Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

ETNA

Kookplaten Ovens Afzuigkappen Vaatwassers

Het Nederlandse merk ETNA bestaat al meer dan 160 jaar. Begonnen als ijzergieterij in Breda, groeide ETNA aan het begin van de 20e eeuw uit tot de grootste producent van kachels en gaskomforen. ETNA bediende hiermee maar liefst 90% van de Nederlandse markt! Anno nu richt ETNA zich op keukenapparatuur zoals kookplaten, fornuizen, ovens, magnetrons, vaatwassers, afzuigkappen, koelkasten en vriezers. ETNA is groot geworden met betrouwbare kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

ETNA retro design lijn

De retro lijn van ETNA bestaat uit koelkasten, magnetrons en afzuigkappen. De apparaten zijn geïnspireerd op de kleurrijke Amerikaanse ontwerpen van de jaren ’50. De retro apparaten van ETNA hebben afgeronde hoeken met accenten van chroom en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals rood, beige, groen, koper of zwart. De apparaten hebben een prachtig retro ontwerp aan de buitenkant en zijn volledig modern met de nieuwste technieken aan de binnenkant

ETNA retro koelkasten

De retro koelkasten van ETNA hebben niet alleen een prachtig retro ontwerp met sprekende kleuren maar zijn ook voorzien van de nieuwste techniek. Zo zijn de koelkasten heel energiezuinig en hebben sommige modellen een No-Frost systeem zodat je de vriezer nooit hoeft te ontdooien.

Etna retro koelkasten

ETNA kookplaten

ETNA heeft diverse gas-, keramische-, en inductiekookplaten met zowel vrijstaande kookplaten als inbouwkookplaten. Het voordeel van een gaskookplaat is dat hij direct toepasbaar is elke woning met een gasaansluiting. Met gas heb je veel controle over de grootte van de vlam en wanneer je het vuur lager zet, daalt ook direct de temperatuur. Een keramische kookplaat is een goed, betaalbaar alternatief voor als je af wilt van gas. De meest moderne kookplaten werken met inductie. Hiermee kun je snel en efficiënt koken. Inductiekookplaten zijn wat duurder in de aanschaf, maar ze zijn ook een stuk zuiniger waardoor je bespaart op energie.

Bekijk alle ETNA kookplaten
Etna kookplaten

Wat vindt ETNA belangrijk?

ETNA staat voor kwaliteit, moderne functionaliteit en een trendy Nederlands design. De producten stralen eenvoud, een tijdloos design en oog voor detail uit. Alleen wanneer ETNA 100% tevreden is met een product, komt het in haar assortiment. Al meer dan 160 jaar biedt ETNA kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Etna

Vragen of liever persoonlijk advies over ETNA producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ervaren wat ETNA-producten voor jou kunnen betekenen? Ervaar het verschil en bekijk de ETNA-producten in één van onze winkels. Jouw lokale Expert-winkel staat altijd voor je klaar! Op basis van je wensen, eisen en budget komen we samen tot de perfecte keuze. Vind de dichtstbijzijnde Expertwinkel of neem direct contact op.

Etna