Navigatie

Princess

Eten bereiden Stofzuigers Koffiezetters

Princess producten bij Expert

Princess is in 1994 opgericht in Breda, is onderdeel van de Smartwares Group en biedt een breed assortiment van huishoudelijke artikelen. De 180 verschillende producten van Princess zijn onder te verdelen in 20 categorieën en variëren van blenders tot stofzuigers en friteuses tot ovens. Vandaag de dag worden de huishoudelijke artikelen van Princess in 63 landen wereldwijd verkocht en is het merk een grote speler geworden op de huishoudelijke artikelenmarkt.

Bekijk alle Princess producten

Princess apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Princess apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Eten bereiden met Princess

Met Princess wordt eten bereiden leuk en makkelijk. Breng je familie bij elkaar om te gourmetten of te barbecueën, of maak elke feestje compleet met de popcorn-, pizza- of wafelmakers van Princess. Dankzij het overzichtelijke design en de eenvoudige bediening kan iedereen met de apparaten van Princess overweg. Op zoek naar apparaten om dagelijks eten mee te bereiden? Princess heeft een breed aanbod van broodroosters, broodbakmachines of tostiapparaten die eten bereiden makkelijk maken.

Bekijk Princess eten bereiden

Bekijk Princess eten bereiden

Mixen en snijden

Voorzie in je dagelijkse vitaminebehoefte met de sapcentrifuges en fruitpersen van Princess. Welke groente- of fruitsoort je ook wilt persen, de producten van Princess helpen je een handje! De krachtige motoren in de sapcentrifuges van Princess zorgen ervoor dat je in een handomdraai een gezond sapje hebt, en dankzij slimme functies zoals het vergrendelsysteem en antislipvoetjes hoef je niet bang te zijn dat er ongelukken gebeuren. De persen en centrifuges zijn eenvoudig te gebruiken en zijn makkelijk in het onderhoud doordat verschillende onderdelen vaatwasser bestendig zijn en dus vlot schoon te maken zijn.

Bekijk Princess mixen en snijden

Bekijk Princess mixen en snijden

Stofzuigers

Met de Princess producten bereid je niet alleen eten en drinken, maar maak je ook het huis eenvoudig schoon! De Princess stofzuigers komen in allerlei soorten en maten, van sledestofzuigers tot steelstofzuigers, en van draadloos naar geluidloos. Princess kiest voor gebruiksgemak en probeert overlast te minimaliseren door stille uitvoeringen van stofzuigers uit te brengen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Princess EcoQuiet en de Princess Silencio, die respectievelijk slechts 62 en 65 dB geluid produceren. Met Princess stofzuigers maak je het huis snel en geruisloos schoon.

Bekijk alle Princess stofzuigers

Bekijk Princess mixen en snijden

Koffiezetters

De koffiefilter apparaten van Princess maken koffiezetten een aangename bezigheid. De ruime glaskan van Princess koffiefilter apparaten biedt voldoende capaciteit om op feestjes koffie te zetten voor de visite. Enkele Princess koffiefilter apparaten zijn uitgerust met RVS behuizing en gaan lange tijd mee, zodat je zonder zorgen koffie kunt blijven zetten. Met de 24-uurs timerfunctie bepaal je zelf wanneer er een bakje koffie voor je klaar staat, bijvoorbeeld net nadat je wakker wordt of op een vaste tijd ’s avonds.

Bekijk alle Princess koffiezetters

Bekijk alle Princess koffiezetters

Wie is Princess?

Princess werkt vanuit de gedachte ‘in ieder huis hoort een Princess thuis’. De producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en betaalbaarheid. Na de oprichting in 1994 veroverde Princess langzaamaan de wereld, en was het de grondlegger van de bakplaat waar miljoenen huishoudens nog altijd van genieten. Princess heeft als missie om bijzondere momenten met familie voor iedereen toegankelijk te maken. Tegelijkertijd probeert Princess om trends te vertalen naar betaalbare producten die qua vormgeving en luxe niet minder zijn dan designmerken.

Bekijk alle Princess producten bij Expert