Navigatie

Nespresso

Krups DeLonghi Magimix Sage

Nespresso producten bij Expert

Nespresso is het door Nestlé ontworpen koffiezetsysteem waarmee je gemakkelijk met capsules overheerlijke koffie maakt. Zo zet je bijvoorbeeld een heerlijke espresso, ristretto, lungo of americano. Sommige Nespresso apparaten hebben bovendien een ingebouwde melkopschuimer voor cappuccino en latte macchiato.

Bekijk alle Nespresso producten

Nespresso apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Nespresso apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Uitzonderlijke koffie

Nespresso staat voor uitzonderlijke koffie. Kennis, expertise en passie staan centraal bij elke stap van het proces, van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt. Met Nespresso heb je de keuze uit diverse melanges, smaken en soorten koffie van over de hele wereld. Er zijn ruim 25 soorten om uit te kiezen. Bij een nieuwe Nespresso koffiemachine krijg je een proefpakket met 14 verschillende koffies. Ontdek je favoriete koffie.

Duurzaamheid

Bij Nespresso staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In samenwerking met milieuorganisatie Rainbow Alliance en 70.000 boeren in 12 verschillende landen zorgt Nespresso voor een duurzame manier van verbouwen en productie. Zo zorgt Nespresso niet alleen voor de kwaliteit van de koffie, maar ook voor duurzaamheid en de omgeving. En dat geldt niet alleen voor de koffie zelf, maar ook voor de aluminium capsules. Deze worden voor 100% gerecycled. Je kunt meedoen met recyclen door je gebruikte koffiecapsules weer in te leveren.

Essenza Mini – Een compact apparaat met geweldige koffie

Als je op zoek bent naar een compacte koffiemachine, dan is de Essenza Mini de perfecte oplossing. Ondanks dat de machine compact is, wordt er wat betreft de kwaliteit van de koffie geen enkel compromis gedaan. De Essenza Mini is echte Nespresso in een compact apparaat. Je kunt kiezen uit twee verschillende designs en diverse kleuren. De Essenza mini heeft een eenvoudig, gestroomlijnd ontwerp.

Bekijk Essenza Mini apparaten

CitiZ – Retro stijl

Het design van de CitiZ is een prachtige combinatie tussen modern en retro. Dit zie je terug in de lijnen, vormen, materialen en in de diverse verfijnde kleuren. Met de CitiZ maak je niet alleen espresso’s maar ook lungo’s. Het apparaat is heel eenvoudig te bedienen. Voor grotere koppen of koffie met melkrecepten kun je de kophouder inklappen. En dankzij de hogedrukpomp komt de smaak en het aroma van de koffie volledig tot zijn recht, met een heerlijk crema laagje.

Bekijk CitiZ apparaten

Expert & Milk – Maak koffie precies zoals jij dat wilt

Met de Nespresso Expert & Milk zet je de heerlijkste koffie. Van een espresso of ristretto tot een milde americano. En met de melkopschuimer behoren ook een cappuccino of latte macchiato tot de mogelijkheden. Je hebt volledige controle over je koffie. Met de draaiknoppen kun je de koffie precies op jouw smaak afstemmen. Daarnaast is de koffiemachine ook te bedienen met een handige app op je smartphone. Met de app kun je het apparaat niet alleen voorprogrammeren, je kunt ook je favoriete koffierecepten bewaren zodat je ze later met een druk op de knop kunt terugvinden en bereiden. Led-lampjes geven aan wanneer je het waterreservoir moet vullen en wanneer de container voor gebruikte capsules moet worden geleegd. De Nespresso Expert & Milk past in elke keuken, dankzij het praktische, platte ontwerp.

Bekijk Expert & Milk apparaten

Creatista Plus – Creëer koffie met perfect melkschuim

Creëer de perfecte cappuccino of latte macchiato met de Nespresso Creatista Plus koffiemachine. Met 8 verschillende koffierecepten, verschillende melkschuimdiktes en 11 instellingen voor de melktemperatuur, voel je jezelf een ware barista. Voor het bereiden van het melkschuim gebruikt het apparaat speciale melkschuimtechniek van Breville. Je favoriete koffie maken is kinderspel, met het overzichtelijke digitale scherm stel je makkelijk jouw perfecte koffierecept samen. En wanneer je haast hebt, is de Creatista dankzij het versnelde verhittingssysteem in 3 seconden op temperatuur. Maar als barista neem je natuurlijk het liefst de tijd om de perfecte koffie te bereiden.

Bekijk Creatista Plus apparaten

Nespresso koffiemachines

Met Nespresso haal je heerlijke koffie in huis. De Nespresso koffieapparaten in combinatie met de handige koffiecapsules garanderen koffie van de hoogste kwaliteit. Geniet van heerlijke koffie in vele verschillende smaken, met of zonder melk. Van perfect intense espresso tot de romigste cappuccino. De koffieapparaten zijn er in verschillende uitvoeringen met diverse kleuren en ontwerpen, van modern tot retro. Verder kun je met de Milk varianten ook koffierecepten met melk bereiden. Nespresso koffieapparaten zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud.

Nespresso logo - apparaten te koop bij Expert