Navigatie

AEG

Wasmachines Drogers Stofzuigers Vaatwassers

AEG producten bij Expert

AEG biedt al ruim 130 jaar nieuwe innovaties op het gebied van koken, wonen, wassen en drogen. Met onderscheidende technologieën en een passie voor buitengewone producten staat AEG klaar voor haar klanten. AEG werd in 1883 opgericht in Duitsland en staat voor kwaliteit en innovatie, zodat jij kunt genieten van uitmuntende producten. Ontdek het ruime assortiment AEG-producten bij Expert!

Bekijk alle producten van AEG

AEG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
AEG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

AEG 8000 serie: stofzuigen opnieuw uitgevonden

Stofzuigen zonder snoer? Check. Geen stofzuigerslede die je achter je aan hoeft te slepen? Check. Krachtige resultaten en alles kunnen doen wat je van een stofzuiger gewend bent? Check. De 8000 serie snoerloze steelstofzuigers van AEG voldoet aan al deze punten. De AEG 8000 steelstofzuigers zijn de ultieme combinatie tussen een krachtige stofzuiger en gebruiksgemak. De 8000 serie is bijzonder ergonomisch en je kunt deze stofzuigers voor praktisch alle stofzuigklussen gebruiken. Daarmee is dit de enige stofzuiger die je nodig hebt.

Meer informatie over de 8000 serie steelstofzuigers

AEG 8000 steelstofzuiger

ÖKOMix: Elke vezel gereinigd en beschermd

Wasverzachter bereikt bij traditionele wasmachines minder dan een derde van de vezels. Wanneer je kiest voor een ÖKOMix wasmachine van AEG, dan worden wasverzachter en wasmiddel nog voordat ze in de trommel terecht komen gelijkmatig in water opgelost. Zo wordt elke vezel van je kleding bereikt en wordt je kleding overal goed verzorgd, zacht en schoon. Je vindt ÖKOMix bij de 8000 en 9000 serie AEG wasmachines.

AEG ÖKOMix wasmachine

AEG AutoDose: automatisch doseren van wasmiddel

AEG heeft AutoDose ontwikkeld zodat je nooit meer teveel of te weinig wasmiddel gebruikt. Te weinig wasmiddel maakt je wasgoed niet goed schoon waardoor deze op den duur grauw kan worden. Terwijl bij teveel wasmiddel wasverzachter minder effectief is waardoor je kleding kan verkleuren en vroegtijdig kan slijten. AutoDose van AEG lost deze problemen op; voortaan gebruik je altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Kleding wordt goed schoon, kleuren worden behouden en je kleding blijft langer mooi. Bovendien bespaar je op water, wasmiddel en energie.

AEG AutoDose wasmachines

AEG AutoDose wasmachine

De MyAEG app voor je wasmachine en droger

Wat doe je met een rode wijn, bloed of koffievlek in je favoriete kledingstuk? De MyAEG app helpt je met het verwijderen van de 40 meest voorkomende vlekken en geeft tips voor hoe je je kleding langer mooi houdt. In de app vind je was advies voor maar liefst 48 verschillende stoffen. Zo heb je altijd alle informatie over wasvoorschriften bij de hand. En dat bespaart je weer een zoektocht op Google. Met de MyAEG app maak je een connectie met uw AEG wasmachine of droger om je kleding sneller en slimmer te verzorgen.

AEG app

AEG UniversalDose: unieke lade voor PODS-capsules en ander wasmiddel

UniversalDose is een nieuwe wasmachinelade van AEG met een speciaal compartiment voor Dash- en Ariel PODS.

Gerichte waterstralen verzachten de PODS, prikken ze door en zorgen ervoor dat ze volledig worden opgelost. Hierdoor worden PODS 60% sneller geactiveerd en krijgen ze extra kracht voor vlekverwijdering bij een snelle of koude was. UniversalDose werkt met elk type wasmiddel, inclusief PODS. De wasmiddellade heeft een overzichtelijke indeling zodat het meteen duidelijk is waar de PODS, het wasmiddel en de wasverzachter in de lade moeten.

AEG UniversalDose wasmachines

AEG MyAEG app

AEG Ecoline

Wetenschappelijke onderbouwde inzichten van AEG geven aan dat de grootste klimaatimpact van huishoudapparaten plaatsvindt tijdens het gebruik ervan. Tijdens de levensduur van een apparaat vindt ongeveer 85% van de impact op het milieu thuis plaats. Daarom ontwerpt AEG innovatieve producten om deze milieu-impact te verminderen. Producten die optimaal presteren zonder in te boeten op andere zaken. De AEG EcoLine producten helpen je de meest duurzame keuze te maken telkens wanneer je ze gebruikt.

AEG Ecoline
AEG betere oplossingen

1. Betere oplossingen

AEG streeft naar diensten en producten die het leven makkelijker maken en om tegelijkertijd spaarzaam om te gaan met energie, water en hulpbronnen.

AEG betere efficiëntie

2. Betere efficiëntie

AEG heeft veiligheid, efficiëntie en een ethische grondslag hoog in het vaandel en levert hiermee wereldwijd een positieve bijdrage.

AEG betere maatschappij

3. Betere maatschappij

AEG bouwt aan betere samenlevingen door consumenten betere oplossingen te bieden en door het ondersteunen van plaatselijke gemeenschappen.

Wie is AEG?

AEG is innovatief op het gebied van keukenapparatuur, huishoudelijk en wasgoedverzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst. Het resultaat? Apparaten die niet alleen aan je wensen voldoen, maar die deze zelfs overtreffen! AEG is vooruitstrevend en loopt altijd op ideeën vooruit. AEG werkt met intelligente technologieën om het je makkelijker te maken in huis. Van AEG apparaten kun je dan ook buitengewone prestaties verwachten die je huishouden naar een hoger niveau tillen. Al meer dan 130 jaar is dit de passie van AEG. En ook in de toekomst kun je nog veel van AEG verwachten. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste AEG-product voor jou.

Bekijk alle AEG producten bij Expert