Navigatie

Irobot

iRobot stofzuigers iRobot Braava dweilrobots

iRobot producten bij Expert

iRobot maakt robotstofzuigers en dweilrobots die je helpen met het huishouden. iRobot is wereldwijd de nummer 1 in de verkoop van robotstofzuigers. Opgericht in 1990 heeft het innovatieve iRobot alweer bijna 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van helpende robots. Hun robotstofzuigers en dweilrobots maken dagelijks bij miljoenen huishoudens schoon.

Bekijk alle iRobot producten

iRobot apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
iRobot apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Braava serie dweilrobots

Braava zijn de vloermoprobots van iRobot. Elke dag zorgt de Braava dweilrobot voor een schone, frisse vloer in huis. Vuil en vlekken worden grondig opgedweild. Plaats een schoonmaakpad en druk op clean. Je kunt kiezen tussen droog, vochtig of nat afnemen. De Braava navigeert makkelijk door de kamer en bereikt ook de moeilijk te bereiken plekken. Ideaal voor harde vloeren zoals hardhout, tegels en steen en veilig voor meubilair. Na gebruik verwijder je de schoonmaakpad met een druk op de knop, zonder de pad aan te hoeven raken.

Bekijk Braava dweilrobots

Roomba serie robotstofzuigers

De Roomba robotstofzuigers van iRobot houden de vloeren in huis stofvrij en schoon. De combinatie van een krachtig reinigingssysteem en intelligente sensoren zorgt elke keer weer voor een perfect schoon resultaat. De robot rijdt rondom meubilair en afgronddetectie voorkomt dat hij van de trap valt. Dubbele borstels zorgen voor een grondig schoon resultaat, zowel op harde vloeren als tapijt. Plekken met meer vuil krijgen extra aandacht zodat ook deze grondig worden schoongemaakt.

Bekijk Roomba robotstofzuigers

Roomba 606

De Roomba 606 is het instapmodel robotstofzuiger van iRobot. Hij zorgt elke dag voor een schone vloeren. Stof, vuil, en haren worden opgezogen, zowel op harde vloeren als tapijt. De meest vuile plekken krijgen extra aandacht en worden grondig schoongemaakt. Twee tegen elkaar in draaiende borstels zorgen voor een grondig schoon resultaat. De eerste borstel klopt het vuil los, en de tweede borstel pakt het vuil op waardoor het wordt opgezogen.

Bekijk de Roomba 606

Roomba 980

De Roomba 980 is iRobots meest geavanceerde robotstofzuiger. Met één druk op de knop zorgt hij ervoor dat de vloeren in huis worden schoongemaakt. Met zijn 10x grotere zuigkracht t.o.v. de Roomba 600 en 700 serie maakt hij moeiteloos schoon. Tijdens het schoonmaken onthoudt hij waar hij al is geweest. Als hij tussendoor moet opladen, gaat hij daarna verder waar hij was gebleven. Hij herkent het soort vloer en zuigt automatisch extra krachtig op tapijt. De Roomba 980 bedien je eenvoudig via je smartphone met de iRobot HOME app. Met de app stel je eenvoudig in wanneer de stofzuiger zijn werk doet, en krijg je inzicht in waar de robotstofzuiger schoon heeft gemaakt.

Bekijk de Roomba 980

iRobot

iRobot is een merk dat wereldwijd producten ontwikkeld op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf ontwikkelt en ontwerpt robots die mensen helpen met het dagelijks fris en schoon houden van het huis. In miljoenen huishoudens over de hele wereld zijn producten van iRobot, waaronder de bekroonde Roomba®-robotstofzuiger en de Braava®-familie van dweilrobots, dagelijks hard aan het werk om mensen te helpen meer gedaan te krijgen. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste iRobot-product voor jou.

iRobot robotstofzuigers te koop bij Expert