Navigatie

De'Longhi

Koffiezetapparaten Volautomaten Keukenapparatuur Luchtbehandeling

DeLonghi producten bij Expert

De Italiaanse kunst van koffie maken: ervaar het plezier met jouw De'Longhi. De unieke combinatie van kwaliteit, innovatie en design maken De'Longhi tot een wereldleider in huishoudelijke apparaten. Naast de wereldwijde nummer 1 in espressomachines, levert De'Longhi een breed scala huishoudelijke apparaten, onder andere om maaltijden te bereiden of om je huis te verwarmen of te koelen.

Bekijk alle De'Longhi producten

DeLonghi apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
DeLonghi apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Perfetto, from bean to cup

Wanneer jouw favoriete koffiebonen het meesterschap van De'Longhi espressomachines ontmoeten, geniet jij thuis van perfecte koffiemomenten. Het verhaal dat over smaak, plezier, keuzes en verrassende sensaties gaat. Een Perfetto verhaal. Het verhaal waarbij Brad Pitt zij aan zij met De'Longhi en zijn favoriete koffiebonen zijn dag doorbrengt, tot hij thuis zijn favoriete koffierecept drinkt: zijn Perfetto moment.

Bekijk alle De'Longhi volautomaten

Volautomatische espressomachines

Het beste aroma proef je thuis, er ontstaan door verse koffiebonen momenten die je nooit meer zult vergeten. Onze volautomatische espressomachines laten jou de Italiaanse kunst van koffie maken ervaren, zij transformeren verse koffiebonen in een subliem resultaat in het kopje. Van espresso tot latte macchiato tot vele andere koffierecepten. De Cold Extraction Technology is de nieuwste technologie die in een De'Longhi-volautomaat is toegepast. Hiermee zet je met één druk op de knop in nog geen drie minuten Cold Brew-koffievariaties.

Ontdek het geheim achter het perfecte melkschuim

De De'Longhi LatteCrema Technology mengt stoom, lucht en melk in de juiste verhouding om altijd het beste schuim te leveren voor al jouw favoriete koffierecepten met melk. De uiterst nauwkeurige elektronische besturing van de LatteCrema Hot Technology zorgt er altijd voor dat de benodigde hoeveelheid stoom op de optimale temperatuur wordt gegenereerd om het perfecte resultaat in je kopje te creëren. Voor de liefhebbers van ijskoffie is er de LatteCrema Cool Technology: een nieuw melkopschuimsysteem dat verrukkelijk en fluweelzacht melkschuim bereidt op een temperatuur die ideaal is voor koude specialiteiten.

De'Longhi LatteCrema

Beleef het avontuur met jouw De'Longhi pompdruk espressomachine

Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Wanneer De’Longhi een machine ontwikkelt, activeren wij een volledige ontwikkelingservaring in samenwerking met koffie-experts en het gebruik van duizenden zintuiglijke tests in de zoektocht naar de perfecte koffie. Onze pompdruk espressomachines zijn het resultaat van lang en intensief creatief onderzoek, met zorgvuldige aandacht en absolute precisie in het productieproces. Het is het DNA van Italiaans design.

Koel de lucht, verfris jouw omgeving

Een De’Longhi Pinguino mobiele airconditioner is alles wat je nodig hebt om de ideale temperatuur te creëren in elke ruimte, op stille en efficiënte wijze. De’Longhi Pinguino mobiele airco’s zijn de slimme oplossing voor het koelen van ruimtes van iedere omvang op warme zomerdagen. Wanneer het warm word zijn er verschillende oplossingen die voor een verfrissend effect kunnen zorgen, zoals een ventilator of waterkoeler. Deze apparaten hebben een beperkt effect. Om de temperatuur en luchtvochtigheid daadwerkelijk te verlagen is een airconditioner een betere oplossing. Er zijn verschillende soorten airconditioners waarvan een mobiele airconditioner met een afvoerslag er één is. Deze zijn eenvoudig te installeren en direct klaar voor gebruik. Het koelen van woon-, werk- en slaapkamer is hiermee een fluitje van een cent.

Bekijk alle De'Longhi airconditioners

Bescherm jouw huis en gezin

In onze lucht is altijd een bepaalde hoeveelheid vocht aanwezig. Wanneer er niet goed geventileerd wordt, kan deze lucht in sommige gevallen te vochtig zijn. Teveel aan vocht kan leiden tot rottende kozijnen, schimmelvorming op de muren, loslatend behang of verf, onaangename geuren maar ook aantasting van meubels en houten vloeren. Daarbij kan een te hoge luchtvochtigheid ook zorgen voor astma en allergische klachten. Kortom een hoop problemen die je liever wilt voorkomen. Door een De’Longhi elektrische luchtontvochtiger in huis te nemen, wordt het vochtprobleem op een praktische, efficiënte en economische wijze aangepakt. Zo maak je de lucht droger en houd je jouw gezin en woning in topconditie.

Bekijk alle De'Longhi luchtontvochtigers

Ervaar een goed begin van de dag, in stijl met jouw De'Longhi

Combineer jouw interieur met een prachtige ontbijtset van De’Longhi en breng een unieke stijl aan in jouw keuken. Voor de gene die geïnspireerd zijn door de moeiteloze, functionele charme van industrieel design, heeft De’Longhi een reeks keukenapparaten gecreërd die strakke moderniteit combineert met iconische charme om het perfecte spel van contrasten te creëren voor de must-have ontbijtcollectie.

Heb je hulp nodig voor je De'Longhi apparaat?

De'Longhi heeft een handige productassistent die je antwoord geeft op bijna al je vragen over De'Longhi koffiemachines, keukenapparaten, airconditioners, elektrische kachels en luchtontvochtigers en -bevochtigers.

Ontdek de De'Longhi productassistent

De'Longhi

De'Longhi: elke dag beter. Haal Italië bij je in huis. De'Longhi's unieke combinatie van kwaliteit, innovatie en design heeft het bedrijf tot een wereldleider in huishoudelijke apparaten gemaakt. Naast de nummer 1 in de wereld in espressomachines, levert De'Longhi een breed scala apparaten, onder andere om maaltijden te bereiden of om je huis te verwarmen of te koelen. De'Longhi biedt consumenten innovatieve huishoudelijke apparaten met een onderscheidende combinatie van stijl en prestaties, waarbij 'het alledaagse' altijd iets bijzonders wordt.

DeLonghi producten te koop bij Expert