Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Siemens

Geniet vandaag van de technologie van de toekomst

De innovatieve apparaten van Siemens maken het leven eenvoudiger. Doordat ze zo slim en intuïtief zijn, houdt u meer tijd over op een dag. Siemens is vooral bekend van zijn uitgebreide assortiment aan inbouwapparatuur. Dat is niet gek, want Siemens was de eerste fabrikant die met inbouwapparatuur kwam en heeft zich op dit gebied bewezen. Siemens apparaten hebben een moderne, tijdloze vormgeving en passen perfect bij uw keuken. Al meer da 160 jaar staat Siemens voor perfectie, precisie en creativiteit.

Bekijk alle Siemens producten

Siemens | Expert

SensoFresh – Voor frisse was, zonder te wassen

Geef uw kleding een opfrisbeurt met actieve zuurstof, zonder gebruik van water. Met de sensoFresh wasmachines van Siemens kunt u bijna alle soorten kleding veilig opfrissen, zelfs textielsoorten die normaal niet in de wasmachine mogen. Uw kleding wordt hygiënisch schoon, bij een lage temperatuur van 40°C. In plaats van dat u met een kledingstuk naar de stomerij moet, gebruikt u voortaan gewoon sensoFresh.

Siemens_Sensofresh

Hyperfresh – Tot wel drie keer langer vers

Vlees, vis, groente en fruit blijven tot drie maal langer vers in een Siemens koelkast met hyperFresh premium. In de hyperFresh lade worden etenswaren bewaard bij een temperatuur van 0°C. Verder past u de vochtigheidsgraad eenvoudig aan van droog voor fruit tot vochtig voor groenten. Dankzij een perfect afgestelde vochtigheidsgraad kunt u etenswaren tot wel drie keer langer bewaren.

Siemens_Hyper_fresh

Siemens Home Connect – Makkelijke bediening, waar u maar wilt

De Home Connect apparaten van Siemens zijn eenvoudig te bedienen via een app op uw smartphone, waar u maar wilt. Van koken tot wassen, voor elk type apparaat heeft Siemens een slimme versie met Home Connect. Warm alvast de oven op en zet een heerlijk kopje koffie terwijl u onderweg bent naar huis. Met Home Connect kan het!

Home_connect_Siemens

Vragen of persoonlijk advies over de producten van Siemens?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Wilt u weten wat Siemens voor u kan betekenen? Voel het verschil en kom de Siemens apparaten in het echt bekijken. Uw lokale Expert winkel staat altijd voor u klaar! Op basis van uw wensen, eisen en budget komen we samen tot de perfecte keuze. Vind de dichtstbijzijnde Expertwinkel, of neem direct contact op!

Siemens