Navigatie

Senseo

Philips

Senseo producten bij Expert

Welke van de unieke koffiepadapparaten je ook kiest, je zet met één druk op de knop keer op keer een heerlijk kopje koffie. Met of zonder verse melk, mild of sterke koffie, maar altijd met die heerlijke crema laag van Senseo. Er zijn verschillende type apparaten in een groot aantal trendy kleuren; voor ieder wat wils.

Bekijk alle Senseo producten

Senseo apparaat kopen? Dat doe je bij Expert
Senseo apparaat kopen? Dat doe je bij Expert

Apparaten

Sinds de nog steeds verkrijgbare Senseo Original zijn er veel nieuwe apparaten bijgekomen. Heb je vaak een huis vol met visite? Geen probleem voor de Senseo Switch. Met het eerste 2-in-1 koffiezetapparaat kan je met een druk op de knop kiezen of je een kan filterkoffie voor een groter gezelschap wilt zetten of slechts één kopje voor jezelf. Drink je je koffie graag met melk? Kijk naar de Senseo Latte Duo, deze stelt je in staat om je favoriete koffiespecialiteiten te maken, met één druk op de knop. Van latte, latte macchiato naar een heerlijke cappuccino.

Bekijk Senseo apparaten

Senseo koffiezetapparaat

Zelf melkspecialiteiten maken met de melkopschuimer

Je kopje koffie aftoppen met een luchtige melkschuimlaag? Het is nu gemakkelijker dan ooit met de melkopschuimer van Senseo! Dankzij de ideale temperatuur en snelheid maak je met deze melkopschuimer heerlijk, verfijnd melkschuim. Heerlijk koud melkschuim voor een ijscappuccino in de zomer, 's winters warme melk en melkschuim voor een latte macchiato: met de Semsep melkopschuimer maak je het in een handomdraai!

Bekijk de Senseo melkopschuimer

Senseo CA6500 melkopschuimer

Onderhoud van je Senseo apparaat

Het ontkalken is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je Senseo apparaat. Door regelmatig je Senseo te ontkalken, kun je blijven genieten van heerlijke Senseo koffie. We adviseren het apparaat tenminste elke drie maanden te ontkalken. Indien je in een omgeving woont met een hoog kalkgehalte in het water, dan zal het nodig zijn vaker te ontkalken. Sommige apparaten hebben een lampje dat gaat branden wanneer het apparaat ontkalkt moet worden. Deze gaat na ongeveer 400 kopjes koffie branden. Het kan per apparaat verschillen hoe je deze moet ontkalken, voor de werkwijze van jouw apparaat kan je het beste in de gebruiksaanwijzing kijken.

Ontkalken van je Senseo apparaat

Viva Café Duo Select

Proef het verschil
Met Duo Select kies je zelf de koffiesterkte. Ga je voor de traditionele milde Senseo, of wil je hem extra sterk, met een nog vollere smaak? Door verschillende waterdruk niveaus komen er meer koffiesmaken vrij.

Met Duo Select draai je naar links om een vertrouwde soepele Senseo koffie te maken. Draai naar rechts om meer koffiesmaken uit dezelfde koffiepad te halen dankzij de unieke zetintervallen. Voor een nog vollere Senseo koffiesmaak.

Bekijk Viva Café Duo Select

Viva Café Duo Select

Wie is Senseo?

In februari 2001 bundelen Douwe Egberts en Philips hun krachten en zorgen voor een ware koffierevolutie. De twee grote Nederlandse merken introduceren in duizenden huishoudens de koffiepad. Vandaag de dag is een vers kopje SENSEO® koffie niet meer weg te denken uit ons leven.  De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste Senseo-apparaat voor jou.

Bekijk alle Senseo producten bij Expert