Navigatie

WMF

Eten bereiden Koffiezetters Waterkokers

WMF producten bij Expert

In 1853 richtten de gebroeders Straub een metaalwarenfabriek op in een plaatsje vlakbij Stuttgart. Nog geen 10 jaar later kreeg het bedrijf zijn eerste onderscheiding voor hun verzilverde serviesgoed op de wereldtentoonstelling in Londen. Vanaf dat moment ging het hard met de metaalwarenfabriek, en in 1868 werd de eerste verkoopafdeling opgericht in Berlijn. In 1880 fuseerde het bedrijf met metaalwarenfabriek Ritter & Co. Tot de Württembergische Metallwarenfabrik, en vanaf dit moment begon het bedrijf zich te richten op het perfectioneren van culinaire momenten en kookkunst.

Bekijk alle WMF producten

WMF apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
WMF apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

WMF eten bereiden

Met WMF bereid je eenvoudig en efficiënt een maaltijd of snack. Voor zowel kleine als grote maaltijden heeft WMF het juiste gereedschap, van broodbakmachines tot eierkokers en stoomkokers tot broodroosters. Alle WMF producten hebben een strak design, zijn eenvoudig te gebruiken en beschikken over slimme functies om van eten bereiden een aangename bezigheid te maken. Neem de vario-flex grillplaat die zich aanpast aan het eten, waardoor je bijvoorbeeld heel simpel groente en spareribs tegelijkertijd grillen. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat er geen vet of olie nodig is om de gerechten te bereiden. Zo zorgen WMF producten ook nog eens voor een gezonder gerecht.

Bekijk WMF eten bereiden

Bekijk WMF eten bereiden

Koffie volautomaten

Nieuw van WMF, de WMF Perfection. De eerste volautomatische koffiemachine die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Dankzij het grote touchscreen display kun je eenvoudig een drankje selecteren, aanpassen en opslaan in 1 van de profielen. De 2 thermoblocks zorgen voor koffie op perfecte temperatuur en professionele kwaliteit melkschuim. Het unieke WMF design is niet alleen mooi maar ook slim; alles is namelijk vanaf de voorkant te bedienen: waterreservoir, lekbak, koffieresidubak en bonenreservoir.

Bekijk alle WMF volautomaten

Bekijk WMF koffiezetters

Koffiezetters

Met de koffiefilter apparaten van WMF is een lekker bakje koffie nooit ver weg. Zet een heerlijke kan koffie, die ook nog eens warm wordt gehouden dankzij de warmhoudplaat die zichzelf automatisch uitschakelt. Alle kleine elektrische apparaten in het assortiment van WMF voldoen aan de hoogste eisen die tegenwoordig aan moderne keukenapparatuur worden gesteld. De koffiefilter apparaten van WMF zijn duurzaam en gaan lang mee dankzij de krachtige motoren, slijtvaste ontwerpen en zorgvuldige afwerking van de apparaten.

Bekijk alle WMF koffiezetters

Bekijk WMF koffiezetters

Waterkokers

De WMF waterkokers zijn stuk voor stuk uitgerust met slimme en functionele technologie om optimaal gebruiksgemak te garanderen. Het RVS verwarmingselement kookt zelfs de kleinste beetjes water, en met de oververhittingsbeveiliging en automatische kookstop hoef je niet bang te zijn dat er ongelukken gebeuren met het kokende water. De waterniveau-indicator geeft precies aan hoeveel water er in de koker zit, zodat je nooit voor verrassing komt te staan. Zo ben je altijd gegarandeerd van een lekker kopje thee of heet water.

Bekijk alle WMF waterkokers

Bekijk alle WMF waterkokers

Wie is WMF?

WMF is al meer dan 160 jaar een traditioneel bedrijf en onderdeel van de WMF Group. WMF biedt keukenapparatuur die voor een culinaire ervaring zorgen. Door middel van innovaties op het gebied van producten en design geniet je bij WMF producten van kwalitatief hoogwaardige en luxe vormgegeven producten die aan een hoge ontwerpstandaard voldoen. Het voorbereiden en het koken van een maaltijd wordt met WMF producten vereenvoudigd, zodat niets meer het koken in de weg staat. Alle kleine elektrische apparaten uit het assortiment van WMF voldoen aan de hoogste eisen die aan moderne keukenapparatuur worden gesteld.

Bekijk alle WMF producten bij Expert