Navigatie

Sony

Televisies Koptelefoons Speakers Soundbars

Bekijk alle Sony producten bij Expert

Met een eindeloze passie voor technologie is Sony een van meest inspirerende elektronicamerken. Het merk staat bekend om stijlvolle ontwerpen en unieke kwaliteit voor een goede prijs. Bij Sony vind je veel verschillende producten met dezelfde goede kwaliteit. Ontdek het ruime assortiment televisies, soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers bij Expert. Sony ontwikkelt continu nieuwe producten met verrassende features, die het leven een stuk leuker maken.

Bekijk alle Sony producten

Bekijk Sony bij Expert
Sony producten bij Expert

Bekijk alle Sony producten bij Expert

Met een eindeloze passie voor technologie is Sony een van meest inspirerende elektronicamerken. Het merk staat bekend om stijlvolle ontwerpen en unieke kwaliteit voor een goede prijs. Bij Sony vind je veel verschillende producten met dezelfde goede kwaliteit. Ontdek het ruime assortiment televisies, soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers bij Expert. Sony ontwikkelt continu nieuwe producten met verrassende features, die het leven een stuk leuker maken.

Bekijk alle producten van Sony

Sony Bravia XR

Sony XR-tv’s zijn de volgende stap in fantastische beeldkwaliteit. Ongekende slimme processoren die beelden analyseren op basis van cognitieve intelligentie. Elk frame wordt geanalyseerd, onderwerpen worden herkend en specifieke verbeteringen worden toegepast.

En niet alleen het beeld, ook het geluid wordt geoptimaliseerd. Sony XR verwerkt het geluid op dezelfde manier zoals als het menselijk gehoor.

Daarnaast heb je met een Sony XR-tv exclusief toegang tot Bravia Core. De nieuwe streamingdienst van Sony. Talloze films uit de Sony Picture filmstudio zijn in hoge kwaliteit te bekijken en de nieuwste bioscoopfilms zijn direct te streamen in je woonkamer*

* Het kijken van de nieuwste bioscoopfilms kan een token kosten.

Bekijk alle Sony Bravia XR-tv's

Sony WH-1000XM4

Geniet van jouw mooiste muziek, zonder gestoord te worden, waar je ook bent. De Sony WH-1000XM4 is het nieuwe wonderkind van Sony. Deze over-ear bluetooth koptelefoon combineert ongekende noise-cancellingprestaties met High Res Audio en een hoog draagcomfort om jou ultiem te laten genieten van jouw favoriete muziek.

Ook beschikt de Sony WH-1000XM4 over slimme features waardoor je op elk moment het beste luistert. Zo herkent dit paar headphones of je reist, wacht of loopt en past hier de hoeveelheid omgevingsgeluid die het doorlaat aan. Zo kan je rustig op het station zitten zonder je zorgen te maken dat je de omroep van een wisselspoor mist en heb je in de trein zelf helemaal geen last meer van omgevingsgeluid. Ook kan je specifieke locaties registreren waarbij de koptelefoon automatisch overschakelt naar jouw gewenste profiel.

Daarnaast kan de WH-1000XM4 de muziek automatisch pauzeren als je de koptelefoon afzet of als je begint te praten. Zo kan je alles goed blijven horen en mis je geen moment van jouw favoriete muziek of het audioboek dat je luistert.

Sony WH-1000XM4 Zwart Sony WH-1000XM4 Zilver Review: Sony WH-1000XM4 - Eerste indruk | Expert
Sony WH-1000XM4 | Te koop bij Expert

Sony WF-1000XM4

Waar je ook bent ongestoord genieten van jouw favoriete muziek in de mooiste kwaliteit? Het kan met de Sony WF-1000XM4. Deze premium true wireless-oordopjes ondersteunen High Res Audio, zodat je de mooiste muziek ervaart alsof je in de studio staat. Elk detail, elke nuance en de diepte die de artiest voor ogen had komt hiermee schitterend naar voren.

