Navigatie

Kobo

Kobo producten bij Expert

Als je helemaal in een boek zit, is het heel aantrekkelijk om op elk vrij moment nog een hoofdstuk te lezen, waar je ook bent. Het is echter niet altijd even praktisch om continu een dikke pil bij je te hebben. Met een e-Reader van Kobo heb je hier nooit meer last van. Een Kobo e-Reader is een speciale compacte tablet waarop je duizenden boeken kunt opslaan. Zo kan je altijd lezen wat en wanneer je wil. Kobo e-Readers zijn uitgerust met een zogenaamd ‘E-Ink’ scherm, een scherm waarop de letters net gedrukt lijken waardoor je urenlang comfortabel kan lezen, en hebben een accu die het maanden vol kan houden.

Bekijk alle Kobo producten

Kobo e-reader kopen? Dat doe je bij Expert
Kobo apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Kobo Clara 2E

De Kobo Clara 2E is de perfecte e-reader voor iedereen met een groen hart. Deze e-reader is namelijk gemaakt met gerecycled en ocean bound plastic. Dit is plastic dat op weg was naar de oceaan om daar tot in de eeuwigheid te dobberen en te vervuilen. Met de Clara 2e voorkom je dit dus, waardoor je zorgt voor een betere wereld.

Daarnaast is de Kobo Clara 2E ook gewoon een hele fijne e-reader voor het dagelijks gebruik. Deze Kobo e-reader heeft een prettig scherm met een hoge resolutie zodat je al je boeken prettig leest. Wordt het donker, dan belicht het Comfort Light Pro het scherm zonder blauw licht, zodat je ook voor het slapen comfortabel leest.

Ten slotte luister je via bluetooth naar je favoriete audioboeken. Perfect als je even niet kan (of wil) lezen, maar wel in de mooiste verhalen wil blijven.

Bekijk de Kobo Clara 2E

Bekijk alle Kobo e-readers

Kobo Libra 2

Met de nieuwe Kobo Libra 2 ontsnap je altijd in de wereld van de mooiste boeken. Deze nieuwe Kobo e-Reader is uitgerust met het nieuwe Carta 1200 scherm, wat zorgt voor een scherper beeld en een snellere paginawissel. Daarnaast beschikt de e-Reader over een Dark Mode-optie, waardoor je rustig kan blijven lezen als het donkerder wordt.

Maar je kan niet altijd lezen. Zit je in de auto, ben je aan het koken of ben je op de fiets, dan heb je niet je handen vrij om een boek te lezen. Met de Kobo Libra 2 is dit echter geen enkel probleem. Een nieuwe feature van deze e-Reader is de mogelijkheid om audioboeken af te spelen. Zo kan jij boeken blijven verslinden, ook als je handen niet vrij zijn.

Let op: de e-Reader heeft geen koptelefooningang en geen ingebouwde speakers. Wil je audioboeken luisteren, dan moet je via bluetooth verbinding maken met een bluetooth-speaker of -koptelefoon.

Bekijk de Kobo Libra 2

Bekijk de Kobo e-Readers bij Expert

Kobo Sage

De Kobo Sage is de e-Reader voor iedereen die niet alleen wil lezen, maar ook wil schrijven. Of je nu aantekeningen wil maken bij een sterke alinea, mooie zinnen wil onderstrepen of op een blanco pagina je ideeën wil pennen, met de Kobo Sage en de Stylus schrijf je net zo makkelijk als in een gewoon boek(je). De geschreven tekst zet je vervolgens eenvoudig om naar een getypte tekst en de aangepaste bestanden upload je makkelijk naar Dropbox of andere devices.

En naast lezen en schrijven kan je met de Kobo Sage ook genieten van luisterboeken. Door de e-Reader via bluetooth te verbinden met een koptelefoon, oortjes of een speaker speel je op elk moment jouw favoriete luisterboek af, zodat je altijd kan genieten van de mooiste verhalen. Ook als je niet in de positie bent om te lezen.

Let op: de e-Reader heeft geen koptelefooningang en geen ingebouwde speakers. Wil je audioboeken luisteren, dan moet je via bluetooth verbinding maken met een bluetooth-speaker of -koptelefoon.

Bekijk de Kobo Sage

Bekijk alle Kobo e-readers

Kobo accessoires

Je nieuwe e-reader wil je natuurlijk goed beschermen tegen krassen en vallen.. Voor elk model maakt Kobo passende covers, zo weet je zeker dat je apparaat perfect beschermd wordt. Dankzij de sleepcover gaat je e-reader direct in de slaapstand wanneer je de cover sluit, en wordt hij gewekt wanneer je de cover opent.

De front cover is op verschillende manieren te vouwen, zo creëer je met je cover een standaard en hoef je je e-reader niet meer vast te houden tijdens het lezen!

Bekijk alle Kobo accessoires

Bekijk de Kobo covers

Wie is Kobo?

Kobo is al jarenlang de grootste naam op het gebied van e-readers. Naast de hoogwaardige e-readers die ze maken, bieden ze ook een eigen abonnementsdienst aan: Kobo Plus. Met Kobo Plus krijg je in ruil voor een maandelijks bedrag toegang tot ruim 250.000 boeken.

Bekijk alle Kobo producten bij Expert