Navigatie

Harman Kardon

Wifi speakers Soundbars Subwoofers Review: Citation MultiBeam 700 & Sub S

Wie is Harman Kardon?

Harman Kardon is een Amerikaans hi-fi-merk dat al meer dan 60 jaar hoge ogen gooit in de audio-markt. Zo produceerde Harman Kardon in 1958 de eerste stereo-versterker ter wereld en was het tevens het eerste bedrijf dat een FM-tuner, versterker en luidsprekers in één produceerde. Nu, 60 jaar later, produceert Harman Kardon innovatieve audioproducten, zoals wifi speakers, soundbars en subwoofers.

Bekijk alle producten van Harman Kardon

Bekijk alle producten van Harman Kardon

Wie is Harman Kardon?

Harman Kardon is een Amerikaans hi-fi-merk dat al meer dan 60 jaar hoge ogen gooit in de audio-markt. Zo produceerde Harman Kardon in 1958 de eerste stereo-versterker ter wereld en was het tevens het eerste bedrijf dat een FM-tuner, versterker en luidsprekers in één produceerde. Nu, 60 jaar later, produceert Harman Kardon innovatieve audioproducten, zoals wifi speakers, soundbars en subwoofers. De Citation-serie van Harman Kardon is een voorbeeld van moderne innovatie, met volledige integratie van Google Assistant.

Harman Kardon Citation

De Citation-serie is het paradepaardje van Harman Kardon en combineert de vertrouwde Harman Kardon-geluidskwaliteit met slimme functionaliteiten zoals Chromecast en Google Assistent. Hiermee kan je met eenvoudige spraakcommando’s je favoriete muziek afspelen of muziek streamen via je smartphone. De speakers van de Harman Kardon Citation-serie zijn afgewerkt met een speciale stof die speciaal voor Harman Kardon is ontwikkeld door het Scandinavische designmerk Kvadrat en de speakers een industrieel en elegant design geven. De speakers uit de Citation-serie zijn uitstekend los van elkaar of in een groep te gebruiken. Je streamt gemakkelijk muziek naar een of meerdere luidsprekers of verschillende muziek naar verschillende kamers.

Bekijk de Harman Kardon Citation serie

De Citation-speakers ondersteunen meer dan 300 streaming diensten zoals Spotify, Youtube music, Google Music, Deezer en Tidal. Door de Citation Bar te koppelen aan de Citation Sub en Citation Surround Speakers creëer je een ware thuisbioscoop. Al deze speakers zijn kinderlijk eenvoudig aan elkaar te koppelen en te gebruiken als volledige 5.1-surroundset.

Harman Kardon & Google Assistent

Handsfree hulp door het simpelweg te vragen (gewoon in het Nederlands), mogelijk gemaakt door De Google Assistent. Deze digitale assistent zorgt voor handige spraakbediening voor je Citation draadloze home-geluidssysteem. Stel vragen, speel muziek af, neem je dag door, geniet van je entertainment en beheer je smart home met je stem. Gebruik je stem om je favoriete nummers op te vragen en geniet van high-definition muziekstreaming, via bijvoorbeeld Spotify of Youtube music.

Wifi-speakers

Met de draadloze speakers van uit de Harman Kardon Citation-lijn kan je elke kamer van je huis van muziek voorzien. Of je nu een kleine speaker in de keuken wilt plaatsen om tijdens het koken naar je favoriete muziek te luisteren of je woonkamer wilt vullen met de mooiste symfonieën, Harman Kardon heeft voor elke plek een passende speaker. Van kleine 40 Watt-luidsprekers tot grote speakers met een vermogen van 200 Watt.

Bekijk de Harman Kardon wifi speakers

Soundbars

Voor iedereen die tv wil ervaren als nooit tevoren heeft Harman Kardon verschillende prachtige soundbars in het assortiment. De soundbars zijn stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen. De soundbars van Harman Kardon beschikken over Google Chromecast voor het streamen van muziek. Naast de handige ingebouwde Google Assistent, is de Citation Bar uitgerust met een veelzijdig aanraakscherm. Krijg aanvullende informatie te zien over de muziek die je afspeelt of bedien je muziek met je vingertoppen op het intuïtieve kleuren-aanraakscherm. Geniet direct van je favoriete muziekafspeellijst en bedien je smart home-apparaten met voorkeurpictogrammen op het display.

De Enchant-serie staat voor pure geluidskwaliteit. Met een 8-kanaals en 13-kanaals soundbar heb je altijd het ultieme geluid uit je televisie. Combineer de Enchant soundbar met de Enchant sub en nodig je vrienden uit voor een bioscoopavond bij jou thuis! Gebruik de Google Assistent van een Citation-product om gemakkelijk met je stem Netflix of een andere streamingdienst te starten op je Enchant bar.

Bekijk de Harman Kardon soundbars

Subwoofers

Wil je je home-cinema-ervaring naar een hoger plan tillen? De Harman Kardon Citation Bar en de Harman Kardon Enchant Bar’s zijn natuurlijk pas echt compleet als ze zijn gekoppeld aan een bijpassende subwoofer. Deze zijn draadloos te verbinden met de soundbars van Harman Kardon en voegen een indrukwekkende diepe bas toe aan je favoriete films en series.

Bekijk de Harman Kardon subwoofers

Over Harman Kardon

Harman Kardon is een Amerikaans hi-fi-merk dat al meer dan 60 jaar hoge ogen gooit in de audio-markt. Zo produceerde Harman Kardon in 1958 de eerste stereo-versterker ter wereld en was het tevens het eerste bedrijf dat een FM-tuner, versterker en luidsprekers in één produceerde. Nu, 60 jaar later levert het bedrijf nog steeds sterke producten die kristalhelder geluid combineren met innovatieve technologieën en een elegant design. De Citation-serie van Harman Kardon is een voorbeeld van moderne innovatie, met volledige integratie van Google Assistent. Harman Kardon staat voor fantastische audiokwaliteit en verassend stijlvol design.

expert-helpt-je-verder-met-Harman-Kardon