Navigatie

Marshall

Bluetooth-speakers Headphones Wifi-speakers

Marshall – Long live rock ‘n’ roll

Al bijna 60 jaar staat Marshall gelijk aan rock-‘n-roll. In 1962 ontwierp Jim Marshall een nieuwe gitaarversterker die voor een ware revolutie in de muziekwereld zorgde. Grote namen als Eric Clapton, Jimi Hendrix en Jimmy Page omarmden Marshall versterkers en hebben hiermee het geluid van rock-'n-roll gemaakt tot wat het nu is. Tegenwoordig combineert Marshall haar jarenlange ervaring in gitaarversterkers met moderne technieken om stoere headphones, bluetooth- en wifi-speakers te maken waarmee je altijd ultiem kan genieten van muziek zoals het bedoeld is. Ook als er geen gitaren in zitten.

Bekijk alle Marshall producten

Bekijk alle Marshall producten

Wie is Marshall?

Al bijna 60 jaar staat Marshall gelijk aan Rock ‘N Roll. In 1962 ontwierp Jim Marshall een nieuwe gitaarversterker die voor een ware revolutie in de muziekwereld zorgde. Grote namen als Eric Clapton, Jimi Hendrix en Jimmy Page omarmden Marshall versterkers en hebben hiermee het geluid van Rock ‘N Roll gemaakt tot wat het nu is. Tegenwoordig combineert Marshall haar jarenlange ervaring in gitaarversterkers met moderne technieken om stoere headphones, bluetooth- en wifi-speakers te maken waarmee je altijd ultiem kan genieten van muziek zoals het bedoeld is. Ook als er geen gitaren in zitten.

Marshall | Te koop bij Expert

Headphones: privé genieten in stijl

In de trein, op de fiets of lekker thuis luisteren naar al jouw favoriete nummers zonder je medemens hiermee lastig te vallen? Met de headphones van Marshall geniet je zelf van je favoriete muziek en hoef je niet gestoord te worden door je omgeving. Wil je je headphone even niet op je hoofd of om je nek? Elke headphone van Marshall is opvouwbaar, dus je kan zonder probleem je headphone in je jaszak of tas stoppen.

Marshall headphones zijn gemaakt van robuuste materialen, zoals stevige oorkussens waarmee je lang comfortabel kan blijven luisteren. En door het retro design zie je er ook nog eens stoer uit.

Marshall headphones

Bluetooth-speakers: stoere speakers voor overal

Ben je in het park, op het strand of op het balkon met je vrienden en wil je de sfeer verhogen? Of zit je thuis op de bank en wil je mooie muziek horen? Met een bluetooth-speaker van Marshall zet je snel een lekker muziekje op. Kies op je smartphone, tablet of laptop de muziek die jij wil horen (bijvoorbeeld via Spotify of Tidal) en je hoort het snel via de Marshall bluetooth-speakers. Marshall heeft verschillende bluetooth-speakers in het assortiment. Zowel indrukwekkende speakers om je in je huis te zetten als lichte en compacte speakers die je makkelijk overal mee naartoe neemt.

Elke Marshall speaker heeft een elegant maar stoer design die erg doet denken aan de vroegere gitaarversterkers die het merk in de jaren 60 van de vorige eeuw produceerde en tegenwoordig gewilde verzamelobjecten zijn.

Marshall bluetooth-speakers

Wifi-speakers: het Marshall-geluid in je hele huis

Wil je overal in huis genieten van jouw favoriete muziek? Met de wifi-speakers van Marshall creëer je eenvoudig een fraaie multiroom-opstelling. Hiermee speelt de muziek over elke speaker, perfect synchroon. Loop je van je slaapkamer naar de woonkamer, dan hoef je geen noot meer te missen. Wil je slechts op een speaker muziek horen, dan kan dat natuurlijk ook.

De wifi-speakers van Marshall hebben allemaal ingebouwde Chromecast-technologie, Apple Airplay en Spotify Connect, waardoor je bijvoorbeeld makkelijk Spotify over je speakers afspeelt. Ook zijn de Marshall wifi-speakers te gebruiken met Google Home. Hiermee kan je bijvoorbeeld aan je Google Nest mini vragen om The Black Crowes af te spelen op de Marshall Stanmore in je huiskamer, waarna na enkele tellen de eerste tonen van ‘Hard to Handle’ uit je speaker klinken.

Marshall wifi-speakers

Vinyl is weer helemaal terug

Platen zijn weer razend populair en vind je nog steeds terug in diverse platen- en muziekwinkels. Nadat je een halve middag door duizenden platen hebt lopen struinen heb je hem dan eindelijk gevonden. Jouw favoriete nummer één hit uit de jaren 80, ooit jouw eerste aangeschafte plaat waar je je eerste dansmoves op maakte in de disco en op schoolfeesten. Met de Marshall bluetooth en wifi-speakers zul je jouw jeugd weer herbeleven, want een aantal modellen hebben aan de achterzijde een rca aansluiting waarop je gemakkelijk een platenspeler aansluit. Let op dat je platenspeler een ingebouwde voorversterker bezit of plaats een externe phono-voorversterker tussen de speaker en de platenspeler.

Marshall bluetooth en wifi-speakers

Marshall

In 1962 kreeg drummer en eigenaar van een muziekwinkel Jim Marshall het verzoek voor een gitaarversterker die harder kon dan tot dan toe mogelijk was. Na enige tijd sleutelen had Jim Marshall een versterker gemaakt die voldeed aan de wensen van de klant. Wie dat was? Niemand minder dan Pete Townshed, de gitarist van ‘The Who’, op dat moment een van de grootste muzieksensaties ter wereld. Het Marshall-geluid werd goed ontvangen en binnen de kortste keren speelde alle grote namen in de muziekwereld op Marshall versterkers. Nu, bijna 60 jaar later is Marshall nog steeds een grote naam en weten de beste gitaristen keer op keer hun weg naar Marshall te vinden.

Een aantal jaar geleden besloot Marshall om zich niet meer alleen te richten op gitaarversterkers, maar haar kennis en ervaring toe te passen op headphones, bluetoothspeakers en wifi-speakers. Zo kan je overal, op elk moment van de dag genieten van jouw favoriete muziek met het krachtige en karakteristieke Marshall-geluid. Ook als jouw favoriete muziek geen gitaren bevat.

Marshall | Te koop bij Expert