Navigatie

Zanussi

Zanussi producten bij Expert

Zanussi is al meer dan 100 jaar een innovatieve speler op de markt voor huishoudelijke apparatuur. Slimme producten die het leven eenvoudiger maken in combinatie met kwaliteitsdesign zijn de kern van Zanussi. Van kookplaten tot wasmachines en ovens, voor elke huishouden heeft Zanussi een product in haar assortiment. Duurzaam huishouden is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Zanussi.

Bekijk alle Zanussi producten

Zanussi apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Zanussi apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Zanussi wasmachine

Met de wasmachines van Zanussi worden kleren snel en energiezuinig schoongemaakt. Dankzij de verschillende gebruiksopties bieden Zanussi wasmachines voor iedere situatie een gepast programma. Voor zowel kleine als grote huishoudens heeft Zanussi de juiste trommelgrootte, en met de delicaat-programma’s is het wassen van fijne was of wol geen probleem. Behoefte aan een compacte en ruimtebesparende oplossing? De was-droogcombinaties van Zanussi besparen ruimte. Stel de eindtijd van de wascyclus in, zodat de was altijd op het ideale moment klaar is.

Bekijk alle Zanussi wasmachines

Zanussi koelkasten

Voor ieder huis heeft Zanussi een koelkast uit het brede assortiment van zowel geïntegreerde als vrijstaande koelkasten en koel/vriescombinaties. De energiezuinige en gebruiksvriendelijke koelkasten van Zanussi sluiten naadloos aan op elke keuken dankzij het strakke en stijlvolle design. Voedingsmiddelen blijven in Zanussi koelkasten langer vers en smaakvol. Hoe? Dankzij de TwinTech technologie, waarbij producten in zowel de koelkast als diepvriezer met een afzonderlijke luchtstroom vers en smakelijk worden gehouden.

Bekijk alle Zanussi koelkasten

Zanussi oven

De ovens van Zanussi zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kwaliteit. Het moderne uiterlijk zorgt ervoor dat de ovens moeiteloos opgaan in het design van veel keukens. Het vlekvrij RVS zorgt ervoor dat de ovens lang meegaan en een strak uiterlijk hebben. Zorg met de stoomovens voor een perfecte korst, of grill met de multifunctionele ovens stukken vlees of vis. Sommige Zanussi ovens reinigen zichzelf met een druk op de knop, waardoor het onderhoud van de ovens weinig tijd in beslag neemt.

Bekijk alle Zanussi ovens

Zanussi kookplaat

Kies bij het kopen van een kookplaat uit het brede assortiment Zanussi kookplaten. Het assortiment kookplaten is geschikt voor uiteenlopende eisen. De gas- en inductiekookplaten zijn krachtig en eenvoudig schoon te maken. De inductiekookplaten van Zanussi verwarmen pannen efficiënt en koelen snel af, zodat er meer tijd is om van het eten te genieten. Met de Zanussi gaskookplaten is veilig koken gegarandeerd dankzij AutoOff. Wanneer de vlam uitgaat wordt het gas bij de bron afgesloten. De kookplaten van Zanussi zijn dankzij het elegante uiterlijk een aanwinst voor elke keuken.

Bekijk alle Zanussi kookplaten

Zanussi historie

Het bedrijf Zanussi begon in 1916, toen Antonio Zanussi in Italië begon met het maken van ovens. Onder leiding van Lino groeide het bedrijf uit tot een industrieel concern met meer dan 300 werknemers. In 1954 werd de eerste fabriek geopend in Porcia, waarna het aanbod van Zanussi nog meer divers werd. In 1951 bracht Zanussi het eerste gasfornuis op de markt, in 1964 de eerste koelkast met automatische ontdooiing. Tegenwoordig is Zanussi niet meer weg te denken uit de wereld van huishoudelijke apparatuur. Het elegante en moderne design van de producten in combinatie met de kwaliteit en duurzaamheid maken van de apparatuur een aanwinst voor elke keuken.

Zanussi logo - apparaten te koop bij Expert