Ook beschikken deze Sony-oordopjes over noise-cancelling van het hoogste niveau. Kletsende collega’s, luidruchtige buren of het monotone geruis tijdens een treinrit worden weggefilterd , zodat jij alleen nog maar geniet van de mooiste muziek.

Daarnaast vind je op de Sony WF-1000XM4 nog allerlei verbeteringen ten opzichte van de voorganger, van een kleinere oplaadcase tot een spatwaterdicht ontwerp. Ben je op zoek naar de beste true wireless-oordopjes op de markt, dan is de WF-1000XM4 zeker het overwegen waard.

Sony WF-1000 XM4 Zwart Sony WF-1000 XM4 Zilver
Sony WF-1000XM4 | Te koop bij Expert

Sony XR-A84J

De ongeëvenaarde beeldkwaliteit van OLED met de fenomenale XR-beeldverwerking van Sony, dat is de Sony XR-A84J. Met deze tv geniet je elke dag van de mooiste films en series in haarscherpe beeldkwaliteit, een krachtig contrast en levensechte kleuren. Het OLED-scherm zorgt voor zwartwaardes en een contrast die nog altijd de beste op de markt zijn en waar de kleuren spectaculair op uitkomen. De nieuwe Sony XR-processor analyseert elk beeld zoals een menselijk brein en past op basis daarvan zeer nauwkeurig verbeteringen toe om jou het mooiste en meest realistische beeld te geven.

Tel daarbij het nieuwe Google TV en de exclusieve streamingdienst Sony Bravia Core op en je het een werkelijk fenomenale televisie in handen.

Bekijk de Sony XR-55A84J Bekijk de Sony XR-65A84J

Sony ZF9 soundbar

De meeslepende geluidssensatie van de 3.1-kanaals Sony HT-ZF9 soundbar met Dolby Atmos/DTS:X maakt elke filmervaring super realistisch. Je voelt en hoort de actie om je heen, alsof je in een bioscoopzaal zit. Geniet bij alles waar je naar kijkt in maximaal 7.1.2-kanaals surround sound met slecht één klik op een knop op de afstandsbediening. Gebruik de Sony Music Center App om via wifi meerdere Sony SA-Z9R-speakers aan te sluiten, zodat je muziek in meerdere kamers tegelijk kunt streamen. Muziek stream je eenvoudig via je smartphone: tik simpelweg op de Cast-knop of stream via Bluetooth. Eenvoudige bediening, krachtig geluid.

Bekijk de Sony HT-ZF9 soundbar

Sony SRS-XG500B Bluetooth-speaker

Thuis op de bank na een lange dag werken, met een groep vrienden in het park of op het strand. Met de Sony SRS-XG500B heb je altijd de passend geluid bij de hand. Deze bluetooth partyspeaker is perfect voor elke situatie. Luister je thuis om te relaxen, dan zorgt de ingebouwde verlichting voor een ontspannen sfeer.

Doordat de SRS-XG500B is uitgerust met de X-Balanced Speaker Unit kan deze Sony-box een verrassend groots basgeluid produceren, zonder vervorming. Dit betekent dat je de speaker lekker hard kan zetten en altijd kan blijven genieten van prachtig geluid.

Is het tijd voor een feestje en wil je dit naar een hoger niveau tillen? Met Party Connect verbind je tot wel 100 geschikte draadloze speakers. Het feest kan beginnen.

Bekijk de Sony SRS-XG500B Bluetooth-speaker

Wie is Sony?

Bij Sony vind je veel verschillende producten, met een passend product voor elk budget. Van hoogwaardige luxeproducten tot eenvoudige modellen die in de basis van elke elektronicawens voorzien. En Sony produceert niet alleen uitstekende versies van bestaande concepten, het bedrijf ontwikkelt zelf ook aan de lopende band innovatieve producten, waarvan de Walkman misschien wel het meest bekende voorbeeld is.

Ontdek het ruime assortiment Sony tv’s, soundbars, koptelefoons en bluetooth speakers bij Expert. Sony ontwikkelt continu nieuwe producten met verrassende features, die het leven een stuk leuker maken.

Bekijk alle Sony producten bij Expert