Navigatie

ETNA

Kookplaten Ovens Afzuigkappen Vaatwassers

ETNA producten bij Expert

Het Nederlandse merk ETNA bestaat al meer dan 160 jaar. ETNA groeide aan het begin van de 20e eeuw uit tot de grootste producent van kachels en gaskomforen. ETNA bediende hiermee maar liefst 90% van de Nederlandse markt! Nu richt ETNA zich op keukenapparatuur zoals afzuigkappen, kookplaten, koelkasten en magnetrons. ETNA is groot geworden met betrouwbare kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Bekijk alle ETNA producten

ETNA apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
ETNA apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

ETNA retro designlijn

De retro lijn van ETNA bestaat uit koelkasten, magnetrons en afzuigkappen. De apparaten zijn geïnspireerd op de kleurrijke Amerikaanse ontwerpen van de jaren ’50. De retro apparaten van ETNA hebben afgeronde hoeken met accenten van chroom en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals rood, beige, groen, koper of zwart. De apparaten hebben een prachtig retro ontwerp aan de buitenkant en zijn volledig modern met de nieuwste technieken aan de binnenkant

ETNA retro koelkasten

De retro koelkasten van ETNA hebben niet alleen een prachtig retro ontwerp met sprekende kleuren maar zijn ook voorzien van de nieuwste techniek. Zo zijn de koelkasten heel energiezuinig en hebben sommige modellen een No-Frost systeem zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien.

ETNA kookplaten

ETNA heeft diverse gas-, keramische-, en inductiekookplaten met zowel vrijstaande kookplaten als inbouwkookplaten. Het voordeel van een gaskookplaat is dat hij direct toepasbaar is elke woning met een gasaansluiting. Met gas heb je veel controle over de grootte van de vlam en wanneer je het vuur lager zet, daalt ook direct de temperatuur. Een keramische kookplaat is een goed, betaalbaar alternatief voor als je af wilt van gas. De meest moderne kookplaten werken met inductie. Hiermee kun je snel en efficiënt koken. Inductiekookplaten zijn wat duurder in de aanschaf, maar ze zijn ook een stuk zuiniger waardoor je bespaart op energie.

Bekijk alle ETNA kookplaten

ETNA fornuizen

Als je geen inbouwkeuken hebt, dan is een fornuis ideaal, met een kookplaat en oven in één vrijstaand apparaat. Etna is bekend van haar fornuizen, al meer dan 155 jaar! Etna heeft fornuizen in de kleuren wit, metaal en zwart. De fornuizen hebben een elektrische oven. De kookplaat is gas, elektrisch, keramisch of inductie. Verder kun je kiezen tussen een compact fornuis, een standaardmaat fornuis of een extra breed fornuis met 5 kookpitten. Zo heeft Etna altijd een fornuis dat bij jouw keuken past.

Bekijk alle ETNA fornuizen

ETNA vaatwassers

Met een vaatwasser van ETNA krijg je moeiteloos een perfect schone en droge vaat. En de ETNA vaatwassers zijn naast heel energiezuinig, met een laag energie- en waterverbruik, ook nog eens fluisterstil. In de meeste modellen passen 12 couverts of meer, zodat er voldoende ruimte is voor alle vaat. ETNA vaatwassers zijn 100% waterveilig; de watertoevoer wordt direct afgesloten als er een lekkage optreedt.

Bekijk alle ETNA vaatwassers

ETNA - Nederlands design

ETNA staat voor kwaliteit, moderne functionaliteit en een trendy Nederlands design. De producten stralen eenvoud, een tijdloos design en oog voor detail uit. Alleen wanneer ETNA 100% tevreden is met een product, komt het in haar assortiment. Al meer dan 160 jaar biedt ETNA kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. ETNA onderzoekt ook na 160 jaar nog elke dag opnieuw waar de moderne thuiskok behoefte aan heeft. Het bedrijf brengt op deze manier innovatieve producten met een strakke blik op kwaliteit. Ben je op zoek naar een ETNA product, zoals een kookplaat, fornuis, magnetron of koelkast? De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste ETNA-product voor jou.

ETNA logo - apparaten te koop bij Expert