Navigatie

Nespresso

Krups DeLonghi Magimix Sage

Nespresso producten bij Expert

Sinds 1986 zorgt Nespresso ervoor dat je thuis kunt genieten van de hoogste kwaliteit koffie. Door het innovatieve capsulesysteem heeft het Zwitserse bedrijf koffiedrinken thuis compleet veranderd. Als het om onze koffiekwaliteit gaat, laten ze namelijk niets aan het toeval over. Nespresso heeft aandacht voor elke stap in de koffiereis: van bes tot kopje en ook daarna door het recyclen van onze capsules. Vanaf dag één allemaal met één doel: jou laten genieten van de perfecte koffiesmaak.

Bekijk alle Nespresso producten

Nespresso apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Nespresso apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Nespresso Original

Met Nespresso Original maak je eenvoudig een klassieke espresso, ristretto of lungo. Al in 1986 kwam Nespresso met een simpel, maar revolutionair idee. Italiaanse espresso thuis, toegankelijk voor iedereen. Met het innovatieve capsulesysteem heeft het Zwitserse bedrijf koffiedrinken thuis compleet veranderd. Vanaf dag één allemaal met één doel: jou laten genieten van de perfecte koffiesmaak. Nespresso Original maakt gebruik van een zetmethode met de traditionele 19 bar druk, waardoor constante kwaliteit wordt gegarandeerd. En die kwaliteit begint al bij het selecteren van de koffiebes, de aandacht die we hebben voor de koffieboeren, het branden van de koffie en eindigt pas bij de heerlijke aroma en crema in jouw kopje. Kies uit een breed assortiment aan blends, elk met een uniek karakter. Mild of intens, kruidig of bloemig, je vindt altijd jouw favoriet.

 

Nespresso Vertuo

Wat Vertuo zo bijzonder maakt is dat de capsules roteren, waardoor er rijkere aroma’s vrijkomen en een zachte crema ontstaat. Zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden, van een dubbele espresso en gran lungo tot zelfs een karaf koffie. De machine en capsules werken perfect samen. De capsules zijn voorzien van een barcode. Met de laser herkent de machine de capsule en past de receptuur aan zoals de druk, temperatuur en hoeveelheid water.

Het verhaal van Nespresso begon in 1986, toen we besloten om de Italiaanse koffie naar huis te halen. Met Vertuo verleggen we opnieuw onze grenzen. Daarbij streven we naar de hoogste kwaliteit en laten we niets aan het toeval over. We hebben aandacht voor elke stap in de koffiereis: van bes tot kopje en ook daarna het recyclen van de capsules. De Nespresso koffiebranders en- malers ontwikkelden speciaal voor Vertuo de optimale branding en aroma’s. Het grote assortiment biedt een scala aan mogelijkheden. Voeg eenvoudig melk toe aan je kop koffie voor een heerlijke cappuccino, met de ideale balans tussen koffie en melk. Kopje na kopje de hoogste kwaliteit, met een druk op de knop.

Bekijk Vertuo apparaten

 
Een vergelijking tussen de Nespresso Essenza en Nespresso Vertuo Pop Essenza Vertuo Pop

Het zetsysteem

Met pompdruk Roterende capsules

Soorten cups

Original cups Nespresso Vertuo cups

Inhoud waterreservoir

0,6 liter 0,6 liter

Koffiespecialiteit

Kleine kopjes met een gewone cremalaag Grote koppen koffie met een dikke cremalaag

Verschillende kopgroottes

2: Espresso, Lungo 4: Espresso, Double Espresso, Gran Lungo, Mug

Bediening

Handmatig en kopgrootte kiezen Automatische capsuleherkenning

Opvangbak capsules

Geïntegreerd klein bakje aan de voorkant Geïntegreerde grote bak aan de zijkant

Niveaus van de koffietray

2 1

Formaat

20,4 cm 25,0 cm

Uitzonderlijke koffie

Nespresso staat voor uitzonderlijke koffie. Kennis, expertise en passie staan centraal bij elke stap van het proces, van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt. Met Nespresso heb je de keuze uit diverse melanges, smaken en soorten koffie van over de hele wereld. Kies uit het uitgebreide assortiment van de Vertuo en Original capsules en ontdek jouw favoriete koffie.

