Navigatie

Nespresso

Krups DeLonghi Magimix Sage

Nespresso producten bij Expert

Nespresso is het door Nestlé ontworpen koffiezetsysteem waarmee je gemakkelijk met capsules overheerlijke koffie maakt. Zo zet je bijvoorbeeld een heerlijke espresso, ristretto, lungo of americano. Sommige Nespresso apparaten hebben bovendien een ingebouwde melkopschuimer voor cappuccino en latte macchiato.

Bekijk alle Nespresso producten

Nespresso apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Nespresso apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

NIEUW: Vertuo Plus - voor grootse koffiemomenten

De Nespresso Vertuo Plus is hét innovatieve Nespresso-systeem voor liefhebbers van een grote kop kwaliteitskoffie. Na 10 jaar onderzoek is het de koffie-expert van Nespresso gelukt om een compleet nieuwe techniek te ontwerpen waarmee de hoge kwaliteit van een espresso ook in een groter formaat wordt bereikt. Ze hebben daarvoor de Centrifusion-technologie ontwikkeld, de unieke technologie die een langere infusietijd combineert met centrifugale kracht die de caspule razendsnel om zijn as doet draaien. Het resultaat is verbluffend: koffie van uitzonderlijke kwaliteit, ook als grote kop.

Dit nieuwe Nespresso-systeem werkt erg gemakkelijk en praktisch. Je zet jouw heerlijke kop koffie met slechts één druk op de knop. Deze wordt altijd onder de beste omstandigheden bereidt, want via de barcode op de capsules selecteert hij automatisch de juiste hoeveelheid water, ideale temperatuur, extractieparameters en rotatiesnelheid. Alles voor de perfecte koffie!

Met dit gloednieuwe systeem geniet je op ieder moment van de dag van koffie zoals jij het wilt. Word jij ’s ochtends het liefst wakker met een dubbele espresso of juist met een grote mok koffie? Met de Nespresso Vertuo heb je keuze uit 29 verschillende koffiescups, maar ook uit 5 kopgroottes: de Alto van 414 ml, de Mug van 230 ml, de Gran Lungo van 150 ml, Double Espresso van 80 ml en de Espresso van 40 ml. Net als met de gewone Nespresso cups, heb je ook verschillende Barista Creations en Master Origins.

Bekijk Vertuo apparaten

Een vergelijking tussen de Nespresso Essenza en Nespresso Vertuo Plus Essenza Vertuo Plus

Het zetsysteem

Met pompdruk Met centrifuge (Centrifusion Technology)

Soorten cups

Originele Nespresso cups Vertuo cups

Inhoud waterreservoir

0,6 liter 1,2 liter en de Deluxe 1,8 liter

Koffiespecialiteit

Kleine kopjes met een gewone cremalaag Grote koppen koffie met een dikke cremalaag

Verschillende kopgroottes

2: Espresso en Lungo 5: Espresso, Double Espresso, Gran Lungo, Mug en Alto

Bediening

Handmatig en kopgrootte kiezen Automatisch openen en sluiten en herkenning van de cup

Opvangbak capsules

Geïntegreerd klein bakje aan de voorkant Geïntegreerde grote bak aan de achterkant

Niveaus van de koffietray

2 4

Formaat

20,4 cm 35,8 cm

Uitzonderlijke koffie

Nespresso staat voor uitzonderlijke koffie. Kennis, expertise en passie staan centraal bij elke stap van het proces, van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt. Met Nespresso heb je de keuze uit diverse melanges, smaken en soorten koffie van over de hele wereld. Er zijn ruim 25 soorten om uit te kiezen. Bij een nieuwe Nespresso koffiemachine krijg je een proefpakket met 14 verschillende koffies. Ontdek je favoriete koffie.

Duurzaamheid

Bij Nespresso staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In samenwerking met milieuorganisatie Rainbow Alliance en 70.000 boeren in 12 verschillende landen zorgt Nespresso voor een duurzame manier van verbouwen en productie. Zo zorgt Nespresso niet alleen voor de kwaliteit van de koffie, maar ook voor duurzaamheid en de omgeving. En dat geldt niet alleen voor de koffie zelf, maar ook voor de aluminium capsules. Deze worden voor 100% gerecycled. Je kunt meedoen met recyclen door je gebruikte koffiecapsules weer in te leveren.

Essenza Mini – Een compact apparaat met geweldige koffie

Als je op zoek bent naar een compacte koffiemachine, dan is de Essenza Mini de perfecte oplossing. Ondanks dat de machine compact is, wordt er wat betreft de kwaliteit van de koffie geen enkel compromis gedaan. De Essenza Mini is echte Nespresso in een compact apparaat. Je kunt kiezen uit twee verschillende designs en diverse kleuren. De Essenza mini heeft een eenvoudig, gestroomlijnd ontwerp.

Bekijk Essenza Mini apparaten

CitiZ – Retro stijl

Het design van de CitiZ is een prachtige combinatie tussen modern en retro. Dit zie je terug in de lijnen, vormen, materialen en in de diverse verfijnde kleuren. Met de CitiZ maak je niet alleen espresso’s maar ook lungo’s. Het apparaat is heel eenvoudig te bedienen. Voor grotere koppen of koffie met melkrecepten kun je de kophouder inklappen. En dankzij de hogedrukpomp komt de smaak en het aroma van de koffie volledig tot zijn recht, met een heerlijk crema laagje.

Bekijk CitiZ apparaten

Creatista Plus – Creëer koffie met perfect melkschuim

Creëer de perfecte cappuccino of latte macchiato met de Nespresso Creatista Plus koffiemachine. Met 8 verschillende koffierecepten, verschillende melkschuimdiktes en 11 instellingen voor de melktemperatuur, voel je jezelf een ware barista. Voor het bereiden van het melkschuim gebruikt het apparaat speciale melkschuimtechniek van Breville. Je favoriete koffie maken is kinderspel, met het overzichtelijke digitale scherm stel je makkelijk jouw perfecte koffierecept samen. En wanneer je haast hebt, is de Creatista dankzij het versnelde verhittingssysteem in 3 seconden op temperatuur. Maar als barista neem je natuurlijk het liefst de tijd om de perfecte koffie te bereiden.

Bekijk Creatista Plus apparaten

Nespresso koffiemachines

Met Nespresso haal je heerlijke koffie in huis. De Nespresso koffieapparaten in combinatie met de handige koffiecapsules garanderen koffie van de hoogste kwaliteit. Geniet van heerlijke koffie in vele verschillende smaken, met of zonder melk. Van perfect intense espresso tot de romigste cappuccino. De koffieapparaten zijn er in verschillende uitvoeringen met diverse kleuren en ontwerpen, van modern tot retro. Verder kun je met de Milk varianten ook koffierecepten met melk bereiden. Nespresso koffieapparaten zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud.

Nespresso logo - apparaten te koop bij Expert