Navigatie

Nivona

Bekijk alle Nivona producten bij Expert

Inwendig en design uit Zwitserland; idee en technische kennis uit Duitsland: het merk Nivona draagt de koffiecultuur in het hart. Ze fabriceren niet alleen doordachte, hoogwaardige apparaten maar laten je ook kennis maken met lekkere recepten, trends en verdere koffie informatie uit de gehele wereld.

Bekijk alle producten van Nivona

Bekijk alle producten van Nivona
Bekijk alle producten van Nivona

Het proces

Achter de heerlijke koffie van Nivona gaat een systeem schuil: de koffie uit een pistonmachine komt nu ook uit een volautomaat met het Aromatica systeem en het nieuwe Aroma Balance systeem. Met deze technieken geven de bonen hun beste aroma. Alle koffie volautomaten zijn met technische snufjes uitgevoerd welke de enige zijn in hun soort. De onderscheidende factoren zijn de pompdruk van 15 bar en de doorloopsnelheid van het water door de zetgroep. Daardoor kunnen andere en meer natuurlijke bestanddelen uit de vers gemalen koffie vrijgemaakt worden.

Nivona bij Expert

SERIE 8

Duidelijke lijnen, hoogwaardig materiaal, eenvoudige bediening: mogen wij je voorstellen aan de perfecte machine voor een elegant en klassiek interieur? Met de laatste update staat de 8-serie voor een goede smaak- zelfs meer dan voorheen. Bovendien is het gebruiksgemak verbeterd: met de nieuwe BigPicture-modus kan de menu-uitstraling individueel worden ingesteld in grote of kleine pictogrammen en de cappuccino connaisseur plaatst cappuccino’s op een geheel nieuw niveau. Luxe kan zo eenvoudig zijn.

Nivona Serie 8 | Expert

SERIE 6

Een mooie koffiemachine tegen een top prijs. Vooral omdat het nu met een super-gestileerde body in mooi glanzend zwart komt. Met het unieke Aroma Balance Systeem komen de apparaten zeer dicht in de buurt van een pistonmachine. Daarom heeft Nivona dit ‘Barista in a box’ genoemd. Door middel van één druk op de knop kun je uit iedere koffieboon gevarieerde smaaknuances en dus meer aroma onttrekken.

Nivona Serie 6 | Expert

Wie is Nivona?

Nivona was uniek vanaf het allereerste begin, dankzij de consequente hoge kwaliteit van producten. De technische perfecte koffie volautomaten van Nivona zorgen ervoor dat je de de zin in koffie weer opnieuw gaat ontdekken. Of je een traditionele koffie liefhebber bent of een trendy espresso fan- bij de vier huidige serie's bevindt zich jouw ideale volautomaat.

Bekijk alle Nivona producten bij Expert