Navigatie

Joosen AV en Expert Tilburg gaan samen verder!

Sinds kort heeft Expert Tilburg de expertise en uitmuntende service van Joosen AV mogen toevoegen aan onze Expert-formule.

Joosen, gestart door Frie Joosen rond de zestiger jaren, is nog altijd een begrip in en rond Tilburg. Alles draait bij Joosen om de beste service: een perfecte match met Expert Tilburg, ook al actief aan de Bredaseweg sinds 1964.

Voor u als Expert klant betekent deze samenwerking met Joosen dat wij u nóg meer specialistische kennis kunnen bieden op het gebied van televisie en audio-apparatuur. Niet alleen in de verkoop, maar ook aan huis: de technische dienst verhuist ook mee.

Kwam u in het verleden ook in de winkel van Joosen? Dan zult u ook veel blijven herkennen: niet alleen de technische dienst, maar ook het winkelteam van Joosen zult u terug zien bij Expert. De vertrouwde gezichten dus, maar dan in een Expert-jasje! Ook alle garantie en verzekeringen blijven geldig. Daarnaast profiteert u van de extra kennis en deskundigheid van Expert met een uitgebreid assortiment. Denk bijvoorbeeld aan wasmachines, koelkasten, vriezers, maar ook keuken- en inbouwapparatuur. Door de samenwerking van Joosen en Expert kunnen we u op alle vlakken nóg een stapje beter helpen.

Bekijk de winkelpagina van Expert Tilburg