Navigatie

Qlima

Klimaat Wijnkoelkasten Stofzuigers

Qlima producten bij Expert

In 1980 werd Qlima opgericht, nadat de eigenaar met een verplaatsbare kachel voor huishoudelijk gebruik in aanraking kwam. In de jaren daarna groeide het merk uit tot een specialist op het gebied van binnenhuisklimaat, tegenwoordig worden de innovatieve producten van Qlima in ruim 20 Europese landen verkocht via ongeveer 15.000 dealers. De teller staat op meer dan 20 miljoen verkochte producten, en als het aan Qlima ligt zal dat aantal de komende jaren alleen maar toenemen.

Bekijk alle Qlima producten

Qlima apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Qlima apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Qlima klimaat

Met de Qlima klimaat producten regel je de temperatuur of luchtvochtigheid in de kamer of op je terras met een breed assortiment aan kachels, ventilators, luchtkoelers of luchtontvochtigers. De producten van Qlima zijn eenvoudig te gebruiken en werken snel, zodat je op een warme zomerdag snel kunt genieten van een koele kamer. Met de oververhittingsbeveiliging en timerfunctie zijn de producten van Qlima veilig en voldoen ze aan de veiligheidsnormen binnen klimaatproducten.

Bekijk Qlima klimaat

Qlima klimaat

Qlima stofzuigers

De stofzuigers van Qlima zijn robuust en krachtig. Qlima stofzuigers maken zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken stof- en vuilvrij met de handige blaasfunctie. De Qlima stofzuigers zijn alleszuigers, waardoor ze geen moeite hebben met het verwijderen van bouwafval, bladeren in de tuin, vloeistoffen of sneeuw. De stofzuigers hebben veel vermogen, reinigen elke ondergrond efficiënt en hebben voor elke schoonmaakklus een oplossing. Tegelijkertijd houden Qlima stofzuigers rekening met je omgeving; met de krasvrije wielen verplaats je de stofzuiger eenvoudig en zonder zorgen van garage naar huiskamer.

Bekijk alle Qlima stofzuigers

Wie is Qlima?

Qlima is de Europese marktleider op het gebied van verplaatsbare kachels en airco’s. Het bedrijf beschikt over een eigen Product Development Group die zich bezighoudt met het zoeken naar unieke productvoordelen en een onderscheidend design. Alle Qlima producten worden ontwikkeld conform de geldende wetgeving en veiligheidsnormen en in samenwerking met Europese keuringsinstituten, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Veel producten hebben een CE, GS of NF certificaat waarmee de producten als veilig gelabeld kunnen worden.

Bekijk alle Qlima producten bij Expert