Navigatie

Korting Festival

Wat is het Korting Festival?

Het Korting Festival is een jaarlijkse actie van Expert, waarbij je 2 weken lang profiteert van spectaculaire kortingen tot 20% op heel veel producten, zoals laptops, wasmachines, koelkasten en televisies. Op dit moment is er geen Korting Festival bij Expert. Wil je andere aanbiedingen bekijken? Bekijk dan onze actuele aanbiedingen.

Korting Festival in de winkel

Tijdens het Korting Festival bij Expert kun je uiteraard gewoon lokaal shoppen in jouw vertrouwde Expert-winkel. Het kan uiteraard wel extra druk zijn tijdens het Korting Festival in de winkel, dus houd daar rekening mee. Wil je liever het gemak van online bestellen? Ook dat kan tijdens het Korting Festival bij Expert.

Online bestellen op expert.nl

Ook online profiteer je van alle Korting Festival-deals, zodra de actie weer start. Je hoeft dus niet de deur uit om direct te profiteren van de korting tot 20% op heel veel producten. Tegen de tijd dat het Korting Festival weer begint, zijn alle deals te vinden op deze pagina! Wil je zeker weten dat je nooit deals mist van Expert? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van actuele deals.