Navigatie

Denon

HEOS Home Cinema Stereosets

Wie is Denon?

Denon is een Japans audiomerk dat al meer dan honderd jaar aan de voorhoede van audio-ontwikkelingen staat. Hierdoor heeft Denon een breed assortiment waarmee ze iedere audiowens kunnen vervullen, of je nu op zoek bent naar een comfortabele koptelefoon of een uitgebreide multiroom-opstelling

Bekijk alle Denon producten

Bekijk alle Denon producten

Wie is Denon?

Denon is een Japans audiomerk dat al meer dan honderd jaar aan de voorhoede van audio-ontwikkelingen staat. Hierdoor heeft Denon een breed assortiment waarmee ze iedere audiowens kunnen vervullen, of je nu op zoek bent naar een comfortabele koptelefoon of een uitgebreide multiroom-opstelling

Bekijk alle Denon producten

Denon HEOS

Denon HEOS is het multiroom-paradepaardje van Denon. De HEOS-serie bestaat uit dertien producten, van compacte speakers die elke kamer van je huis kunnen vullen met jouw favoriete muziek, tot een krachtige home-cinemaset met een soundbar en subwoofer die elke film transformeren in een ware beleving. De HEOS-luidsprekers zijn in een handomdraai draadloos met elkaar verbonden een eenvoudig met een app te bedienen.

Gebruik je de HEOS-speakers in multiroom-opstelling, dan kan je gemakkelijk in elke kamer in je huis dezelfde muziek afspelen zodat je door je hele huis kan lopen zonder een noot te missen. Heb je een puberende dochter in huis en heb je geen zin om de hele dag naar Justin Bieber te luisteren? Met Denon HEOS kan je ook op elke speaker andere muziek afspelen, zodat jij en je dochter allebei ongestoord muziek kunnen luisteren.

Lees meer over HEOS

De bioscoopervaring bij je thuis

Denon staat al sinds jaar en dag bekend als uitstekende keus om optimaal van je muziek te genieten, maar ook als je het maximale uit je tv wil halen ben je bij Denon aan het juiste adres. De soundbars en home-cinemasets van Denon zijn kinderlijk eenvoudig aan te sluiten en leveren een rijk en kamervullend geluid met diepe bassen, heldere middentonen en gedetailleerde hoge tonen. Ook zijn veel Denon soundbars uitgerust met een geavanceerde Dialoge Enhancer, waardoor dialogen in films en series duidelijker verstaanbaar worden.

Heb je een Denon soundbar of home-cinemaset, dan kan je deze overigens ook gebruiken om gewoon muziek af te spelen, zonder dat je de tv aan hoeft te zetten.

Bekijk Denon Soundbars

Geluid: de kern van Denon

Geluid is de kern van Denon en muziek overbrengen in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit zit diep in de vezels van Denon. Sinds het bedrijf in 1910 opgericht werd is het druk bezig nieuwe technieken te ontwikkelen en bestaande technieken te optimaliseren. Hierdoor heeft Denon een breed assortiment aan stereo-installaties, platenspelers, versterkers, cd-spelers en alles wat je nog meer nodig hebt om optimaal van je favoriete muziek te genieten.

Maar ook als je niet per se het onderste uit de kan wil halen qua geluidskwaliteit maar ‘gewoon’ af en toe een lekker muziekje wil luisteren heeft Denon een hifi-set die perfect aansluit bij jouw wensen.

Bekijk Denon Stereosets

Onderweg met Denon

Muziek past op elk moment, dus niet alleen als je thuis bent. Daarom heeft Denon ook hoogwaardige koptelefoons en bluetooth speakers in zijn assortiment. De koptelefoons zijn ontworpen met ergonomische over-ear-oorkussens, waardoor je comfortabel langdurig naar je favoriete muziek kan blijven luisteren als je onderweg bent of als je even ongestoord en geconcentreerd wil werken met een rustig muziekje. Wil je onderweg je favoriete muziek delen met je vrienden, dat kan met een bluetooth speaker van Denon. Ook deze speakers zijn ontworpen om een uitstekende geluidskwaliteit te leveren en hebben een lange accuduur waardoor je de hele dag kan genieten.

Uiteraard zijn ook de koptelefoons en bluetooth speakers van Denon ontworpen een mooi design zodat je altijd stijlvol luistert naar je favoriete muziek.

Bekijk alle Denon Portable

Denon: jouw luisterplezier bovenaan

Denon is in 1910 opgericht in Japan en heeft vele primeurs op zijn naam. De bedrijfsfilosofie ‘The Denon Difference’ ligt ten grondslag aan elk nieuw Denon-product en elk detail wordt vervaardigd met deze woorden in gedachte. De technici van Denon werken uiterst gedisciplineerd en gepassioneerd waardoor elk component maximale prestaties levert en helpt jouw entertainment-ervaring te verbeteren. Jouw genot staat bij Denon bovenaan en het creëren van producten die jou in staat stellen optimaal te genieten is een fundamentele drijfveer van het bedrijf.

Denon mag dan al meer dan een eeuw hi-fi producten maken, dit betekent niet dat Denon niet meegaat met de tijd. De producten van Denon zijn van alle moderne gemakken voorzien. Zo zijn veel speakers draadloos aan elkaar te koppelen, kan naar bijna elke speaker of stereo-installatie met bluetooth muziek gestreamd worden en zijn veel Denon speakers te verbinden met wifi-netwerken.

Bekijk alle Denon producten

Denon | Te koop bij Expert