 

Duurzaamheid

Bij Nespresso staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In samenwerking met meer dan 110.000 koffieboeren in 12 verschillende landen zorgt Nespresso voor een duurzame manier van verbouwen en productie. Zo zorgt Nespresso niet alleen voor de kwaliteit van de koffie, maar ook voor duurzaamheid en de omgeving. En dat geldt niet alleen voor de koffie zelf, maar ook voor de aluminium capsules. Deze worden voor 100% gerecycled. Je kunt meedoen met recyclen door je gebruikte koffiecapsules weer in te leveren.

 

Essenza Mini – Compact design

Als je op zoek bent naar een compacte koffiemachine, dan is de Essenza Mini de perfecte oplossing. Ondanks dat de machine compact is, wordt er wat betreft de kwaliteit van de koffie geen enkel compromis gedaan. Je kunt kiezen uit twee verschillende designs en diverse kleuren. De Essenza mini heeft een eenvoudig, gestroomlijnd ontwerp en is eenvoudig in gebruik.

Bekijk Essenza Mini apparaten

 

CitiZ – Retro stijl

Het design van de CitiZ is een prachtige combinatie tussen modern en retro. Dit zie je terug in de lijnen, vormen, materialen en in de diverse verfijnde kleuren. Met de CitiZ maak je niet alleen espresso’s maar ook lungo’s. Het apparaat is heel eenvoudig te bedienen. Voor grotere koppen koffie kan je de kophouder eenvoudig inklappen. Door de 19bar drukpomp komt de smaak en het aroma van de koffie volledig tot zijn recht met een heerlijke crema laag. Toch op zoek naar een uitgebreidere variant? Kies dan voor de Citiz Platinum, hiermee zet je naast een espresso en lungo ook een Americano of zelfs heet water.

Bekijk CitiZ apparaten

 

Vertuo Pop

Geef je leven kleur met de Vertuo Pop machine van Nespresso. Met deze compacte Vertuo machine maak je een echt statement in je keuken. Kies uit een van de zes kleuren van spicy red tot pacific blue. Met de Vertuo pop heb je met één druk op de knop zelfs tot 4 verschillende kopgroottes koffie. En de machine? Die herkent zelf welke capsule je er in stopt door de handige barcode op de capsule en past de receptuur aan zoals druk, temperatuur en hoeveelheid water. Zo geniet jij eenvoudig van de allerlekkerste koffie met een rijke crema laag.

Bekijk Vertuo Pop machines

 

Vertuo Next

Koffiebeleving van het hoogste niveau? Drink jij graag een grote kop koffie in de ochtend en de lekkerste espresso na de lunch? Of gebruik jij je melkschuimer voor het maken van de lekkerste recepten? Met de Vertuo Next kies je uit maar liefst 6 verschillende kopgroottes. Want wist je dat je ook eenvoudig een karaf koffie zet? Daarmee geniet jij nog langer van jouw favoriete aromas en een rijke crema.

Bekijk Vertuo Next machines

 

Nespresso koffiemachines

Met Nespresso haal je heerlijke koffie in huis. De Nespresso koffieapparaten in combinatie met de handige koffiecapsules garanderen koffie van de hoogste kwaliteit. Geniet van heerlijke koffie in vele verschillende smaken, met of zonder melk. Van perfect intense espresso tot de romigste cappuccino. De koffieapparaten zijn er in verschillende uitvoeringen met diverse kleuren en ontwerpen, van modern tot retro. Nespresso heeft twee verschillende systemen. Het Nespresso original systeem heeft de kleinere capsules en is met name geschikt voor een klassieke espresso of perfecte lungo. Op zoek naar meer mogelijkheden? Wat Vertuo zo bijzonder maakt is dat de capsules roteren, waardoor er rijkere aroma’s vrijkomen en een zachte crema ontstaat. Zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden, van een dubbele espresso en gran lungo tot zelfs een karaf koffie.

Nespresso logo - apparaten te koop bij Expert