Navigatie

Hisense

Hisense producten bij Expert

Hisense is een Chinees hightech bedrijf, opgericht in 1969. Ze behoren tot de grootste fabrikanten van flatscreen-tv’s, huishoudelijke apparaten (koelkast / vriezer, keukenapparatuur) en airconditioning, mobiele apparaten en entertainment-elektronica ter wereld.

Bekijk alle Hisense producten

Hisense apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Hisense apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Hisense televisie

Hisense TV’s combineren de nieuwste technologie met een adembenemend design. Alle tv’s zijn 4K Ultra HD waardoor je kunt genieten van een waanzinnig scherp, gedetailleerd beeld en briljante kleuren. Precies dat waar het om gaat bij een televisie. Want als je dagelijks gebruik maakt van een televisie, wil je ook de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Het Smart TV Vidaa-besturingssysteem is speciaal ontwikkeld voor Hisense-klanten over de hele wereld. Met de eenvoudige gebruikersinterface was het nog nooit zo eenvoudig om een Smart TV te bedienen. Zo kun je heerlijk genieten van je favoriete Netflix serie of YouTube videos.

Bekijk Hisense tv's

Hisense koelkasten

Wat jij vers koopt, houden wij vers. Daarom beschikken veel van onze koel-vriescombinaties over Multi Air Flow. Een techniek die ervoor zorgt dat de temperatuur in je koelkast overal gelijk is waardoor je producten langer vers blijven. Bovendien herstelt de temperatuur in je koelkast sneller als de deur open is geweest. Zo kun jij elke dag een lekker, gezonde maaltijd op tafel zetten. En ontdooien – dat klusje behoort tot het verleden dankzij No-Frost. Innovatieve producten die jouw leven aangenamer maken; daar staan we voor.

Bekijk Hisense koelkasten

Hisense wasmachines

Grote was, kleine was, een Hisense wasmachine draait er zijn hand niet voor om. Gemaakt van hoogwaardige materialen en boordevol techniek om ervoor te zorgen dat jouw wasgoed schoon en fris weer terug kan in de kast. De unieke Snowflake reliëftrommel is ontworpen om zelfs de moeilijkste vlekken te verwijderen, maar is ook zacht genoeg voor delicate stoffen. Al het wasgoed waar jij zuinig op bent, moet natuurlijk ook met zorg gewassen worden. De trommel heeft een verchroomde afwerking die langer meegaat en vuil afstoot, waardoor een nog effectievere reiniging mogelijk is.

Bekijk Hisense wasmachines

Over Hisense

Hisense is een Chinees hightech bedrijf, opgericht in 1969. Ze behoren tot de grootste fabrikanten van consumenten-elektronica ter wereld. Ze waren de eerste Chinese sponsor van de UEFA tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk 2016 en het Wereld kampioenschap voetbal 2018 in Rusland. Sinds juni 2017 is Hisense ook te koop in Nederland. Liever persoonlijk advies over Hisense koel- en vriesapparaten of tv’s? De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste Hisense-product voor jou. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste Hisense-product voor jou.

Hisense logo - apparaten te koop bij Expert