Navigatie

Coronamaatregelen bij Expert

Maatregelen omtrent corona

Bij Expert staat de veiligheid van onze medewerkers en u als klant voorop. We willen u daarom graag op de hoogte brengen van onze veiligheids- en hygiëne procedures, als we aan de deur komen om een product te bezorgen, installeren of repareren.

Let op: de situatie omtrent installeren en repareren kan verschillen per winkel. Bekijk de winkelpagina van uw lokale Expert en kijk welke maatregelen de lokale Expert heeft getroffen.

Laatste update: 06-11-2021

We heten u graag welkom in een van onze winkels, maar volgen voor uw en onze veiligheid de geldende coronamaatregelen. Ook bij bezorging en installatie van producten houden we ons aan de richtlijnen en houden we afstand van elkaar.

Brengt u een bezoek aan een van onze winkels? Let dan op het volgende:

Houd 1,5 meter afstand in de winkel, ook bij de kassa.

Draag een bedekkend mondkapje bij bezoek aan onze winkel. 

Betaal bij voorkeur met pin en vermijd te allen tijde handcontact.

Vermijd drukke momenten en kom bij voorkeur winkelen op rustige momenten, bijvoorbeeld doordeweeks of in de ochtend.

We staan voor u klaar, en helpen u graag! Zo ziet de dienstverlening van onze winkels eruit:

Telefonisch bestellen: ja

Via Whatsapp bestellen: ja

Online bestellen: ja

Bezorging en installatie: ja

Telefonisch bestellen

Wilt u graag persoonlijk advies bij uw aankoop? Bel onze winkel en we helpen u graag!

Online bestellen

Als u bestelt op expert.nl, dan koopt u direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor u klaar!

Bestellen via WhatsApp

Wij staan via WhatsApp klaar om al uw vragen te beantwoorden en wij helpen u zo snel mogelijk!

Winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen. Plan een afspraak met onze winkel via deze link of neem contact met ons op.

Afhalen bij de winkel: op afspraak

Afhalen bij de winkel is mogelijk, maar alleen op afspraak. Nadat u een product hebt besteld, nemen we contact met u op om een afspraak te maken.

Bezorging & installatie

Deze Expert-winkel bezorgt of installeert producten bij u thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Bezorging & Installatie

Onze bezorgers en installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Let op: Voor de veiligheid van onze medewerkers kunnen wij de beslissing nemen om direct te vertrekken van de locatie, als de maatregelen vanuit het RIVM door de klant niet worden nageleefd.

Expert werkt uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij u langskomen om uw product vakkundig te installeren. Voor hun en uw gezondheid vragen wij u om gepaste afstand te houden (min. 1,5 meter) en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Let op: het kan per winkel verschillen of er bezorgd en geïnstalleerd wordt. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met uw lokale Expert.

Wij willen graag dat u snel kunt genieten van uw aankoop en onze buitendienst medewerkers nemen de nodige maatregelen voordat ze bij u thuiskomen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1.5 meter afstand.

U zult begrijpen dat wij uw woning niet betreden indien er bewoners zijn die ziek zijn. Wij vragen u om ons vooraf te melden indien er sprake is of kan zijn van een mogelijke besmetting. Wij maken dan een nieuwe afspraak.

In overleg kunnen wij de aankoop voor de deur neerzetten en dan aanbellen. Hierdoor beperken wij het persoonlijke contact. Al onze bezorgers hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren. We vragen u om tijdens het installeren van apparaten gepaste afstand te houden. In verband met de coronamaatregelen kunnen de bezorging en installatie per winkel verschillen. Expert neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.