Navigatie

Coronamaatregelen bij Expert

Maatregelen omtrent corona

Bij Expert staat de veiligheid van onze medewerkers en jou als klant voorop. We willen je daarom graag op de hoogte brengen van onze veiligheids- en hygiëne procedures, als we aan de deur komen om een product te bezorgen, installeren of repareren.

Let op: de situatie omtrent installeren en repareren kan verschillen per winkel. Bekijk de winkelpagina van uw lokale Expert en kijk welke maatregelen de lokale Expert heeft getroffen.

Telefonisch bestellen

Wil je graag persoonlijk advies bij je aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag!

Online bestellen

Als je bestelt op expert.nl, dan koop je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bestellen via WhatsApp

Wij staan via WhatsApp klaar om al jouw vragen te beantwoorden en wij helpen je zo snel mogelijk!

Winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen. Plan een afspraak met onze winkel via deze link of neem contact met ons op.

Afhalen bij de winkel: op afspraak

Afhalen bij de winkel is mogelijk, maar alleen op afspraak. Nadat je een product hebt besteld, nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Bezorging & installatie

Deze Expert-winkel bezorgt of installeert producten bij jou thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Bezorging & Installatie

Onze bezorgers en installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Let op: Voor de veiligheid van onze medewerkers kunnen wij de beslissing nemen om direct te vertrekken van de locatie, als de maatregelen vanuit het RIVM door de klant niet worden nageleefd.

Expert werkt uitsluitend met professionele monteurs, die graag bij jou langskomen om jouw product vakkundig te installeren. Voor hun en jouw gezondheid vragen wij je om gepaste afstand te houden (min. 1,5 meter) en onze monteurs de ruimte te geven om hun werk op een veilige manier te kunnen doen. Let op: het kan per winkel verschillen of er bezorgd en geïnstalleerd wordt. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met jouw lokale Expert.

Wij willen graag dat je snel kunt genieten van jouw aankoop en onze buitendienst medewerkers nemen de nodige maatregelen voordat ze bij je thuiskomen. Al onze bezorgers hebben instructies gekregen wat betreft de hygiëne. Wij schudden geen handen en houden minimaal 1.5 meter afstand.

Je zult begrijpen dat wij jouw woning niet betreden indien er bewoners zijn die ziek zijn. Wij vragen jou om ons vooraf te melden indien er sprake is of kan zijn van een mogelijke besmetting. Wij maken dan een nieuwe afspraak.

In overleg kunnen wij de aankoop voor de deur neerzetten en dan aanbellen. Hierdoor beperken wij het persoonlijke contact. Al onze bezorgers hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren. We vragen jou om tijdens het installeren van apparaten gepaste afstand te houden. In verband met de coronamaatregelen kunnen de bezorging en installatie per winkel verschillen. Expert neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik winkelen op afspraak?

Vanaf 3 maart is het mogelijk om op afspraak onze winkel te bezoeken. Dit kan alleen op afspraak en minimaal 4 uur nadat de afspraak is bevestigd. Via onze website kun je een voorstel doen, waarin je aangeeft op welk moment je een afspraak wilt maken. Wij nemen na het plaatsen van jouw voorstel contact met je op over het moment dat je langs kunt komen in de winkel Let op: kom niet naar de winkel zonder afspraak, draag een mondkapje en kom alleen.

Kan ik bestellingen persoonlijk afhalen?

Ja, het is mogelijk om je aankoop af te halen. Dit kan alleen op afspraak en minimaal 4 uur nadat je de bestelling hebt afgerond. Wij nemen na het plaatsen van jouw bestelling contact met je op over het moment dat je de aankoop kan afhalen. Let op: kom niet naar de winkel zonder afspraak, draag een mondkapje en kom alleen.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer je ook installatie nodig hebt dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Kan ik tijdens de lockdown nog gewoon bestellingen plaatsen?

Ja, je kunt nog gewoon via onze website producten bestellen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je dan net zo goed als je van ons in de winkel gewend bent.

Bezorgen jullie tijdens de lockdown nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met je op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog gewoon producten tijdens de lockdown?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat je onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met je op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.