Navigatie

Inventum

Koelkasten Klein huishoudelijk Verzorging en gezondheid

Inventum  producten bij Expert

Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds het begin in 1908 naar tevredenheid gebruikt.

Bekijk alle Inventum producten

Inventum apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Inventum apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Inventum friteuses

Met de friteuses van Inventum maak je de lekkerste en knapperigste frites. Je hebt de keuze uit verschillende soorten friteuses: traditionele friteuses, koude zone friteuses en airfryers. Frituren in een airfryer is een gezondere manier van bereiden, maar heeft ook invloed op de smaak en het uiterlijk van je snacks. Het smaak anders, maar is minstens net zo lekker! Met de airfryer zijn er naast het bereiden van snacks ook talloze andere mogelijkheden voor het bereiden van lekkere maaltijden. In de airfryer kun je grillen, roosteren en bakken dus je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het ermee maken.

Bekijk alle Inventum friteuses

Koelen en vriezen

De koel- en vrieskasten van Inventum zijn er in alle soorten en maten. De hoogte varieert van 85 cm tot 188 cm. Je hebt de keuze uit diverse koelers, koelkasten, vrieskasten en vrieskisten. De koel- en vrieskasten van Inventum koelen vrijwel geruisloos en zijn energiezuinig. Alle koelers en koelkasten zijn voorzien van een automatisch ontdooisysteem, het dooiwater loopt via het afvoergootje naar een opvangbakje waarin het verdampt. Op het reinigen van het opvangbakje na, heb je er geen omkijken naar. Lekker makkelijk! Inventum vindt ieder detail belangrijk. Daarom zijn de strak vormgegeven deurvakken van veel koelers en koelkasten voorzien van rvs accenten. En om overzicht te houden in je koelkast zijn de deurvakken en lades transparant. Dit is niet alleen heel praktisch, maar geeft de koelkasten ook een extra luxe uitstraling.

Bekijk alle koel- en vrieskasten van Inventum

Een heerlijk warm bed

Inventum weet wat belangrijk is voor een gezonde en comfortabele nachtrust. Daarom hebben alle elektrische dekens een lengtemaat van tenminste 150 of 160 cm. Zo heb je altijd een deken die je van schouder tot voeten warm houdt. Last van koude voeten? Inventum heeft een uitgebreide keuze aan elektrische dekens waarvan het voetengedeelte apart aan en uit te zetten is ten opzichte van de rest van de deken. De bediening van de elektrische dekens is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik door de duidelijk voelbare standen en een prettig sluimerlicht. Met de Inventum elektrische dekens stap je nooit meer in een koud bed!

Bekijk alle dekens van Inventum

Inventum historie

In 1908 begon Inventum als een kleinschalige fabriek voor elektrische apparaten. In ruim 110 jaar tijd is het merk uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse markt. In al die jaren is er behoorlijk wat veranderd. Maar wat nooit veranderde, is de constante kwaliteit, het innovatieve karakter en de liefde voor 'producten met een stekker'. Inventum is inmiddels één van de oudste zelfstandige merken in Nederland.

Al sinds 1908 is Inventum een oer-Hollands merk. Dit betekent dat de teksten op de apparaten, de handleidingen en de verpakkingen 100% Nederlands zijn. Dit geeft een vertrouwd gevoel en zo zijn de producten ook extra gebruiksvriendelijk.

Inventum - apparaten te koop bij Expert