Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Siemens

Wasmachines Drogers Vaatwassers Keukenapparatuur

De innovatieve apparaten van Siemens maken het leven eenvoudiger. Doordat ze zo slim en intuïtief zijn, houd je meer tijd over op een dag. Siemens is vooral bekend van zijn uitgebreide assortiment aan inbouwapparatuur. Dat is niet gek, want Siemens was de eerste fabrikant die met inbouwapparatuur kwam en heeft zich op dit gebied bewezen. Siemens apparaten hebben een moderne, tijdloze vormgeving en passen perfect bij je keuken. Al meer da 160 jaar staat Siemens voor perfectie, precisie en creativiteit.

SensoFresh – Voor frisse was, zonder te wassen

Geef je kleding een opfrisbeurt met actieve zuurstof, zonder gebruik van water. Met de sensoFresh wasmachines van Siemens kun je bijna alle soorten kleding veilig opfrissen, zelfs textielsoorten die normaal niet in de wasmachine mogen. Je kleding wordt hygiënisch schoon, bij een lage temperatuur van 40°C. In plaats van dat je met een kledingstuk naar de stomerij moet, gebruik je voortaan gewoon sensoFresh.

Siemens_Sensofresh

Hyperfresh – Tot wel drie keer langer vers

Vlees, vis, groente en fruit blijven tot drie maal langer vers in een Siemens koelkast met hyperFresh premium. In de hyperFresh lade worden etenswaren bewaard bij een temperatuur van 0°C. Verder pas je de vochtigheidsgraad eenvoudig aan van droog voor fruit tot vochtig voor groenten. Dankzij een perfect afgestelde vochtigheidsgraad kun je etenswaren tot wel drie keer langer bewaren.

Siemens_Hyper_fresh

Siemens Home Connect – Makkelijke bediening, waar je maar wilt

De Home Connect apparaten van Siemens zijn eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone, waar je maar wilt. Van koken tot wassen, voor elk type apparaat heeft Siemens een slimme versie met Home Connect. Warm alvast de oven op en zet een heerlijk kopje koffie terwijl je onderweg bent naar huis. Met Home Connect kan het!

Home_connect_Siemens

Vragen of persoonlijk advies over de producten van Siemens?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Wil je weten wat Siemens voor jou kan betekenen? Voel het verschil en kom de Siemens apparaten in het echt bekijken. Je lokale Expert winkel staat altijd voor je klaar! Op basis van je wensen, eisen en budget komen we samen tot de perfecte keuze. Vind de dichtstbijzijnde Expertwinkel, of neem direct contact op!

Siemens