Navigatie

Gaggia

Bekijk alle Gaggia producten bij Expert

Al meer dan 70 jaar levert Gaggia innovatieve koffiezetapparaten aan zowel particuliere als zakelijke klanten, die voort zijn gekomen vanuit de missie van één man om de perfecte espresso te maken. Het design van de Gaggia producten zijn geïnspireerd door ‘La Dolce Vita’, de hedendaagse mode en cultuur in Italië. Gaggia biedt met zijn brede assortiment aan koffiezetapparaten iedere koffieliefhebber een intense en heerlijke koffie-ervaring.

Bekijk alle Gaggia producten

Bekijk alle producten van Gaggia
Bekijk alle producten van Gaggia

Gaggia Espresso

De zoektocht van Achille Gaggia ruim 80 jaar geleden naar de perfecte espresso proef je in de huidige generatie espresso-automaten nog steeds onvervalst terug. Dankzij de perfect geportioneerde espresso koffiepads en de 15 bar druk van het apparaat geniet je van een authentieke espressosmaak. De koffiefilter van een Gaggia apparaat laat je genieten van één tot twee kopjes gemalen koffie per keer, zodat je samen met iemand kan genieten van een heerlijk koffiemoment.

Enkele Gaggia modellen zijn uitgerust met een roestvrijstalen design, wat de apparaten stijlvol en duurzaam maakt. Met de melkopschuimer maak je eenvoudig melkschuim voor heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s, en verder maak je met het apparaat eenvoudig heet water voor thee. Met Gaggia heb je voor al je koffie- of theewensen een oplossing.

Bekijk alle Gaggia espresso-apparaten

Bekijk alle Gaggia espresso-apparaten

Gaggia volautomaten

De volautomaten van Gaggia zijn zowel qua design als prestaties indrukwekkend te noemen. De apparaten zijn stil in gebruik, beschikken over keramische maalschijven die op verschillende standen ingesteld kunnen worden en hebben een lange levensduur. Doordat de koffiebonen niet kunnen verbranden bij keramische maalschijven blijft het pure koffiearoma behouden. Bepaal zelf de sterkte en hoeveelheid van de koffie, en zet keer op keer de lekkerste koffie.

Zet met één druk op de knop heerlijke koffie, en ga gelijk door met het tweede kopje dankzij de Quick Heat boiler. De meeste volautomaten van Gaggia beschikken over een uitneembare zetgroep of automatische reinigingsfunctie, zodat ook het onderhoud van de apparaten eenvoudig is.

Bekijk alle Gaggia volautomaten

Bekijk alle Gaggia volautomaten

Gaggia koffiemolen

Met een Gaggia koffiemolen maak je heerlijke koffie door middel van twee draaiende schijven waartussen de koffiebonen worden geplet. De verse koffie is egaal fijngemalen en vormt de basis voor een heerlijke cappuccino, koffie of espresso. Met de doseerhendel kan je de gemalen koffie doseren, en met één van de vele maalinstellingen maak je voor ieder koffiemoment de perfecte koffie.

Bekijk de Gaggia koffiemolen

Bekijk de Gaggia koffiemolen

Wie is Gaggia?

Gaggia levert sinds 1947 tijdloze koffiezet apparaten met een Italiaans karakter aan mensen en bedrijven over de hele wereld. De missie van Gaggia is om de pure, authentieke smaak van espresso te bieden, en het brede assortiment koffiezetapparaten van Gaggia voorzien allemaal in die eisen. Gaggia is door de jaren heen een belangrijke speler geworden op de koffiemarkt met tevreden klanten over de hele wereld, terwijl het bedrijf hier in is geslaagd zonder afbreuk te doen aan het Italiaanse karakter.

Bekijk alle Gaggia producten bij Expert