Navigatie

Energie besparen met Expert


We worden ons steeds bewuster van ons energieverbruik. Zeker met de huidige energieprijzen. Elektronica heeft veel invloed op de hoogte van je energierekening. Daarom loont het om bewuster om te gaan met het gebruik van je apparaten.

Wil jij ook bewuster omgaan met je energieverbruik? Expert helpt je met advies, informatie, handige tips en met scherp geprijsde energiezuinige apparaten. Zo bespaar je geld en energie... dubbel voordeel!

Energiezuinige producten

Wassen en drogen

Wasmachines worden steeds zuiniger dankzij nieuwe technieken zoals het eco-programma. Drogers gebruiken in verhouding wat meer energie maar als je kiest voor een warmtepompdroger dan kun je veel besparen.

Wassen en drogen

Koelkasten en vriezers

Koelkasten staan altijd aan en daarom is een energiezuinig apparaat echt de moeite waard. Kies voor een koelkast met goede isolatie en een zuinig energielabel. Zeker als je vorige koelkast al wat ouder was, bespaar je veel met een moderne, zuinige koelkast.

Koelen en vriezen

Keuken

In de keuken kun je besparen op energie door over te stappen van gas naar inductie en te kiezen voor een efficiënte inductiekookplaat. Doe verder de vaat met het energiezuinige eco-programma en let bij een nieuw apparaat op de energieklasse.

Keuken

Media en entertainment

Bij een televisie denk je in eerste instantie aan de kwaliteit en het formaat. Toch valt ook hier te besparen. Zet de tv bijvoorbeeld wat minder fel of stel een kortere standby-tijd in zodat het apparaat zich eerder uitschakelt wanneer je niet meer kijkt.

Media en entertainment