Navigatie

Pelgrim

Pelgrim producten bij Expert

Pelgrim is thuis in elke keuken. De apparaten zijn voorzien van de laatste technologieën en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De apparaten van Pelgrim worden niet online verkocht maar zijn verkrijgbaar bij de Expertwinkels.

Pelgrim apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Pelgrim apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Let op: De apparatuur van Pelgrim wordt niet online verkocht. Pelgrim is wel verkrijgbaar bij onze Expertwinkels.

Pelgrim kookplaten

De basis van elke keuken is de kookplaat. Welk type past het beste bij jou? Een gas-, inductie- of keramische kookplaat? Met gas kook je efficiënt en nauwkeurig; je regelt zelf de vlam onder je pan. Inductie is zeer populair; steeds meer mensen kiezen voor het voordeel van snel en energiezuinig koken (zo’n 25% zuiniger dan een keramische kookplaat). Een ander voordeel is dat je na het aanzetten (net als bij gas) direct aan de slag kunt, de plaat verwarmt namelijk direct de pan. Bij een keramische kookplaat kun je na het uitschakelen nog even doorsudderen dankzij de restwarmte. Een gaskookplaat met of zonder wok of een inductiekookplaat met flexzones? De keuze is aan jou. Pelgrim kookplaten beschikken over veel handige eigenschappen die het koken net iets makkelijker maken. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Pelgrim ovens

Met een Pelgrim oven bereid je de heerlijkste gerechten. Zoek je mogelijkheden om grote ovengerechten op verschillende niveaus te bakken of op te warmen dan bieden de ovens en ovens met magnetron-functie uitkomst. In een combi-stoomoven bereid je je gerechten op één van de gezondste manieren. Alle Pelgrim ovens blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak.

Mooi samen is niet alleen

Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van hun ovens, magnetrons en bijpassende apparaten heeft Pelgrim niet alleen naar het design gekeken maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn. En wat ook makkelijk is: de apparaten zijn perfect te combineren. Wat de wens ook is, er is een combinatie die perfect aansluit bij die wens. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in matzwart; zo krijgt jouw keuken een exclusieve, luxe uitstraling.

Stoer en stijlvol

Matzwarte apparaten zijn een echte blikvanger in de keuken. Niet verwonderlijk dat Pelgrims matzwarte assortiment in populariteit toeneemt. Plaats ze naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol geheel. Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak het compleet met een bijpassende kookplaat en afzuigkap. Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn. En ook schoonmaken gaat heel makkelijk.

Pelgrim

Pelgrim is al bijna 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken is dé plek in huis waar je je echt thuis voelt. Voor ontbijt, lunch, avondeten, borrels en feestjes. Pelgrim wil dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met haar keukenapparatuur. Daarom wordt constant gezocht naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Als puur Nederlands merk koppelen ze gebruikers- en schoonmaakgemak. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken. Mooi maar vooral makkelijk!

Pelgrim - apparaten te koop bij Expert