Navigatie

Coronamaatregelen bij Expert

Maatregelen omtrent corona

Bij Expert staat de veiligheid van onze medewerkers en jou als klant voorop. We willen je daarom graag op de hoogte brengen van onze veiligheids- en hygiëne procedures, als we aan de deur komen om een product te bezorgen, installeren of repareren.

Let op: de situatie omtrent installeren en repareren kan verschillen per winkel. Bekijk de winkelpagina van uw lokale Expert en kijk welke maatregelen de lokale Expert heeft getroffen.

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkels: gesloten

Alle Expert-winkels zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Online kun je uiteraard wel gewoon aankopen doen.

Online bestellen: ja

Als je bestelt op expert.nl, dan bestel je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bezorging

De Expert-winkel bezorgt producten bij je thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie

De Expert-winkel installeert of repareert producten bij jou thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Persoonlijk advies

Ook nu zijn we gewoon bereikbaar voor persoonlijk advies, vragen over reparatie en installatie en staan we voor je klaar.

Goede service

Je kunt er op rekenen dat wij ons uiterste best doen om de service te blijven leveren die je van ons gewend bent.

Bezorging & Installatie

Onze bezorgers en installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Let op: Voor de veiligheid van onze medewerkers kunnen wij de beslissing nemen om direct te vertrekken van de locatie, als de maatregelen vanuit het RIVM door de klant niet worden nageleefd.

Expert werkt uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij jou langskomen om uw product vakkundig te installeren. Voor hun en uw gezondheid vragen wij je om gepaste afstand te houden (min. 1,5 meter) en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Let op: het kan per winkel verschillen of er bezorgd en geïnstalleerd wordt. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met uw lokale Expert.

Wij willen graag dat je snel kunt genieten van jouw aankoop en onze buitendienst medewerkers nemen de nodige maatregelen voordat ze bij je thuiskomen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1.5 meter afstand.

Je zult begrijpen dat wij uw woning niet betreden indien er bewoners zijn die ziek zijn. Wij vragen jou om ons vooraf te melden indien er sprake is of kan zijn van een mogelijke besmetting. Wij maken dan een nieuwe afspraak.

In overleg kunnen wij de aankoop voor de deur neerzetten en dan aanbellen. Hierdoor beperken wij het persoonlijke contact. Al onze bezorgers hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren. We vragen jou om tijdens het installeren van apparaten gepaste afstand te houden. In verband met de coronamaatregelen kunnen de bezorging en installatie per winkel verschillen. Expert neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.