Navigatie

Sony

Televisies Koptelefoons Speakers Soundbars

Bekijk alle Sony producten bij Expert

Met een eindeloze passie voor technologie is Sony een van meest inspirerende elektronicamerken. Het merk staat bekend om stijlvolle ontwerpen en unieke kwaliteit voor een goede prijs. Bij Sony vind je veel verschillende producten met dezelfde goede kwaliteit. Ontdek het ruime assortiment televisies, soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers bij Expert. Sony ontwikkelt continu nieuwe producten met verrassende features, die het leven een stuk leuker maken.

Bekijk alle Sony producten

Bekijk Sony bij Expert
Sony producten bij Expert

Bekijk alle Sony producten bij Expert

Met een eindeloze passie voor technologie is Sony een van meest inspirerende elektronicamerken. Het merk staat bekend om stijlvolle ontwerpen en unieke kwaliteit voor een goede prijs. Bij Sony vind je veel verschillende producten met dezelfde goede kwaliteit. Ontdek het ruime assortiment televisies, soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers bij Expert. Sony ontwikkelt continu nieuwe producten met verrassende features, die het leven een stuk leuker maken.

Bekijk alle producten van Sony

Sony WH-1000XM5

Het is dé Sony-koptelefoon voor muziekliefhebbers: de Sony WH-1000XM5. Deze koptelefoon in alle opzichten een stap beter dan de WH-1000XM4; met een nieuw design, verbeterde noise-cancelling en allerlei slimme technieken.

Muziek ervaar je met de Sony WH-1000XM5 op het hoogste niveau. De koptelefoon ondersteunt High-Res Audio, waarmee je zelfs de kleinste details hoort en de subtielste muzikale nuances beleeft. Luister je muziek via een bron die het geluid in een lagere kwaliteit afspeelt, dan schaalt de DSEE Extreme-chip dit op zodat je de geluidskwaliteit omhoog springt. Daarnaast heeft de WH-1000XM5 misschien wel de beste noise-cancelling ter wereld. Of je nu op een rumoerig kantoor werkt, in de trein zit, of thuiswerkt met spelende kinderen, met deze koptelefoon sluit je de wereld buiten zodat jij je puur kan focussen.

Het duidelijkste verschil met de WH-1000XM4 is het design. De Sony WH-1000XM5 heeft een volledig vernieuwd ontwerp; minimalistisch, strak en subtiel. En daarbij comfortabel genoeg om de koptelefoon de hele dag op te hebben. Een aanrader.

Sony WH-1000XM5 Zwart Sony WH-1000XM5 Zilver
Sony WH-1000XM5 | Te koop bij Expert

Sony Bravia XR

Sony XR-tv’s zijn de volgende stap in fantastische beeldkwaliteit. Ongekende slimme processoren die beelden analyseren op basis van cognitieve intelligentie. Elk frame wordt geanalyseerd, onderwerpen worden herkend en specifieke verbeteringen worden toegepast.

En niet alleen het beeld, ook het geluid wordt geoptimaliseerd. Sony XR verwerkt het geluid op dezelfde manier zoals als het menselijk gehoor.

Daarnaast heb je met een Sony XR-tv exclusief toegang tot Bravia Core. De nieuwe streamingdienst van Sony. Talloze films uit de Sony Picture filmstudio zijn in hoge kwaliteit te bekijken en de nieuwste bioscoopfilms zijn direct te streamen in je woonkamer*

* Het kijken van de nieuwste bioscoopfilms kan een token kosten.

Bekijk alle Sony Bravia XR-tv's

Sony WH-1000XM4

Geniet van jouw mooiste muziek, zonder gestoord te worden, waar je ook bent. De Sony WH-1000XM4 is het nieuwe wonderkind van Sony. Deze over-ear bluetooth koptelefoon combineert ongekende noise-cancellingprestaties met High Res Audio en een hoog draagcomfort om jou ultiem te laten genieten van jouw favoriete muziek.

Ook beschikt de Sony WH-1000XM4 over slimme features waardoor je op elk moment het beste luistert. Zo herkent dit paar headphones of je reist, wacht of loopt en past hier de hoeveelheid omgevingsgeluid die het doorlaat aan. Zo kan je rustig op het station zitten zonder je zorgen te maken dat je de omroep van een wisselspoor mist en heb je in de trein zelf helemaal geen last meer van omgevingsgeluid. Ook kan je specifieke locaties registreren waarbij de koptelefoon automatisch overschakelt naar jouw gewenste profiel.

Daarnaast kan de WH-1000XM4 de muziek automatisch pauzeren als je de koptelefoon afzet of als je begint te praten. Zo kan je alles goed blijven horen en mis je geen moment van jouw favoriete muziek of het audioboek dat je luistert.

