Navigatie

Numatic

Stofzuigers Huishoudelijk

Numatic producten bij Expert

Numatic produceert sinds 1969 krachtige stofzuigers. Hoewel er in 50 jaar veel is veranderd, blijven de kernwaarden van Numatic voor alle modellen hetzelfde: duurzaam, innovatief, betrouwbaar en prijsvriendelijk. Wanneer je aan Numatic denkt, dan denk je aan Henry stofzuigers. De eerste Henry stofzuiger rolde in 1981 van de fabrieksband en is 38 jaar later wereldberoemd. Voor zowel huishoudens als kantoren heeft Numatic stofzuigers in het assortiment. De missie van beide productgroepen is hetzelfde: de wereld een schonere plek maken.

Bekijk alle Numatic Producten

Numatic apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Numatic apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Numatic stofzuigers

De stofzuigers van Numatic zijn betrouwbaar en duurzaam. Met een aantal innovatieve functies zorgen Numatic stofzuigers voor optimaal gebruiksgemak. De stofzuigers van Numatic hebben een vrolijk uiterlijk dankzij de ogen en de glimlach op het gezicht van de stofzuigers. Ondanks het vrolijke uiterlijk zijn de stofzuigers van Numatic betrouwbaar en krachtig. De veelzijdigheid, de grote stofopvangcapaciteit en lange snoeren zorgen ervoor dat stofzuigen met Numatic een zorgeloze bezigheid wordt.

Numatic stofzuigers

Numatic Henry

Henry is het paradepaardje van Numatic. De vrolijke stofzuiger is makkelijk in gebruik en maakt het huis ook nog eens energiezuinig schoon. Er zijn in totaal 5 verschillende soorten Henry’s op de markt gebracht, zodat er voor elk huishouden een gepaste stofzuiger valt te kiezen. Naast Henry bestaat de stofzuigerfamilie van Henry uit nog een aantal stofzuigers: Hetty, James, Edward, Charles & George staan voor je klaar en hebben elk hun bijzondere kenmerken en kwaliteiten.

Numatic Henry, George en Hetty

Numatic accessoires

De Numatic stofzuigers komen nooit alleen. Bij de meeste Numatic stofzuigers worden accessoires geleverd, zoals verschillende zuigmonden of speciale borstels. De accessoires zijn een logische aanvulling op de stofzuiger, en ondersteunen jou en de stofzuiger voor een zo efficiënt mogelijke werking. Ook behoren stofzakken en motorfilters tot de verkrijgbare accessoires waardoor de stofzuiger langer meegaat.

Numatic accessoires

Varianten op de Numatic Henry

De Numatic Henry heeft een aantal varianten die zijn afgestemd op speciale schoonmaakeisen. Heb je een huisdier? De Numatic Henry Petcare is uitgerust met een Mico-Fresh motorfilter tegen huisdiergeurtjes, en de turboborstels zijn ideaal voor het verwijderen van huisdierharen. Gevoelig voor fijne stof of huismijt? De Numatic Henry Allergy neemt allergenen op met de HEPA-filter en zorgt voor een schonere lucht. Net een nieuw parket aan laten leggen? De Numatic Henry Parquet maakt subtiel en zonder krassen of beschadiging aan de vloer effectief schoon.

Numatic Henry Specials

Wie is Numatic?

Of het nou een groot kantoorpand is of een huiskamer: Numatic maakt het schoon. De stofzuigers van Numatic combineren een vrolijk design met hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid voor een optimale schoonmaakervaring. Numatic is opgericht in 1969 en produceert sindsdien stofzuigers in allerlei varianten die afgestemd zijn op specifieke schoonmaakeisen. De Numatic Henry rolt sinds 1981 van de fabrieksband en is al 38 jaar een fraaie toevoeging voor huiskamers en kantoorpanden. Naast de Henry stofzuigers staat de gehele Numatic-familie voor je klaar: Hetty, James, Edward, Charles & George hebben allemaal unieke eigenschappen en kwaliteiten waarmee elke kamer schoon wordt gemaakt.

Bekijk alle Numatic producten bij Expert