Navigatie

Korting Festival

Profiteer alleen dit weekend:

Profiteer alleen dit weekend:

En verder deze week:

En verder deze week:

Profiteer van nog véél meer dagaanbiedingen!

Kom op maandag 27 september naar 1 van onze 140 winkels en profiteer van nog meer deals, speciaal voor jou!

Vind een winkel in de buurt

20% korting

Op heel veel inbouwapparatuur, zoals koelkasten, vaatwassers, magnetrons, ovens, kookplaten en afzuigkappen!

Alleen in de winkel: 20% korting op inbouw

Wegens wereldwijde beschikbaarheidsproblemen van inbouwapparatuur doet inbouw dit jaar niet online mee met het Korting Festival. Gelukkig kunnen wij je in de winkel persoonlijk adviseren en vinden we samen de best beschikbare keuze voor jou. Dus bezoek de Expertwinkel bij jou in de buurt en profiteer alleen op vrijdag 1 oktober van 20% korting.

Kies voor onze inbouwservice: vakkundig inmeten en installeren!

We helpen je graag met de installatie van het inbouwapparaat. Zo kunnen we het apparaat van tevoren voor je inmeten met onze inmeetservice. En als je kiest voor onze inbouwservice dan wordt het apparaat ingebouwd door een van onze professionele monteurs. We gaan pas weg als alles werkt!

Vind een winkel in de buurt

Korting Festival online op www.expert.nl

Uiteraard staan we ook voor je klaar op expert.nl. Op deze pagina vind je een compleet overzicht met welke producten op welke dag in de aanbieding is en kan je makkelijk producten vergelijken. En heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je dit bij ons in de winkel ophalen, of we komen hem bij jou thuisbrengen. Wel zo makkelijk.

Korting Festival in de winkel

Wil je het maximale uit het Korting Festival halen? Bezoek dan de Expertwinkel bij jou in de buurt voor exclusieve winkelaanbiedingen, het beste advies en alle Korting Festival-gezelligheid. Wij hebben de winkels extra feestelijk versierd en staan te popelen om het Korting Festival met jou te vieren.

Zoek een winkel in de buurt

Wil je geen aanbieding missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Het Korting Festival is het grootste Expert-feest van het jaar. Twee weken lang krijg je tot 20% korting op de mooiste producten. Elke dag staan andere producten centraal en op de maandagen hebben wij exclusieve dagaanbiedingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang dagelijkse updates met de beste deals voor jou!

Aanmelden voor de nieuwsbrief