Sony WH-1000XM4 Zwart Sony WH-1000XM4 Zilver Review: Sony WH-1000XM4 - Eerste indruk | Expert
Sony WH-1000XM4 | Te koop bij Expert

Sony Linkbuds

De nieuwste lijn Sony-oordopjes zijn de Sony Linkbuds. Met de Linkbuds ben je altijd connected met de wereld. Zowel de on- als offline. Deze oordopjes zijn namelijk speciaal ontwikkeld dat je ze de hele dag in kan houden. Deze oortjes hebben een uniek open ringontwerp waarmee je altijd de geluiden om je heen hoort. Zo kan je makkelijk een gesprek voeren met je vrienden terwijl de muziek lekker door blijft spelen.

Luister je liever muziek zonder gestoord te worden? Dan kan je kiezen voor de Sony Linkbuds S. Dit zijn de high-end noise-cancelling oordopjes van Sony waarmee je ook altijd verbonden bent. Deze oordopjes zitten de hele dag comfortabel en zijn uitgerust met Precise Voice Pickup Technology, waarmee je kristalheldere gesprekken voert. Wil je met iemand praten, dan pauzeert de muziek automatisch, zodat je de oortjes niet uit hoeft te doen. Daarnaast geniet je van jouw favoriete muziek op het hoogste niveau door de ondersteuning van High-Res Audio.

Sony Linksbuds (Grijs)
Sony Linkbuds S | Te koop bij Expert

Sony XR-A95K

Een magische verschijning.’ Zo omschreef het comité van de prestigieuze Red Dot Award de Sony XR-A95K. Red Dot bekroonde deze televisie dan ook met de Best of the Best-award. En niet voor niets.

De Sony XR-A95K is de eerste Sony-tv met een QD OLED-scherm, waarbij het beste van OLED wordt gecombineerd met het beste van QLED. Simpel gezegd betekent dit dat je van de XR-A95K zowel de diepe zwartwaarden en het ongekende contrast van OLED als de helderheid en het kleurbereik van QLED kan verwachten. Combineer dat met de Bravia XR-processor en je hebt een fenomenale tv met ongeëvenaard beeld.

Tel daar het krachtige geluid, het gebruiksvriendelijke Google TV, Bravia Core en het unieke design bij op en je een werkelijk prachtig tv-toestel voor elke liefhebber.

Bekijk de Sony XR-55A95K Bekijk de Sony XR-65A95K

Sony HT-A7000 soundbar

Alles in één of zo compleet mogelijk? Met de Sony HT-A7000 kan het allebei. De HT-A7000 is een premium 7.2.1-kanaals soundbar van Sony waarmee je het bioscoopgeluid in huis haalt. De soundbar heeft twee ingebouwde subwoofers en maakt gebruik van slim gerichte drivers waarmee je het geluid helemaal om je heen hoort. Hierdoor zit je middenin de actie en ervaar je jouw favoriete film op hoog niveau.

Wil je echt het ultieme geluid, dan kan je de soundbar nog uitbreiden met een losse subwoofer en draadloze achterspeakers. Met deze speakers hoor je geen virtueel geluid achter je, maar komt het ook echt van achterin de kamer vandaan. Hiermee komt Dolby Atmos helemaal tot leven.

Daarnaast kan je de Sony HT-A7000 ook uitstekend gebruiken om muziek te luisteren. De soundbar ondersteunt High Res-Audio - waarmee je geniet van geluidskwaliteit die hoger is dan cd-geluid - en 360 Realitiy Audio, waarmee je de muziek helemaal om je heen hoort.

Sony HT-A7000 direct kopen

Sony SRS-XG300 Bluetooth-speaker

Thuis op de bank na een lange dag werken, met een groep vrienden in het park of op het strand. Met de Sony SRS-XG300 heb je altijd de passend geluid bij de hand. Deze bluetoothspeaker is perfect voor elke situatie. Luister je thuis om te relaxen, dan zorgt de ingebouwde Ambient Illumination voor een ontspannen sfeer.

Doordat de SRS-XG300 is uitgerust met de X-Balanced Speaker Unit kan deze Sony-box een verrassend groots basgeluid produceren, zonder vervorming. Dit betekent dat je de speaker lekker hard kan zetten en altijd kan blijven genieten van prachtig geluid.

Is het tijd voor een feestje en wil je dit naar een hoger niveau tillen? Met Party Connect verbind je tot wel 100 geschikte draadloze speakers. Het feest kan beginnen.

Wie is Sony?

Bij Sony vind je veel verschillende producten, met een passend product voor elk budget. Van hoogwaardige luxeproducten tot eenvoudige modellen die in de basis van elke elektronicawens voorzien. En Sony produceert niet alleen uitstekende versies van bestaande concepten, het bedrijf ontwikkelt zelf ook aan de lopende band innovatieve producten, waarvan de Walkman misschien wel het meest bekende voorbeeld is.

Ontdek het ruime assortiment Sony tv’s, soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers bij Expert. Sony ontwikkelt continu nieuwe producten met verrassende features, die het leven een stuk leuker maken.

Bekijk alle Sony producten bij Expert