Navigatie

Denon

HEOS Home Cinema Stereosets

Wie is Denon?

Denon is een Japans audiomerk dat al meer dan honderd jaar aan de voorhoede van audio-ontwikkelingen staat. Hierdoor heeft Denon een breed assortiment waarmee ze iedere audiowens kunnen vervullen, of je nu op zoek bent naar een luxe Denon-soundbar of een uitgebreide HEOS multiroom-opstelling

Bekijk alle Denon producten

Bekijk alle Denon producten

Wie is Denon?

Denon is een Japans audiomerk dat al meer dan honderd jaar aan de voorhoede van audio-ontwikkelingen staat. Hierdoor heeft Denon een breed assortiment waarmee ze iedere audiowens kunnen vervullen, of je nu op zoek bent naar een comfortabele koptelefoon of een uitgebreide multiroom-opstelling

Bekijk alle Denon producten

Denon Home

Denon Home is de nieuwe multiroom wifispeakerline-up van Denon. Met deze nieuwe Denon-speakers vul je elke kamer in je huis in een handomdraai met de mooiste klanken van jouw favoriete muziek. De Denon Home-serie bestaat uit drie modellen, de Denon Home 150, 250 en 350, zodat je voor elke kamer een passende speaker hebt. Zet bijvoorbeeld de Denon Home 350 prominent op een mooie plek in de woonkamer, de 250 in een grote slaapkamer en de 150 in de keuken en geniet overal van muziek van hifi-kwaliteit. Het is ook mogelijk om twee speakers met elkaar te verbinden en ze in stereo laten spelen. Zet je bijvoorbeeld twee Denon Home 150-speakers in de keuken en geniet tijdens het koken van de mooiste muziek met de extra dimensie van stereo.

De Denon Home-speakers zijn uitgerust met HEOS-technologie, zodat je ze eenvoudig verbindt met andere HEOS-producten. Hiermee geniet je van jouw favoriete muziek in de volledige multiroom-set-up. En dit geldt niet alleen voor de Denon Home-speakers. Heb je een mooie Marantz-receiver met HEOS, of een Denon soundbar of micro-stereoset, dan kunnen deze ook uitmaken van jouw multiroom-opstelling.

Met Denon Home luister je zoals jij dat wil. De speakers zijn geschikt om elk geluidsformaat af te spelen en kunnen dit zelfs in High-Res Audio, zodat je echt elk detail goed hoort. Stream eenvoudig via jouw favoriete streamingdienst of via bluetooth of Apple Airplay 2, of verbind een mediaspeler via usb of een aux-poort. Luister je graag radio, of heb je een bepaalde playlist die je vaak aanzet? Via de aanraakgevoelige knoppen op de speakers zet je direct jouw favoriete zenders of playlists op. En, fraai detail, de knoppen zijn voorzien van een nabijheidssensor, waardoor ze pas oplichten als jij met je hand in de buurt komt.

Wij waren erg benieuwd naar de Denon Home-speakers, dus hebben er eentje getest. Wat wij ervan vinden? Je Leest het in onze review.

Bekijk Denon Home

De bioscoopervaring bij je thuis

Denon staat al sinds jaar en dag bekend als uitstekende keus om optimaal van je muziek te genieten, maar ook als je het maximale uit je tv wil halen ben je bij Denon aan het juiste adres. De soundbars van Denon zijn kinderlijk eenvoudig aan te sluiten en leveren een rijk en kamervullend geluid met diepe bassen, heldere middentonen en gedetailleerde hoge tonen. Ook zijn veel Denon soundbars uitgerust met een geavanceerde Dialoge Enhancer, waardoor dialogen in films en series duidelijker verstaanbaar worden.

Heb je een Denon soundbar of home-cinemaset, dan kan je deze overigens ook gebruiken om gewoon muziek af te spelen, zonder dat je de tv aan hoeft te zetten.

Bekijk Denon Soundbars

Geluid: de kern van Denon

Geluid is de kern van Denon en muziek overbrengen in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit zit diep in de vezels van Denon. Sinds het bedrijf in 1910 opgericht werd is het druk bezig nieuwe technieken te ontwikkelen en bestaande technieken te optimaliseren. Hierdoor heeft Denon een breed assortiment aan stereo-installaties, platenspelers, versterkers, cd-spelers en alles wat je nog meer nodig hebt om optimaal van je favoriete muziek te genieten.

Maar ook als je niet per se het onderste uit de kan wil halen qua geluidskwaliteit maar ‘gewoon’ af en toe een lekker muziekje wil luisteren heeft Denon een hifi-set die perfect aansluit bij jouw wensen.

Bekijk Denon Stereosets

Denon: jouw luisterplezier bovenaan

Denon is in 1910 opgericht in Japan en heeft vele primeurs op zijn naam. De bedrijfsfilosofie ‘The Denon Difference’ ligt ten grondslag aan elk nieuw Denon-product en elk detail wordt vervaardigd met deze woorden in gedachte. De technici van Denon werken uiterst gedisciplineerd en gepassioneerd waardoor elk component maximale prestaties levert en helpt jouw entertainment-ervaring te verbeteren. Jouw genot staat bij Denon bovenaan en het creëren van producten die jou in staat stellen optimaal te genieten is een fundamentele drijfveer van het bedrijf.

Denon mag dan al meer dan een eeuw hi-fi producten maken, dit betekent niet dat Denon niet meegaat met de tijd. De producten van Denon zijn van alle moderne gemakken voorzien. Zo zijn veel speakers draadloos aan elkaar te koppelen, kan naar bijna elke speaker of stereo-installatie met bluetooth muziek gestreamd worden en zijn veel Denon speakers te verbinden met wifi-netwerken.

Bekijk alle Denon producten

Denon | Te koop bij Expert