Navigatie

Kobo

Kobo producten bij Expert

Als je helemaal in een boek zit, is het heel aantrekkelijk om op elk vrij moment nog een hoofdstuk te lezen, waar je ook bent. Het is echter niet altijd even praktisch om continu een dikke pil bij je te hebben. Met een e-Reader van Kobo heb je hier nooit meer last van. Een Kobo e-Reader is een speciale compacte tablet waarop je duizenden boeken kunt opslaan. Zo kan je altijd lezen wat en wanneer je wil. Kobo e-Readers zijn uitgerust met een zogenaamd ‘E-Ink’ scherm, een scherm waarop de letters net gedrukt lijken waardoor je urenlang comfortabel kan lezen, en hebben een accu die het maanden vol kan houden.

Bekijk alle Kobo producten

Kobo e-reader kopen? Dat doe je bij Expert
Kobo apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Kobo Clara HD

Het 6 inch HD-scherm van de Kobo Clara HD biedt een leeservaring alsof je een gedrukt boek leest, met altijd scherp beeld in hoge resolutie. Eenvoudig aanpasbare functies helpen je lezen zoals jij dat wenst. Met 8 GB intern geheugen en de mogelijkheid om tot 6.000 e-books mee te nemen, heeft de Kobo Clara HD altijd ruimte voor jouw volgende leesavontuur. Met een opgeladen batterij kan je wekenlang lezen, zodat je nooit hoeft te stoppen met deze geliefde activiteit.

Bekijk de Kobo Clara HD

Bekijk alle Kobo e-readers

Kobo Libra H2O

Met de Kobo Libra H2O lees je wanneer jij daar zin in hebt. Deze Kobo eReader heeft 8GB interne opslag, waarmee je duizenden boeken kan opslaan en weegt slechts 192 gram. Waar je ook naartoe gaat, je kan al je boeken met je meenemen. En lees je graag in bad of bij het zwembad? Geen probleem.

De Libra H2O heeft een IPX8-rating, wat betekent dat je de eReader zonder problemen kan onderdompelen in water. Laat je hem vallen in het bad, dan kan je dus gewoon door blijven lezen. Door het ComfortLight Pro wordt het scherm duidelijk verlicht zonder blauw licht uit te stralen, zodat je nachtrust niet in het geding komt.

Bekijk de Kobo Libra H2O

Bekijk de Kobo

Kobo Forma

De Kobo Forma is één van de meest comfortabele e-readers op de markt. Met een ergonomisch afgerond ontwerp en licht genoeg om urenlang vast te houden, is de Kobo Forma perfect om heerlijk weg te dromen in het ene boek na het andere. Knoppen voor het omslaan van pagina’s zorgen dat je door het verhaal heen beweegt. Lees in staande of liggende modus of stel de tekst in om automatisch mee te draaien. Dankzij geavanceerde Mobius-weergavetechnologie voelt het 8.0 inch HD-scherm superlicht aan. Daarnaast is de Kobo Forma volledig waterdicht dankzij HZO Protection™. Zo kan je ook genieten van jouw favoriete boeken op het strand, in bad of aan het zwembad. Ook ’s avonds in bed lezen is geen enkel probleem. De aanpasbare voorgrondverlichting van de Kobo Forma vermindert geleidelijk de blootstelling aan blauw licht waardoor je 's avonds na het lezen makkelijk in slaap valt.

Bekijk de Kobo Forma

Bekijk alle Kobo e-readers

Kobo accessoires

Je nieuwe e-reader wil je natuurlijk goed beschermen tegen krassen en vallen.. Voor elk model maakt Kobo passende covers, zo weet je zeker dat je apparaat perfect beschermd wordt. Dankzij de sleepcover gaat je e-reader direct in de slaapstand wanneer je de cover sluit, en wordt hij gewekt wanneer je de cover opent.

De front cover is op verschillende manieren te vouwen, zo creëer je met je cover een standaard en hoef je je e-reader niet meer vast te houden tijdens het lezen!

Bekijk alle Kobo accessoires

Bekijk de Kobo covers

Wie is Kobo?

Kobo is al jarenlang de grootste naam op het gebied van e-readers. Naast de hoogwaardige e-readers die ze maken, bieden ze ook een eigen abonnementsdienst aan: Kobo Plus. Met Kobo Plus krijg je in ruil voor een maandelijks bedrag toegang tot ruim 250.000 boeken.

Bekijk alle Kobo producten bij Expert