Navigatie

ETNA

Kookplaten Ovens Afzuigkappen Vaatwassers

ETNA producten bij Expert

Het Nederlandse keukenmerk ETNA bestaat al meer dan 165 jaar. ETNA groeide in het begin van de 20e eeuw uit tot een van de grootste producent van kachels en gaskomforen en bediende hiermee maar liefst 90% van de markt! Tegenwoordig richt ETNA zich op keukenapparatuur zoals afzuigkappen, ovens, magnetrons, kookplaten en (Amerikaanse) koelkasten. ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

Bekijk alle ETNA producten

ETNA apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
ETNA apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

ETNA’s Retro designlijn

De Retro lijn van ETNA bestaat uit koelkasten, magnetrons en afzuigkappen en vormen het stralende middelpunt van de keuken. Geïnspireerd door het design van toen, met technieken van nu. De Retro apparaten van ETNA zijn te herkennen aan de afgeronde hoeken met accenten van chroom en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals beige, blauw, groen en zwart.

De Retro koelkasten van ETNA zijn ook voorzien van de nieuwste technieken. Zo zijn de koelkasten energiezuinig en zijn een aantal modellen uitgerust met onder andere No-Frost, waardoor ontdooien niet meer nodig is. Ook is er de Design Special: de ETNA Bulli koelkast, gebaseerd op het ontwerp van de legendarische Volkswagen bus uit de jaren ’60.

ETNA kookplaten

Of je nu voor een gas-, inductie- of keramische kookplaat kiest, ETNA heeft diverse vrijstaande en inbouw modellen in het assortiment. Koken op gas is efficiënt en nauwkeurig doordat je zelf de vlam onder de pan regelt. Een keramische kookplaat is een goed, betaalbaar alternatief voor als je van gas af wilt. En de moderne inductiekookplaten worden steeds populairder. Hiermee kun je snel en energiezuinig koken en kun je net als bij gas direct aan de slag met koken. Inductiekookplaten zijn wat duurder in de aanschaf, maar een stuk zuiniger in gebruik waardoor je bespaart op je energierekening.

Bekijk alle ETNA kookplaten

ETNA (combi)-ovens

Bij ETNA heb je de keuze uit verschillende soorten ovens. Conventionele ovens, ovens met magnetronfunctie en multifunctionele ovens met elk systeem zijn eigen voordelen. De ETNA ovens zijn in verschillende kleuren beschikbaar zoals: zwart, RVS en Black Titanium. Ook kun je verschillende modellen mixen en matchen met elkaar waardoor je bij ETNA altijd een (combi-)oven vindt die bij jouw keuken past.

Bekijk alle ETNA (combi)-ovens

ETNA vaatwassers

De vaatwassers van ETNA doen meer dan de afwas alleen. Ze zijn stuk voor stuk stil, waterbesparend en energiezuinig. De vaatwassers zorgen natuurlijk ook voor een goed was- en droogresultaat. Nagenoeg alle vaatwassers bieden ruimte voor minstens 12 couverts. Met een ETNA vaatwasser ben je bovendien verzekerd van een veilig apparaat. Want mocht er lekkage optreden, dan wordt de watertoevoer direct afgesloten.

Bekijk alle ETNA vaatwassers

ETNA - Nederlands design

ETNA staat voor kwaliteit, moderne functionaliteit en een trendy Nederlands design. De producten stralen eenvoud, een tijdloos design en oog voor detail uit. Alleen wanneer ETNA 100% tevreden is met een product, komt het in haar assortiment. Al meer dan 160 jaar biedt ETNA kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. ETNA onderzoekt ook na 160 jaar nog elke dag opnieuw waar de moderne thuiskok behoefte aan heeft. Het bedrijf brengt op deze manier innovatieve producten met een strakke blik op kwaliteit. Ben je op zoek naar een ETNA product, zoals een kookplaat, fornuis, magnetron of koelkast? De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste ETNA-product voor jou.

ETNA logo - apparaten te koop bij Expert