Navigatie

Korting Festival

En verder deze week:

10% korting

Op laptops, Chromebooks, smartphones en tablets!

Bestel alleen vandaag op expert.nl of kom naar één van onze 140 winkels.

Bekijk de actieproducten

20% korting

Op wasmachines en drogers!

Bestel alleen vandaag of morgen op expert.nl of kom naar één van onze 140 winkels. Let op: niet elke Expert-winkel is op zondag geopend.

Bekijk de actieproducten

Wat is het Korting Festival?

Het is weer zover: Korting Festival bij Expert! Vanaf maandag 21 september profiteer je twee weken lang van de scherpste aanbiedingen op heel veel producten. Iedere dag staat in het teken van een andere categorie waarop je tot 20% korting ontvangt.

Dit is dus jouw kans om een nieuwe tv, soundbar, laptop, koelkast, wasmachine, droger, scheerapparaat, blender en nog veel meer te kopen!

Korting Festival in de winkel

Kom je langs in de winkel? Houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn. In verband met het coronavirus hebben we natuurlijk voor ieders veiligheid en gezondheid alle nodige maatregelen getroffen.

Daarnaast hanteren sommige winkels tijdens het Korting Festival andere openingstijden en/of -dagen dan normaal, om zoveel mogelijk klanten op een veilige manier te kunnen ontvangen. Kijk op de winkelpagina’s voor de juiste openingstijden en -dagen.

Online bestellen op expert.nl

Ook online profiteer je van de Korting Festival-deals. Je hoeft dus niet de deur uit om direct te profiteren van de korting tot 20% op heel veel producten. Het Korting Festival start vanaf maandag 21 september en alle deals zijn vanaf dan te vinden op deze pagina!

Bestel je een product met korting online en laat je deze bezorgen? Houd er dan rekening mee dat, vanwege de verwachte drukte, de levertijd kan uitlopen.

Wat is de dagactie van dinsdag 29 september?

Op dinsdag 29 september 2020 krijg je 20% korting op airfryers, friteuses, (combi) magnetrons en miniovens! Bekijk alle deals op expert.nl! Shop direct online of kom vandaag naar een van onze winkels. Let op: niet elke winkel is op zondag geopend.

Wat is de dagactie van woensdag 30 september?

Op woensdag 30 september 2020 krijg je 20% korting op stofzuigers, kruimel-, robot-, steelstofzuigers, strijkijzers en kledingstomers! Bekijk alle deals op expert.nl! Shop direct online of kom vandaag naar een van onze winkels. Let op: niet elke winkel is op zondag geopend.

Wat is de dagactie van donderdag 1 oktober?

Op donderdag 1 oktober 2020 krijg je 10% korting op laptops, Chromebooks, smartphones en tablets! Bekijk alle deals op expert.nl! Shop direct online of kom vandaag naar een van onze winkels. Let op: niet elke winkel is op zondag geopend.

Wat is de dagactie van vrijdag 2 oktober?

Op vrijdag 2 oktober 2020 krijg je 20% korting op inbouwapparatuur, zoals koelvriescombinaties, magnetrons, ovens en kookplaten! Bekijk alle deals op expert.nl! Shop direct online of kom vandaag naar een van onze winkels. Let op: niet elke winkel is op zondag geopend.

Wat is de weekendactie van 3 en en 4 oktober?

Op zaterdag 3 oktober én zondag 4 oktober 2020 krijg je 20% korting op wasmachines en drogers! Bekijk alle deals op expert.nl! Shop direct online of kom dit weekend naar een van onze winkels. Let op: niet elke winkel is op zondag geopend.