Navigatie

Imperial

Imperial-radio's

Imperial-radio's | Te koop bij Expert

Een complete hoogwaardige radio met fraai Duits design voor een eerlijke prijs? Dat is Imperial in een notendop. Dit Duitse merk maakt als sinds 1993 indrukwekkende radio’s waarbij ze de nieuwste technologieën combineren met het hoogste gebruiksgemak. Bij het ontwerpen van een nieuw model zet Imperial jou als gebruiker centraal om te zorgen dat jij zo snel en gemakkelijk mogelijk kan genieten van jouw favoriete muziek.

Bekijk alle Imperial-producten

Bekijk Imperial-producten bij Expert
Bekijk alle Imperial-radio's

Imperial innoveert

Radio bestaat al meer dan 100 jaar en is daarmee een van de oudste media die we nog steeds gebruiken. Dit betekent echter niet dat de techniek stilstaat. Integendeel: met de komst van internet, DAB+ en streamingdiensten verandert de manier waarop wij luisteren razend snel. En Imperial speelt hier goed, snel en innovatief op in. Zo produceert Imperial al jaren lang hybride radio’s, die FM-, DAB+- en internetradio combineren. Ook zijn veel radio’s uitgerust met bluetooth, zodat je eenvoudig kan streamen en zijn de radio’s eenvoudig te bedienen via de gratis app.

Imperial-radio's | Te koop bij Expert

Een radio voor elke ruimte

Welke ruimte je ook wil vullen met muziek, Imperial heeft er een geschikte radio voor. Of je nu op zoek bent naar een fors model waarmee je grote woonkamers kan voorzien van de mooiste klanken, een wekkerradio zoekt om elke ochtend heerlijk ontspannen wakker te worden of een compacte radio zoekt om in de keuken te luisteren tijdens het koken. Wil je niet alleen binnen, maar ook buiten muziek en radio luisteren? Ook dan heeft Imperial wat je zoekt, zoals robuuste bluetoothspeakers met ingebouwde radiofunctie.

Imperial-radio's | Te koop bij Expert

Duits design

Alle radio’s van Imperial worden ontworpen in de Vulkaaneifel in Duitsland en dat is terug te zien in het design. De radio’s zijn fraai vormgegeven, met een strak ontwerp en hoogwaardige materialen. Hierdoor gaan de radio’s naadloos op in elk interieur en geniet je van jarenlang luisterplezier.

Imperial-radio's | Te koop bij Expert

Imperial

Of je nu lekker in de woonkamer een boek wil lezen onder het genot van een lekker muziekje, de heerlijkste gerechten bereidt in de keuken terwijl jouw favoriete radiozender aanstaat of op een ander moment radio wil luisteren, met een radio van Imperial zit je goed. Bij Imperial sta jij als gebruiker centraal en elke radio is ontworpen om het grootste gebruiksgemak te bieden, zonder te besparen op slimme en moderne technologische snufjes. En door het strakke Duitse design passen Imperial-radio’s uitstekend in elk interieur. Zo luister je overal naar de mooiste muziek.

Bekijk alle Imperial-radio's bij Expert