Navigatie

Ring
In contact blijven met wat belangrijk is, dat is waar Ring voor staat. En dat doen ze door klanten te helpen in verbinding te blijven met de plaatsen, mensen en dingen die waardevol zijn. Met videodeurbellen, beveiligingscamera’s en alarmsystemen ben je altijd op de hoogte van wat er in en om je huis gebeurt en ben je altijd zeker van een veilig thuis. En dat is wel zo geruststellend.

Alle Ring-producten
Ring-header

Ring videodeurbellen


Dit is waar het allemaal mee begon: slimme videodeurbellen. En nog steeds is de Ring Doorbell de hoeksteen van het bedrijf. Met Ring videodeurbellen weet je altijd wie er voor de deur staat, ook als je zelf niet thuis bent. De camera’s streamen een videoverbinding naar je smartphone, zodat je op afstand ziet wie er aanbelt. En wil je communiceren met het bezoek, dan praat je eenvoudig en duidelijk via het tweewegs-praatsysteem. Handig om bijvoorbeeld een pakketbezorger instructies te geven of je bezoek te laten weten dat je onderweg bent.


Ring biedt een breed assortiment aan videodeurbellen, zodat je altijd de deurbel vindt die bij jou past. Van volledig draadloze deurbellen die werken op een batterij, tot deurbellen met draad, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt.

Ring videodeurbellen

Ring beveiligingscamera's


Met Ring zie je niet alleen wie er voor de deur staat, je kan je hele huis in de gaten houden. Zowel binnen als buiten. Daar heeft Ring verschillende beveiligingscamera’s ontwikkeld.


Met de Ring Indoor Camera’s stream je makkelijk camerabeelden naar je telefoon, zodat je altijd ziet wat er thuis gebeurt. En dat is niet alleen handig vanwege mogelijke inbrekers, je kan ook ideaal om je huisdieren in de gaten te houden. Ben je zelf thuis en wil je niet dat anderen kunnen zien wat je doet, door een handmatige, verwijderbare privacy kan schakel je eenvoudig audio en video uit met een draaibeweging.


Met de Ring Outdoor Camera’s bekijk je makkelijk wat er rondom je huis gebeurt. Je hangt de camera op een tactische plek op, of je zet hem ergens neer, waarna je een melding krijgt zodra er beweging wordt gedetecteerd. Je kan vervolgens direct de beelden bekijken op je telefoon. Daarnaast is het ook mogelijk om een floodlight te koppelen. Ideaal om eventuele ongewenste bezoekers weg te jagen, of om jezelf van licht te voorzien, bijvoorbeeld als je naar de auto loopt.


Ring beveiligingscamera's

Ring beveiligingssystemen


Met de Ring beveiligingssystemen maak je je home security compleet. Van bedieningspanelen en sirenes tot bewegings- en contactsensoren. Deze breng je aan op deuren, ramen en muren en je krijgt direct een melding als er een deur of raam opengaat. Ben jij niet thuis op het moment dat er een raam opengaat, dan gaat een luide sirene af om inbrekers af te schrikken.

Ring home security
Ring logo

Wie is Ring


Ring is het Amerikaanse bedrijf dat aan de wieg staat van videodeurbellen. Al meer dan 10 jaar geleden kwam het bedrijf met een eerste versie en intussen wordt het vaak gezien als de gouden standaard van videodeurbellen. Daarnaast produceert Ring andere producten voor een veilig smart huis, van beveiligingscamera’s tot home security-systemen.