Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Sonos

Wat is Sonos?

Het begon allemaal met een eenvoudig doel: de wereld helpen beter te luisteren. Sonos maakt voluit luisteren gemakkelijker, meeslepender en meer de moeite waard. De luisteraar staat voorop; Sonos-producten zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Sonos is continu bezig de beleving van het luisteren te verbeteren. Sonos is het draadloze Home Sound System dat elke kamer van je huis vult met perfect klinkende muziek, films en tv. Stream via wifi en speel af waar je zin in hebt. Versterk elk moment van de dag met intens en sensationeel geluid.

Bekijk alle Sonos producten
Wie-is-Sonos-bekijk-producten-bij-Expert

Hoe werkt Sonos?

Muziek waar je maar wilt. Stekker in het stopcontact. Even wachten op je wifi en je bent klaar om te rocken. Dat is alles: geen kabels, geen lastige software en geen ander gedoe. Je leven beperkt zich niet tot één kamer. Dus waarom je muziek wel? Je voelt de kick van een Sonos-systeem pas echt als je meerdere speakers toevoegt. Ineens speel je in elke kamer een andere track. Of je groepeert je speakers en blaast je hele huis in één keer omver met een sensationele sound. Omdat alles van Sonos draadloos met elkaar samenwerkt, is het makkelijk om je hele huis kamer voor kamer met muziek te vullen.

Eindeloze muziekkeuze

Of je favoriete muziek nu te vinden is op Spotify, Apple Music of Soundcloud, bij Sonos kan het allemaal. Via Sonos heb je toegang tot meer dan 50 gratis of betaalde streamingdiensten, zodat je altijd kan luisteren naar de muziek waar je zin in hebt. Switch in een handomdraai van muziekaanbieder, zonder de Sonos-app te verlaten, of maak gebruik van onder andere Spotify Connect om direct naar Sonos te streamen zonder uit je Spotify-app te gaan. Radio luisteren? Met TuneIn Radio heb je toegang tot meer dan 100.000 radiozenders, van kleine lokale omroepen tot de grootste radiostations ter wereld.

expert-helpt-je-verder-met-Sonos

Sonos Trueplay

Elke kamer klinkt anders en met Trueplay heb je overal een geweldige sound. Het enige dat je nodig hebt zijn een paar minuten van je tijd en een iPhone, iPad of iPod Touch. Trueplay gebruikt de Sonos-app en de microfoon op je iPhone of iPad om te meten hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere voorwerpen in een kamer. Daarna worden er precieze akoestische aanpassingen gedaan - groot of klein - om ervoor te zorgen dat je altijd de puurste versie van je muziek hoort. Trueplay meet onder andere de grootte van de kamer, de inrichting ervan, de meubels, de plaatsing van de speaker en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de geluidskwaliteit. Daarna wordt elke woofer en tweeter apart getuned. Zo kan jij genieten van de optimale geluidskwaliteit.

Stijlvolle kwaliteitsspeakers

Sonos-speakers zijn uitgerust met D-klasse luidsprekers en worden aangestuurd door uniek ontwikkelde drivers die een kristalhelder, rijk en diep geluid leveren, zonder vervorming. En de speakers leveren niet alleen prachtig geluid, ze hebben ook een fraai design. De compacte speakers zijn beschikbaar in stijlvol zwart of strak wit en zijn mooi afgewerkt met minimalistische touch-knoppen voor de bediening. Hierdoor kan je subtiel in en hoekje wegstoppen, maar ook trots tentoonstellen in, bijvoorbeeld, een boekenkast.

expert-helpt-je-verder-met-Sonos

Vragen of liever persoonlijk advies over Sonos producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ervaren hoe Sonos speakers klinken? Om zelf het verschil te kunnen ervaren, kun je Sonos producten bekijken en testen in een van onze winkels. De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is, of klik hier om direct contact op te nemen!

expert-helpt-je-verder-met-Sonos