Navigatie

Xavax

Witgoed-accessoires Koelkast-accessoires Kook-accessoires Koffie-accessoires

Ben je opzoek naar een onderzetmeubel om je wasmachine te verhogen omdat je last van je rug begint te krijgen en je graag op ergonomische hoogte wil werken? Heb je behoefte aan een koelkast of diepvries-thermometer omdat je de ideale koeltemperatuur wil instellen? Of wil je simpelweg een lamp vernieuwen omdat deze het heeft begeven? Je haalt het beste uit jouw wasmachine, wasdroger, oven, magnetron of stofzuiger door te kiezen voor een oplossing uit het ruime, kwalitatieve aanbod van Xavax.

Bekijk alle producten van Xavax

Bekijk alle Xavax producten bij Expert
Bekijk alle Xavax producten bij Expert

Ben je opzoek naar een meubel om je wasmachine te verhogen omdat je last van je rug begint te krijgen? Heb je behoefte aan een koelkast thermometer omdat je de ideale koeltemperatuur in je koelkast wilt instellen? Of wil je gewoon een lamp vernieuwen omdat deze het heeft begeven? Je haalt het beste uit jouw wasmachine, wasdroger, oven, magnetron of stofzuiger door te kiezen voor een oplossing uit het ruime, kwalitatieve aanbod van Xavax.

Bekijk alle producten van Xavax

Xavax onderzetmeubel voor wasmachine of droger

Door jouw wasmachine of droger op een onderzetmeubel te plaatsen hoef je minder te bukken of te buigen bij het in en uitruimen van de was en werk je ergonomisch verantwoord. Je plaatst jouw machine gemakkelijk op een aangename hoogte van 40 cm. Dankzij het oppervlak van 60 cm bij 60 cm en het draagvermogen van maximaal 150 kg is het onderzetmeubel van Xavax vrijwel geschikt voor alle wasmachines of drogers. Ook vind je aan de onderzijde een in hoogte verstelbaar oppervlak met drie verschillende standen voor extra opslag van wasmiddelen, wasverzachters, droogballen of andere hulpmiddelen voor het doen van de was. De anti-slipvoetjes zorgen ervoor dat het meubel stevig op elke ondergrond blijft staan en met behulp van het meegeleverde installatie materiaal en de handleiding is installatie een fluitje van een cent.

Xavax onderzetmeubel voor wasmachine of droger

Xavax koelkast en diepvries thermometer rond

De koelkast en diepvries thermometers van Xavax maken het jou makkelijk om de aanbevolen temperatuur in jouw koelkast of vriezer in te stellen. Het is namelijk erg belangrijk om de juiste temperatuur in de koelkast te behouden zodat het voedsel langer vers blijft en het de groei van bacteriën beperkt of zelfs voorkomt. De koelkast en diepvries thermometer rond van Xavax heeft een duidelijke kleurenschaal waardoor je hem gemakkelijk afleest en biedt de mogelijkheid om hem ergens aan vast te plakken. Hang je hem liever op dan is dit ook mogelijk. Hij is namelijk voorzien van een handig haakje om hem ergens in je koelkast of vriezer aan op te hangen. De thermometer is gemaakt van kunststof en kan door zijn grote meetbereik van -30 C° tot +50 C° bijna elke meting aan.

Bekijk Xavax thermometer

Xavax koelkast en diepvries thermometer rond

Xavax muurbeugel voor magnetron of oven zilver

De Xavax Muurbeugel microgolfoven is een universele wandhouder in de kleur zilver en geschikt voor het ophangen van magnetrons, ovens en andere elektrische apparatuur. De beugel is eenvoudig zelf op aangename hoogte te monteren, waardoor je extra ruimte bespaard. Zo kun je hem ophangen onder of naast een keukenkastje en kun je de breedte en diepte variabel instellen zodat jouw magnetron of oven er perfect tussen past. Om te voorkomen dat de oven of magnetron gaat schuiven heeft de beugel ingeponste puntjes die ervoor zorgen dat hij stevig op zijn plek blijft staan. Met een maximaal draagvermogen van 30 kg is de beugel geschikt voor bijna alle solo (combi) magnetrons of ovens.

Bekijk Xavax muurbeugel

Xavax muurbeugel magnetron of oven zilver

Xavax Parket stofzuigermond paardenhaar

De Xavax Parket stofzuigermond paardenhaar is een handig hulpmiddel voor zachte reiniging van gevoelige parketvloeren. Jouw waardevolle parketvloer verdient immers een delicate reiniging want je wil niet dat er krassen op komen. Gladde oppervlakken zoals tegels of parketvloeren moeten anders worden gereinigd dan tapijten. Dit speciale mondstuk met paardenhaar toont uitstekende manoeuvreerbaarheid op parketvloeren en is het ultieme accessoire voor delicate en voorzichtige reiniging. De twee rubberen rollen lopen soepel en voorkomen zo slijtage van de natuurlijke vezels. Hiernaast is de vlakke constructie ideaal om onder lage banken en kasten te komen.

Xavax Parket stofzuigermond paardenhaar

Wie is Xavax?

Hama wordt internationaal geroemd om zijn Duitse degelijkheid en heeft met de huismerken Xavax, Avinity en Coocazoo een breed aanbod slimme oplossingen. Het bedrijf is in 1923 in Dresden opgericht en specialiseerde zich in de groothandel van fotografie-uitrusting, de productie van laboratoriummateriaal en camera-accessoires. Het huismerk Xavax biedt naast de oplossingen dat het huismerk hama heeft voor bruingoed, ruim 1200 oplossingen voor kleine en grote huishoudelijke uitdagingen. Het merk heeft zich ontwikkeld als een krachtig huishoudelijk merk en levert kwalitatieve producten in de categorieën lampen, energie & technologie, koffie en thee, witgoed, keuken, en stofzuiger-accessoires.

Bekijk alle Xavax producten bij Expert