert en kijk welke maatregelen uw lokale Expert heeft getroffen.

In de Winkel

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan van minimaal 1,5 meter. Ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Daarom doen we een dringend beroep op u om zoveel mogelijk de aankopen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM. Als u niet kunt of wilt pinnen, vragen we u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.

Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Wij maken de deurklinken en pinapparaten zelf ook regelmatig schoon.

Wilt u niet naar de winkel komen dan is er altijd nog www.expert.nl, waar u de aankoop kunt doen. Wij zorgen dan dat uw aankoop bij u thuis wordt bezorgd. We zullen hier altijd vragen om een handtekening of bevestiging voor ontvangst. De Expertwinkels zijn ook per mail en telefonisch bereikbaar, klik hier voor de Expertwinkel bij u in de buurt.

Bezorging & Installatie

Onze bezorgers en installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Let op: Voor de veiligheid van onze medewerkers kunnen wij de beslissing nemen om direct te vertrekken van de locatie, als de maatregelen vanuit het RIVM door de klant niet worden nageleefd.

Expert werkt uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij u langskomen om uw product vakkundig te installeren. Voor hun en uw gezondheid vragen wij u om gepaste afstand te houden (min. 1,5 meter) en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Let op: het kan per winkel verschillen of er bezorgd en geïnstalleerd wordt. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met uw lokale Expert.

Wij willen graag dat u snel kunt genieten van uw aankoop en onze buitendienst medewerkers nemen de nodige maatregelen voordat ze bij u thuiskomen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1.5 meter afstand.

U zult begrijpen dat wij uw woning niet betreden indien er bewoners zijn die ziek zijn. Wij vragen u om ons vooraf te melden indien er sprake is of kan zijn van een mogelijke besmetting. Wij maken dan een nieuwe afspraak.

In overleg met u kunnen wij de aankoop voor de deur neerzetten en dan aanbellen. Hierdoor beperken wij het persoonlijke contact. Al onze bezorgers hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren. We vragen u tijdens het installeren van apparaten gepaste afstand te houden. In verband met de coronamaatregelen kunnen de bezorging en installatie per winkel verschillen. Uw Expert neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.