Navigatie

Dolce Gusto

Bekijk alle Dolce Gusto producten bij Expert

Dolce Gusto is het door Nestlé ontworpen koffiezetsysteem waarmee je gemakkelijk met capsules overheerlijke koffie en andere specialiteiten maakt. Zo zet je bijvoorbeeld een heerlijke cappucino, macciato of zelfs een warme chocomel. Zelfs het maken van een heerlijk kopje thee is voor een Dolce Gusto apparaat geen probleem.

Bekijk alle Dolce Gusto apparaten

Bekijk alle producten van Dolce Gusto
Bekijk alle producten van Dolce Gusto

De koffie

Met de koffies van Dolce Gusto haal je naast de lekkerste variaties ook kwaliteitskoffie in huis. Alle koffie wordt namelijk luchtdicht verpakt zodat de kwaliteit behouden blijft. En door de perfecte druk van de koffiemachines ben je iedere keer verzekerd van een heerlijke koffie met klasse. Zoals je misschien weet zijn lucht en koffiebonen allesbehalve vrienden. Zodra de koffie in contact komt met lucht gaan de aroma’s namelijk verloren. Daarom heeft Dolce Gusto een speciale luchtdichte koffiecapsule ontwikkeld, waardoor deze aroma’s pas vrijkomen op het moment dat je een koffie creëert.

Dolce Gusto bij Expert

Specialiteiten

De Dolce Gusto stopt niet bij een kopje koffie maar het grote aanbod in capsules bevat ook melkspecialiteiten, warme chocolademelk, koude dranken en verschillende thee variaties. Voor alle creaties geldt hetzelfde: je hoeft alleen maar de capsule waar je zin in hebt in jouw Dolce Gusto apparaat te stoppen en het apparaat doet de rest. Bij melkspecialiteiten wordt er gebruik gemaakt van twee capsules, eerst zet je de juiste hoeveelheid melk en met de tweede capsule giet je er een espresso overheen voor (bijvoorbeeld) de perfecte cappuccino.

Koffie specialiteiten | Dolce Gusto bij Expert

Mini Me

De Mini Me automatische capsule koffiemachine is een modern en functioneel apparaat, dat dankzij zijn compacte design in elke keuken past. Met de flexibele Mini Me capsule koffiemachine ben je niet alleen in staat om hete dranken te maken, je kunt er ook alle koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto® mee bereiden.

Bekijk de Mini Me

Dolce Gusto Mini Me bij Expert

Ontdek met Dolce Gusto de lekkerste koffievariaties die je maar kan bedenken. Elke koffiecombinatie kan je zelf thuis snel en eenvoudig samenstellen. Zo geniet je in een handomdraai van de lekkerste koffievarianten en ook andere (warme) dranken als thee. Door het compacte design wordt maar weinig ruimte in beslag genomen. Zo ontdek je met de Dolce Gusto koffiemachines een prachtig design, eenvoudige bediening en altijd koffie van professionele kwaliteit. Bekijk het aanbod en ontdek zelf welke koffiezetapparaten het beste aansluiten op jouw (koffie)smaak.

Bekijk alle Dolce Gusto producten bij Expert