Navigatie

Medisana

Massage Bloeddrukmeters Thermometers Weegschalen Luchtbevochtigers

Met Medisana is je gezondheid in goede handen. Het merk biedt innovatieve en stijlvolle lifestyle-producten die je helpen bij een gezonde, bewuste en ontspannende levensstijl. De medisch gecertificeerde gezondheidsproducten van Medisana maken het mogelijk alle lichaamsfuncties en -inspanningen nauwkeurig te meten en te analyseren, en met de 'healthy home' collectie maak je van je huis een echt thuis en kom je helemaal tot rust.

Bekijk alle producten van Medisana

Bekijk alle Medisana producten bij Expert
Bekijk alle Medisana producten bij Expert

Medisana massageproducten

Er gaat niets boven lekker ontspannen na een lange werkdag. Met de massageproducten van Medisana heb je voor ieder moment de juiste vorm van ontspanning. Zo kan je kiezen voor een infrarood massage, een badmassage apparaat of zelfs een kussen voor het hele lichaam. De producten laten je helemaal tot rust komen; zo is er ook nog eens keuze tussen verschillende massagetechnieken en zijn er massagekussens die speciaal voor een bepaald lichaamsdeel geschikt zijn.

Zo kies je bijvoorbeeld voor een massagekussen voor in je nek die Shiatsu-massage toepast: niet alleen aangenaam, maar ook nog eens functioneel. Zo neem je het kussen ook eenvoudig mee op reis en geniet je ook onderweg van een heerlijke en rustgevende massage.

Bekijk alle Medisana massageproducten

Medisana massage

Medisana bloeddrukmeters

Het belang van een gezonde bloeddruk is groot. Daarom is het zaak om de bloeddruk regelmatig te meten. Met de bloeddrukmeters van Medisana ben je altijd verzekerd van een klinische en betrouwbare meting. Binnen het assortiment van Medisana zijn er zowel bloeddrukmeters die bij de pols meten als bloeddrukmeters die bij de bovenarm meten. Via de geheugenfunctie sla je meerdere metingen per gebruiker op, zodat je altijd zicht hebt in je bloeddruk over een langere periode. Naast de bloeddruk meten bloeddrukmeters van Medisana ook de systole, diastole, hartslag, datum en tijd, voor een compleet beeld.

Enkele bloeddrukmeters beschikken over aritmie-indicatie, waarmee afwijkingen in het hartslagritme worden gemeten en doorgegeven. De bloeddrukmeter geeft een seintje wanneer aritmie wordt gemeten: zo wordt op tijd op de hoogte gesteld en kan je tijd een arts raadplegen wanneer dit nodig is.

Bekijk alle Medisana bloeddrukmeters

Medisana bloeddrukmeter

Medisana thermometers

Met de thermometers van Medisana weet je snel of je koorts hebt. De contactvrije metingen zijn snel en betrouwbaar en zijn ook nog eens hygiënisch. Dankzij een verandering van kleur op het display van de thermometer weet je gelijk of je een verhoogde temperatuur hebt. De thermometers hebben een geheugenfunctie om meerdere metingen op te slaan, en daarnaast zijn Medisana thermometers geschikt voor meting van omgevingstemperatuur, oppervlakken en vloeistoffen.

Doordat de metingen contactloos zijn hoef je geen tijd meer te besteden aan het schoonmaken van de thermometer na gebruik. Berg de thermometer op, en je bent gelijk klaar voor de volgende meting. De thermometers schakelen zichzelf na verloop van tijd uit, het is dus niet erg wanneer je deze vergeet uit te zetten.

Bekijk alle Medisana thermometers

Medisana thermometer

Medisana weegschalen

Met een weegschaal van Medisana heb je altijd inzicht in je gewicht. De step-on inschakeltechniek zorgt ervoor dat de weegschaal aan gaat wanneer je op het plateau gaat staan. Op het grote LCD-scherm lees je eenvoudig het gewicht af, dat nauwkeurig gemeten wordt door de verschillende sensoren. De meeste weegschalen van Medisana beschikken over een geheugenfunctie, waarmee je meerdere metingen op kunt slaan. Zo kan je over lange periodes inzicht krijgen in je gemiddelde gewicht, vetpercentage en spiermassa.

Wanneer de weegschaal over Bluetooth-functionaliteit beschikt worden deze gegevens ook gesynchroniseerd met de VitaDock+ app. Bekijk op je smartphone of tablet verschillende grafieken en gegevens over je gewicht en vetpercentage, en pas de gegevens aan zodat je alleen te zien krijgt wat je echt wilt zien.

Bekijk alle Medisana weegschalen

Medisana weegschaal

Medisana luchtbevochtigers

Vooral in de herfst en winter kan de lucht in huis droog zijn, vooral als je de verwarming in huis iets hoger zet. Een gezonde luchtvochtigheid in huis is niet alleen beter voor je gezondheid, maar helpt ook nog eens bij het behoud van houten meubels en vloer. Met de luchtbevochtigers van Medisana zijn de problemen die je bij een droge lucht in huis ervaart verleden tijd. Dankzij de ingebouwde hygrostaat stel je zelf de gewenste luchtvochtigheid in; de luchtbevochtiger doet de rest.

Dankzij een luchtbevochtiger geniet je van gezondere ademlucht. Dit heeft een aantal voordelen: je concentratievermogen wordt verhoogd, je bent minder vatbaar voor infecties en je slijmvliezen raken minder snel geïrriteerd. Doordat luchtbevochtigers van Medisana erg stil zijn plaats je ze overal door het huis, ook in de slaapkamer.

Bekijk alle Medisana luchtbevochtigers

Medisana luchtbevochtiger

Wie is Medisana?

Medisana is al 30 jaar de marktleider op het gebied van wellness- en gezondheidsproducten. De medisch gecertificeerde gezondheidsproducten van Medisana maken het mogelijk alle lichaamsfuncties en -inspanningen nauwkeurig te meten en te analyseren. Je krijgt meer inzicht in je gezondheid en je voortgang door je meetapparaten te verbinden met de VitaDock+ app. Een handig hulpmiddel om je gezondheid actief te monitoren en je doelen effectief te bereiken. Bij Medisana is je gezondheid in goede handen.

Bekijk alle Medisana producten bij Expert